A TerraHash bezárul, a Bitcoin szerencsejátékos milliomosra válik és a Predictius növekszik | Hungarian.lamareschale.org

A TerraHash bezárul, a Bitcoin szerencsejátékos milliomosra válik és a Predictius növekszik

A TerraHash bezárul, a Bitcoin szerencsejátékos milliomosra válik és a Predictius növekszik

Ez volt a hét tele van jó hír a Bitcoin ökoszisztémát. Először is, már legalább három új cégek a világ és az interneten elfogadó Bitcoin: a Hawaiian tea cég Tealet a taxi társaság JazzExpress, Litvánia, nem megfeledkezve a hosting megoldások cég Crookservers.

Aztán azt vettem észre, és jelenteni a növekedés több cryptocurrency kapcsolódó vállalkozások és még néhány nagy beruházásokat és új termékek. Itt az ideje a heti fordulóban fel!

Világbank egykori ügyvéd kiáll a Bitcoin

ugyanaz a nő, aki azzal vádolta a Világbank korrupció most felhívja a figyelmet a Bitcoin. A Világbank volt vezető jogtanácsosa Karen Hudes azt mondta, idézi All Things Bitcoin, hogy „ez elég világos, hogy hol haladunk, és hogy van valami úgynevezett állandó arany backwardation. Ez egy divatos szó az emberek elveszítik bizalmat bankjegyekre. Ez azt jelenti a készpénzállomány értéke a jövőben kevesebb, mint ma.”

Hudes, aki 20 évet töltött a Világbank, biztosítja „ez olyan, mint a válság összes meltdowns. Ez azt jelenti, akkor nem tudja finanszírozni a nemzetközi kereskedelemben”.A videót közzé a honlapon, beszél arról, hogy szükség van a változó az utat dolgunk fiat valuta fordulva cryptocurrency és arany.

Svájci politikus akar a kormány, hogy tanulmányozza Bitcoin

A svájci politikus, és tagja a szövetségi parlament nyilvánosan megmutatta aggodalmát Bitcoin ezen a héten. Jean Christophe Schwaab akarja a Nemzeti Tanács, hogy vizsgálja meg, és írjanak naplót cryptocurrency.

A tag a svájci szocialista párt azt hiszi, van valós veszélye Bitcoin lehetővé a pénzmosás és más bűncselekmények Svájcban. Ugyanakkor azt is elismeri, hogy cryptocurrency hozhat valami jó, és hozzon létre a pozitív lehetőségeket is.

Interjú a művész Kuno Goda alkotója „200 bitcoin”

Mivel a Bitcoin közösség megtudni a fiatal német művész, aki létrehozott egy műalkotás inspirálta a kedvenc cryptocurrency, Kuno Goda már a közepén több beszélgetés, így Bitcoin elbíráló úgy döntött, hogy beszéljen a művész.

Goda, aki inspirált Andy Warhol „200 One Dollar Bills”, hogy létrehozza a darab „200 Bitcoin”, kapott mindenki beszél befolyása Bitcoin egy másik területen a mindennapi életünkben, a művészeti világ. Ahhoz, hogy nézd meg a teljes interjú, kattintson ide.

Black Arrow bejelenti 28nm 64Ghash Bitcoin ASIC

A cég Black Arrow már szedi előrendelést az új ASIC bányászati ​​eltűnjön kódnevén „Minion”. Szerint a honlapon Ciol, a márka a közelmúltban nyitotta meg online áruház, és most vesz előrendelést. Az első szállítmányok várhatóan történni a február végén 2014-ben.

Egyszerűen Travel lehetővé Bitcoiners választani 300.000 szálloda világszerte

A platform egyszerűen Travel most elfogadó cryptocurrency, így a Bitcoiners ott most lehetősége van arra, hogy egyik 300.000 szálloda világszerte, és használják a drága digitális érméket fizetni érte.

A platform még mindig fut az új Bitcoin fizetési program béta, de egyszerűen Travel vezérigazgatója, Gregor Amon, biztosítja „nem lesz sok javulás az elkövetkező hetekben.”

