A Willy-jelentés a Bitcoin volatilitását és az Mt. végét hibáztatja. Gox | Hungarian.lamareschale.org

A Willy-jelentés a Bitcoin volatilitását és az Mt. végét hibáztatja. Gox

A Willy-jelentés a Bitcoin volatilitását és az Mt. végét hibáztatja. Gox

Egy egyoldalas blog „The Willy jelentés” (eltávolítva az időközben) nemrég elítélte az állítólagos összeesküvés, hogy manipulálják az árát Bitcoin használata révén védjük. A jelentés szerint, szerzője egy cryptocurrency kereskedő, aki azt állítja, hogy megvizsgált számos kereskedelmi rönk kezdve 2013. November bot nevű Willy az egyik a hibás tavalyi hullám volatilitás.

A blog evenblames a bot a lopás millió dollárt a már megszűnt csere Mt. Gox. „Valahol 2013. December számos kereskedők köztük én kezdte észrevenni gyanús bot viselkedés Mt. Gox”, a névtelen szerző indul kimondásával.

„Alapvetően egy véletlen szám 10 és 20 között Bitcoin lenne vásárolt 5-10 percenként, non-stop, legalább egy hónap végén, amíg a január végén”, tette hozzá. A kereskedő azt állítja, ezeket az ügyleteket megkönnyítette származó szeptember 27. A bot segítségével több különböző számlákat. A bot vásárol digitális érméket a piacon, leáll a számla és megnyitása egy újat után nem sokkal.

Fox Business beszámol arról, hogy a teljes, a szerző azt állítja, hogy a $ 112 millió költöttek e bot vásárolni közel 270.000 BTC, többnyire során 2013. November azonban a naplók mutatja a bot még mindig működött, amíg a január végén, valamint más engedély nevezett Markus, amely látszólag vásárolt és eladott BTC körül, hogy ugyanebben az időszakban a kifizető nulla kereskedési díjakat.

„Ha kíváncsi vagy, hogyan Bitcoin hirtelen felértékelődött a 10-es faktorral leforgása alatt egy hónap, nos, ez lehet, hogy miért. Nem kínai befektetők, sem a Silkroad mell - ezek az események is hozzájárult, de lehet, hogy nem lett volna oka”, a jelentés szerzője szerint.

Aztán mindannyian tudjuk, mi történt decemberben. Bitcoin ár Mt. Gox (és nagyjából mindenütt) az egekbe szökött. Egy rövid út felfelé, amíg a valós problémák kezdődött. A szerző a dokumentum nem excluse az esélye, hogy ez a munka a külső támadók vagy akár gyanítja közel Mt. Gox.

Mégis, az ár a Bitcoin már elég stabil, mivel az Mt. Gox összeomlás. Miután egy rövid bukása, az ár a cryptocurrency stabilizálódott között $ 450 és $ 600-ig. Abban az időben az írás, az ár kb 580 $.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Newegg elfogadja a Bitcoint, Oroszország úgy tekinti a kriptográfiai törvényeket, és a Coinbase elindítja a Vaultot

Post ICO

Egyszerűbb módja az e-mailek átvételére Bitcoin címén keresztül? Igen, kérem

Post ICO

Washington úgy véli, hogy a digitális pénznemek szerepelnek a pénz definíciójában

Post ICO

A dán Bitcoin-csere ígér bűnözésmentes kereskedelmet és magasabb biztonsági szintet szerte a világon

Post ICO

BTC céh leáll

Post ICO

A Bitcoin bányászati gyártó, a HashFast leáll, és a fennmaradó eszközöket árverésre bocsátja

Post ICO

Ismerje meg a BTC Markets, az ausztráliai új Bitcoin (és Litecoin) csere platformot

Post ICO

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Post ICO

Kína válhat az új Bitcoin vezető országgá?

Post ICO

A tömegkidolgozás és a szeretet, amelyet a Bitcoin táplál

Post ICO

Rodolfo Andragnes: A LaBITconf egyedülálló lehetőséget nyújt a helyiek számára, hogy találkozzanak a Bitcoin nagyfiúival

Post ICO

A BitPOS és a Nemzetközi Anti-Slapping Alapítvány csapata az afrikai állatok megmentésére szolgál