Amerikai ügynökök fogtak ellopták a BTC-t, az UBS-et, hogy tanulmányozzák a blokkot és így tovább | Hungarian.lamareschale.org

Amerikai ügynökök fogtak ellopták a BTC-t, az UBS-et, hogy tanulmányozzák a blokkot és így tovább

Amerikai ügynökök fogtak ellopták a BTC-t, az UBS-et, hogy tanulmányozzák a blokkot és így tovább

Üdvözöljük a 99Bitcoins legújabb heti fordulóban fel! Segítünk megtudni, mi történt a Bitcoin világában az elmúlt héten.

Két szövetségi ügynökök letartóztatták lopás BTC alatt Selyemút vizsgálat

Két egykori amerikai szövetségi ügynökök részt vesz a Selyemút esetben kellett volna fizetni a vezetékes csalás, pénzmosás és más bűncselekmények miatt, mert állítólag ellopott BTC során a szövetségi vizsgálat hozta le a mély web legnagyobb illegális piacon.

A díjakat nyújtottak be a San Francisco szövetségi bíróság, és azzal vádolják a két gyanúsított a lopás cryptocurrency gazdagítják magukat, CNN jelentések. A most egykori ügynökök része volt a Drug Enforcement Administration és az amerikai titkosszolgálat abban az időben.

Teljes cikk 99Bitcoins

Ausztrál Treasury: Bitcoin veszélyt az adóbeszedés

Az ausztrál Department of the Treasury azt állítja Bitcoin digitális valuta egy potenciális veszélyt jelent az adóbeszedés erőfeszítéseket.

Egy új jelentés, a kormányzati hivatal vázolja területeken, ahol reméli, hogy szerkezetének megváltoztatása adóbevételeinek rendszer, hivatkozva az új pénzügyi technológiák, többek között a Bitcoin és más digitális valuták, mint vitatja azt még alkalmazkodnia kell.

Forrás: Coindesk

Bitcoin vállalkozó Charlie Shrem jelentések börtönbe

Charlie Shrem új otthona nem fogadja a Bitcoin. Az egyszeri Bitcoin vállalkozó jelentette szövetségi börtönben hétfőn szolgálni egy két éves büntetését az ő részvételét, amit az ügyészek állítólagos volt drog rendszer kidolgozása a virtuális valutaváltó és az online feketepiacon.

Mr. Shrem, 25 éves, jelentette a szövetségi létesítmény Lewisburg, Pa., Hol fog szolgálni az idejét a minimális biztonsági tábor, amely szomszédos a magas biztonsági fegyház, mondta Shawn Barlett, börtön szóvivője. A tábor tart 466 rabok szerint a US Bureau of börtönök honlapján.

Forrás: The Wall Street Journal

Több mint az amerikaiak 2% bízná Bitcoin pénzt átutalni tengerentúli

Egy új felmérés szerint a digitális valuta Tanács feltárta, hogy 2,3% az amerikaiak bízná Bitcoin és rendszer küld alapok tengerentúli vészhelyzetben.

A felmérés szerint, amely megkérdezett 750 „rendes amerikaiak”, a legtöbb ember az Egyesült Államokban inkább használják a bankok vagy más hagyományos rendszerek pénzt külföldön.

Teljes cikk 99Bitcoins

Túl magas fektet $ 5 millió Peernova első Bitcoin befektetési

Amerikai kiskereskedelmi óriás Overstock fektetett blockchain speciális technológiai Peernova részeként második részlet sorozat finanszírozás.

Alakult egy összefonódását felhő bányászati ​​szerződés szolgáltató CloudHashing és ASIC hardver tervező HighBitcoin 2014 elején, Peernova emelt $ 8.6M finanszírozásában tavaly decemberben, mert arra törekedett, hogy gyorsítsa fel a elmozdulást bányászat.

Forrás: Coindesk

Rakuten bejelenti multi-sig letéti támogatás és 30 $ Bitcoin kedvezmény

Rakuten, a legnagyobb online kiskereskedő Japánban, a közelmúltban bejelentette azon szándékát, hogy elfogadja Bitcoin, mint fizetőeszköz. Nos, a várakozásnak vége, és a vásárlók is vásárolnak termékeket az amerikai változata a Rakuten honlapon keresztül Bitcoin mai naptól.

Ez az első lépés a e-kereskedelmi óriás globális kiviteli tervvel Bitcoin. Amellett, hogy bejelentette, hogy elfogadják a digitális valuta, Rakuten azt is állította, vásárlók kap 30 $ ki, ha tölteni $ 100 vagy több, ha fizetnek a Bitcoin az elkövetkező héten.

Forrás: InsideBitcoins.com

Svájci banki óriás UBS tanulni blockchain az új londoni laborban

Úgy néz ki, mint egy nagy pénzügyi cápa készül belépni Bitcoin vizekre. Svájci banki óriás UBS nyit technológia labor Londonban során az április hónap, hogy vizsgálja meg a Bitcoin alapvető technológia: a blockchain.

Mint a többi főbb intézmények UBS akarja megérteni, hogyan lehet alkalmazni cryptocurrency technológiája a hagyományos pénzügyi rendszer. A cél az, hogy a megszerzett ismereteket a tanulmány a blockchain javítani a pénzügyi tranzakciók és egyéb műveletek.

Teljes cikk 99Bitcoins

Cseh rendőrség ragadja $ 345,000 kapcsolódó tulajdonságra Bitcoin hack

Cseh rendőrség lefoglalt egy luxus ingatlan vásárolt a Bitcoin egy pár korábban kapcsolatba hack kábítószer bazár Sheep Marketplace.

