A Western Union a DMCA-t használja a Bitcoin reklámozását a Facebook-tól | Hungarian.lamareschale.org

A Western Union a DMCA-t használja a Bitcoin reklámozását a Facebook-tól

A Western Union a DMCA-t használja a Bitcoin reklámozását a Facebook-tól

Jelenleg a Bitcoin közösség újra pezseg után reddit felhasználó Dave Aielloreported képet ő küldte lekerült a Facebook.

Aiello, aki létrehozta a „egymás mellett” kép és címkézett Western Union a Facebook-on a fb.com/BITCOINpage november 21-én volt, kéri az alábbi közleményt Facebook november 24-én.

A kép segítségével létrehozott egy banner a bal oldalon a Western Union-t küldte, majd később eltávolították után Western Union használt DMCA azt állítják, hogy a kép megsértette a Western Union szerzői.

Bár sok a közösségben azt állította, hogy a kép jelent a méltányos használat vagy paródia a valóságban az a helyzet, hogy a Western Union is, hogy a követelés ellen a képet a DMCA jelentéskészítő eszköz a Facebook és a terhet, akkor eltolódik a felhasználó kiküldetés, hogy megmutassa azokat nem sérti a szerzői jog a riporter.

Coin tűz kinyúlt Western Union aki elutasította, hogy nyilatkozzon a helyzetet és a Facebook, aki küldött egy szabványos válasz, amely tartalmazza:

Facebook elkötelezett, hogy segítse az embereket és szervezeteket a szellemi tulajdon védelmére jogait. A Facebook nyilatkozat jogok és kötelességek nem teszi közzé tartalmat, amely sérti valakinek a szellemi tulajdonjogok, beleértve a szerzői jogi és védjegy.

Amikor megkapjuk a jelentést valaki azt állítja, hogy a tartalom az oldalon sérti a szerzői jogait, akkor kell, hogy azonnal távolítsa el ezt a tartalmat a Facebook nem fordul a plakát az első.

Ha eltávolítjuk valaki tartalmát, mert a szerzői jogi követelés, akkor figyelmeztetést kap a Facebook, amely tartalmazza a kapcsolattartási információkat a személy vagy cég, aki a jelentés és / vagy a jelentés tartalmát. Ha úgy vélik, a tartalom nem kellett volna távolítani, akkor nyomon követése közvetlenül velük, hogy megpróbálják megoldani a problémát.

Sok esetben ez a folyamat majdnem automatikus és a Facebook teszi a politika, hogy nem kommentálja ezeket a kérdéseket minden további vizsgálat nélkül.

Ez természetesen növelte a figyelmet Western Union a Bitcoin közösség keresztül valami úgynevezett Streisand hatás. Nevezték amerikai előadóművész Barbra Streisand, akinek 2003 kísérletet, hogy elnyomják fényképeit tartózkodásának Malibu, Kalifornia véletlenül generált további nyilvánosságot is.

Ahelyett, hogy a kép egyszerűen csak látható a Facebook Bitcoin oldal több mint 24 ezer szereti a kép most jelenik meg számos más oldalakon számtalan reddit téma lett létrehozva, Vox írás teljes storyand több ember felvette a történet.

„DMCA” verziójának

Azt is vezethet létrehozását „DMCA” verziójának a kép, amelyet most megosztott a Twitter, a Facebook és más oldalak. További képek Western Union kiadta most a téma több változásokat, amelyek egyre terjed a közösség, mint a futótűz.

Mi a véleményed az egész helyzetet? Hadd tudja a megjegyzések.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Jason Williams: Az ausztrál Bitcoin Szövetség szeretné, ha a Bitcoin a dollárhoz hasonlóan mainstream lesz

Post ICO

Miért támogatják a szakértők és a vállalatok az Egyesült Királyság döntését a Bitcoin szabályozásáról?

Post ICO

A CoinMade az új globális Bitcoin kereskedői könyvtár

Post ICO

Jótékonysági intézmények: a Bitcoinfóbiának általános esete

Post ICO

A Reddit bejelentette a reddit jegyzetek digitális tartalmát

Post ICO

Az Coinbase segít a bitcoinereknek a Fiverr szolgáltatásaiért a cryptocurrency használatával

Post ICO

Ismerje meg a Blockr.io-t, az emberi altcoin blokk felfedezőjét

Post ICO

Ciprusi Központi Bank a Bitcoin ellen: a cryptocurrency-tevékenységhez nem engedélyezett

Post ICO

Az eBay felhívja a kereskedők listáját a Bitcoin elfogadására

Post ICO

Hogyan néz ki a világ, ha a Bitcoin elfogadó helyszíne ország

Post ICO

Fizetési processzor A Bitcredits felismeri a Bitcoin nagykövetség lendületét

Post ICO

A MyCoin Ponzi gyanúja, a Poker Stars a Bitcoin örökbefogadására és még sok másra utal