Fokozza VC induló teljes gyorsító ülést Demo Day 2013

A Bitcoin Magazine volt presentat az első Bitcoin-központú indítási gyorsító ülésén támogatta a programot kiemelés VC, a Demo Day. Ez az esemény dolgozott, mint az érettségi a 17 új vállalat közül választották, hogy részt vegyenek a inkubátor program.

Hét, a kezelőorvos induló létrehozott termékek felhasználásának Bitcoin a legkülönbözőbb módokon és kapott egy 50.000 $ befektetés mellett számos egyéb juttatások.

Gliph kap beruházás $ 200,000, hogy új funkciókat Bitcoin

A biztonságos üzenetküldő alkalmazás Gliph, amely egy Bitcoin integráció Coinbase és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy küldeni és fogadni Bitcoin keresztül iOS alkalmazás, a közelmúltban felmerült egy nagy beruházás 200.000 $. A támogatást biztosított Tim Draper, alapítója a Draper Egyetem és partnere a Boost.vc program, amely Gliph vett részt.

A cég alapítása 2012 elején, mint egy titkosított üzenetküldő alkalmazás, de ebben az évben látta a potenciális összekötő szolgáltatásaikat Bitcoin, így a befektetett ebben az ágazatban.

BitPagos mutatja csodája Bitcoin argentin kereskedők

BitPagos a neve a Bitcoin kapcsolatos fizetési feldolgozó cég, amely így a legtöbb argentin kripto-hullám. A dél-amerikai startup, amely Argentínában, a közelmúltban részt vett a legújabb osztály által biztosított Boost.vc Accelerator programot.

A platform tekinthető kreatív megoldás a banki akadály, amelyet következetesen blokkolja nagyszabású tranzakciók révén a nemzetközi cserék ellenére a hatalmas kereslet. A cég teljesen összpontosított a latin-amerikai piacokon, különös figyelmet fordítva Argentína, megkönnyítve a Bitcoin az ország gazdasága nem kell cserélni argentin peso.

BTC-TC redőny $ 12 millió művelet miatt szabályozási változások

BTC Trading Corp (BTC-TC), az egyik legnagyobb Bitcoin értéktőzsdék bejelentette, hogy bezárja az összes kereskedés október 7. BTC-TC felelős 101.000 BTC (egyenértékű $ 12 millió) a letétbe helyezett értékpapírok és 2900 BTC ($ 350,000) a napi mennyiség. A cég közlemény idézett „legújabb változások a virtuális valuta szabályozási környezet”, mint az oka zsaluzását műveleteket. Szintén zárás LTC-Global, a litecoin denominált értékpapír csere is működteti Ethan Burnside, ugyanazon üzemeltető BTC-TC.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Mt. Gox önellátó Akamai-val és új kereskedelmi motorral rendelkezik, de a lassú műveletek még mindig problémát jelentenek

Post ICO

A bitcoinerek saját ünnepi vásárlási extravaganciójukat kapják: a Bitcoin fekete péntek szinte itt van

Post ICO

A mezőgazdasági termelők piaca és a Bitcoin: Mit főzünk a crypto-konyhában?

Post ICO

Blockchain.info Felhasználói jelszó kérése

Post ICO

Két Las Vegas-i kaszinó elfogadja a Bitcoint, de nem a szerencsejáték-helyiségben

Post ICO

A Bitcoin alapítvány havi 150.000 dollárt költött, és kevesebb, mint egy éve 4,6 millió dollárt vesztett

Post ICO

Bitcoinokat használtak a Silk Road-ban, hogy drogokat vásároljanak a segített öngyilkosságokért

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

Bitcoin cserék: Coinbase bővül az Egyesült Királyságba, Svédország jóváhagyja az első BTC Exchange Traded jegyzetet

Post ICO

A VMC bejelentette 28nm ASIC chipek 24,5 TH sek bányászok novemberben

Post ICO

Bitcoin és pénzátutalások: működhet?

Post ICO

Texas kongresszusi képviselő nem ért egyet az IRS-vel, és azt akarja, hogy a Bitcoin valutává váljon