A Winklevoss ikrek új Bitcoin alkalmazást indítanak: megfelelnek a WinkDex-nek | Hungarian.lamareschale.org

A Winklevoss ikrek új Bitcoin alkalmazást indítanak: megfelelnek a WinkDex-nek

A Winklevoss ikrek új Bitcoin alkalmazást indítanak: megfelelnek a WinkDex-nek

A híres Bitcoin-barát duó, a Winklevoss ikrek, már elindított egy új cryptocurrency kapcsolatos app hívott WinkDex. Az alkalmazás, amely kompatibilis a működő rendszer iOS, figyeli az ár Bitcoin valós időben.

A WinkDex appprovides a felhasználó átlagosan az árak által megjelenített különböző Bitcoin csere. Az alkalmazás oldalán az iTunes-on, ez valóban „a legpontosabb ára Bitcoin valós időben”.

De ez is más funkciókat. Például, a számológép funkció képes átalakítani az ára BTC amerikai dollárt, és más lehetőségeket biztosít hozzáférést a történelmi adatok és Bitcoin kötet grafikonok alapján Bitcoin variációja érték és a méret a kripto-piacon.

Winkdex indított, először is be via Twitter szerdán (15).

Egy nap az alkalmazás meghódították ötcsillagos értékelést

Visszajelzései alapján 12 felhasználó), de biztosan több értékelések és kommentárok fogja követni.

Tyler és Cameron Winklevoss két legismertebb Bitcoin vállalkozók. Az ikrek - többnyire ismertek azok fejlesztésével kapcsolatban a Facebook és a pert Mark Zuckerberg - kiderült, 2013-ban, hogy tulajdonosa egy százalékát teszik ki a Bitcoin időpontjában rendelkezésre álló.

Mivel thenthe Winklevii már próbálta elindítani a Bitcoin ETF, de a folyamat már figyelembe annak idején. Az ikrek nyújtott proposalwith az észak-amerikai Securities and Exchange Commission (SEC) a nyilvános lista a Winklevoss Bitcoin Trust vissza júliusban, és továbbra is várja a választ.

Képek Winkdex, az iTunes és a TwitterWinklevoss Twins indított Exchange GeminiA Winklevoss ikrek bizonyára elfoglalt az elmúlt néhány hónapban, hogy új funkciókkal bővíti Winkdex, gördülő ki az új Android és iOS alkalmazások és dolgozik az alapítvány, amely valószínűleg indít hamarosan.

Most már egy újabb elemet a hosszú listát azokról a dolgokról, hogy már keményen dolgozott. Gemini egy új bitcoin hogy Cameron kijelentette, hogy „a következő generációs Bitcoin csere”.

Egy levelet írt az új websiteCameron Winklevoss írta,

Amikor elkezdtük a ETF utazás, hamarosan arra a következtetésre jutott, hogy egy amerikai szabályozott ETF nem volt elég. Egyre több amerikai befektetők, kereskedők, pénzügyi intézmények és vállalkozások akart belekeveredni Bitcoin közvetlenül, de nem volt más lehetőségeket a kereskedelem tengerentúli vagy üljön a pálya szélén. Így kezdtük keresi pontosan mi lenne szükség, hogy hozzon létre egy amerikai székhelyű Bitcoin csere.

Néhány a lenyűgöző része a Gemini projekt tartalmazza az Egyesült Államok banki partnere a csere, ami Cameron leírja,

Mi is izgalommal jelentjük be, hogy az általunk biztosított banki kapcsolatot a New York-i Állami bérelt bank. Ez azt jelenti, hogy a pénzt soha nem hagyja el az országot. Ez azt is jelenti, hogy az amerikai dollár a Gemini lesz jogosult FDIC biztosítási és tartott egy amerikai szabályozott bank. Az amerikai dollár Gemini lesz olyan biztonságos, mivel azok a bankszámláján ma.

Most úgy tűnik, hogy az ikrek már összeállított egy 14 fős csapatot, hogy ez a projekt, hogy a valóság.

Bár a szolgáltatás még nincs az interneten az érdeklődők fogadására korai hozzáférést feliratkozhat a Gemini honlapján itt.


A digitális valuták növekedésével a következő Bitcoin lehet a Litecoin?Bitcoin nem az egyetlen nagy virtuális érme a városban egy ideig most. Láttuk egyéb digitális valuta jelennek meg az elmúlt években, mint a valuta litecoin, amely nőtt sokat. Szóval, lehet litecoin lesz a következő Bitcoin?

99Bitcoins beszélt a többi „érmék” hereand litecoin volt, abban az időben, a leggyakrabban használt valuta után Bitcoin. Akkor ez a kérdés kezdett felbukkan mindenhol litecoin Anton Yemelyanov úgy döntött, hogy beszélni a kérdést: „a fejlesztőcsapat nem látja LTC mint egy konkurens valuta BTC. Nincs összefüggés ezek között cryptocurrencies (kivéve litecoin ered Bitcoin )”.

Azonban ez nem csak pletyka. Szóval, mi teszi litecoin annyira érdekes, hogy rövid távon? Lehet, hogy Mt. Gox tervei kezdeni cseréje ebben a pénznemben mellett Bitcoin. A legfőbb változás, hiszen a honlap felelős 80 százaléka a világméretű csere Bitcoin.

Mt. Gox bejelentette, április 24-én, hogy a platform „tervezi (bevezetése litecoin a csere), két héttel ezelőtt”. De az „események kisiklott a tervet. Most mi összpontosít az általános stabilitását a csere, és elindítja litecoin amikor már készen van. Egyébként lehet tovább bonyolítja a dolgokat”, a honlap magyarázható.

Litecoin már forgalmazott két kisebb csere rendszer: BTC-E és Vircurex. De az értéke mindkét érmék valóban távoli, most. További különbség, hogy a Bitcoin bányászat vált szuper technikai és összetett folyamat, míg litecoin keresztül lehet előállítani, hogy megkönnyítsük. Hamarosan ezek a „kis” különbség válhat jelentős ösztönzést nyújtanak a digitális valuta felhasználók.

Via dailydot.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Ryan Kennedy a Moolahtól rendelt 750 BTC-t

Post ICO

A DigitalTangible integrálja a Bitcoin és az USD kereskedelmet webes pénztárcájába

Post ICO

A Bitcoin az idei TechCrunch Disrupt esemény egyik csillaga lesz

Post ICO

A Bitcoin privát pénz Németországban, a vállalatok két Bitcoin bányászát indítanak, és a Blockchain.info javítja a hibát

Post ICO

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt

Post ICO

Brawker leáll

Post ICO

A szingapúri vállalkozások szabadon köthetnek Bitcoinban, mondja a Monetáris Hatóság

Post ICO

A Georgia Tech stadionja és a BuzzCard hitelkerete most Bitcoin-barát

Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

A BitGold 3,5 millió dollárt emel az A sorozatba

Post ICO

A T-Mobile elfogadja a Bitcoint, az IBM-t a blockchain technológia és így tovább

Post ICO

Az Állítólagos Coindesk szinte megijedt