A ház, állítólag érdemes kb $ 345,000 volt, vásárolt egy tranzakció-sorozat Tomas Jirikovsky és társa Eva Bartošová. Az ingatlan eredetileg alatt nyilvántartott Jirikovsky nagyapja, Jan Góliátot.

Forrás: Coindesk

Rátérve légitársaság mérföld a Bitcoin? Ez lehet például az alternatív valuta él előre

Friss hírek továbbra is bizonyítja, hogy ez egy komoly aggodalomra ad okot. Része a vonzás a shadier A társadalom az, hogy légitársaság mérföld és hűségprogram pontot lehet kereskedni az áru vagy készpénz. De egy másik alternatív valuta - Bitcoin - csatlakozott a játékteret, és annak támogatói azt sugallják, hogy a legjobb ár-érték és biztosítani a pénz, hogy pénzt az egyenlet teljesen.

Bitcoin Miles üzleti egysége Bitcoin Brands Inc. Javasolja, hogy az utazók átalakítani kívánt mérföld, és egyéb jutalom pontokat, a Bitcoin, amit a cég bemutatja a „gyors, diszkrét és most még inkább saját” tranzakciót.

Forrás: Skift.com

Amerikai Bitcoin bányavállalatok bombázzák „invazív” adatkéréseit Coinbase

Bár Coinbase csak három új funkciók javítására fejlesztették ki a biteket az opciót, a vezető hír körülvevő Bitcoin cég ezen a héten messze pozitív. Egy lépés ítélt imoral és „invazív” az ipar, a digitális pénztárca szolgáltató állítólag próbálják megszerezni operatív információra Egyesült Államok-alapú Bitcoin bányászati ​​tevékenység.

Coinbase kísérlete - ami néhány vállalkozás nyilvánosan tekinthető infrigement üzleti titok, a helyszínen Coindesk mondta - erősítette meg nemrégiben MegaBigPower és Bitmain két bányászati ​​vállalatok jelenlétét az Egyesült Államokban.

Teljes cikk 99Bitcoins

$ 1 millió legális küzdelem ensnares Ripple, Bitstamp és Jed McCaleb

Bitstamp kezdeményezett jogi lépéseket a több mint $ 1m vitatott alapok eladásával kapcsolatos közel 100 XRP az utolsó hónapban. Bitstamp, amely működik a Ripple átjáró és bitcoin panaszt nyújtott számára beavatkozóként április 1-jén az Egyesült Államok Kerületi Bíróság az északi District of California. Jed McCaleb, az alapító mind Ripple Labs és Stellar, és két McCaleb családjának tagjai, a panaszban megnevezett.

A $ 1.038.172 vitás alapok által használt Ripple Labs megvásárlására 96,342,361.6 XRP eladásra számlán keresztül állítólag által ellenőrzött McCaleb szerint a panaszt.

Forrás: Coindesk

Hogyan Bitcoin véget ér a világ szegénysége

William Blair partner Bryan Singer bemutatja, hogyan Bitcoin és blockchain titkosítás jobb a képessége, hogy több, a világ népességének a szegénységből, mint bármi láttunk évtizedekben.

Forbes: És a Bitcoin valuta a jövőben? Vagy ez a fizetési rendszer ők fejlődő?

SINGER: Bingo. Ez a fizetési rendszer. Ez a blockchain titkosítást. És vannak érdekes dolgok. Azt hiszem, Bitcoin, vagy, tényleg, blockchain titkosítást áll mögötte, jobb a képessége, hogy több, a világ népességének a szegénységből, mint bármi láttunk.

Forrás: Forbes

Emelkedik a Bitcoin Argentínában

Mivel a Argentína ismétlődő infláció válság tőke ellenőrzése, és az általános pénzügyi elnyomás, ez lett a vágott véleményt Bitcoin körökben megjósolni, hogy az ország van beállítva cryptocurrency boom.

Tulajdonképpen Argentína nagyon messze elterjedt Bitcoin elfogadását, és valószínű, hogy nagy részét a lakosság soha nem fogja használni. Azonban sok argentinok hallott már a Bitcoin a médián keresztül, és ők talán még szívesebben, mint mások, Latin-Amerikában, hogy próbálja ki.

Forrás: PamAmPost.com

A végén a „Bitcoin Bowl”: BitPay és az ESPN megszünteti szponzori szerződést

A St. Petersburg Bowl már nem lesz az úgynevezett 'Bitcoin Bowl'. Az MLS egyetemi futball játék megfeleltetett fel a ACC Konferencia ellen az amerikai atlétikai Konferencia elvesztette BTC szponzori miután a három éves szerződést váratlanul törölték ezen a héten.

A sportesemény, amelyet minden évben a St. Petersburg (Florida), kapott cryptocurrency support köszönhetően atlantai székhelyű cég BitPay. A jól ismert fizetési processzor bejelentette szponzori szerződést kötött az ESPN (leányvállalatán keresztül ESPN Events) 2014-ben.

Teljes cikk 99Bitcoins

Szövetségi ügynökök letartóztatását Bitcoin pisztoly vevő csípése művelet

 Egy férfi Hyannis, Massachusetts lett megbízva, és letartóztatták, miután megpróbálta megvenni a $ 2,500 lőfegyvert egy Darknet weboldal segítségével Bitcoin.

Az amerikai ügyvéd Carmen Ortiz irodájában, Justin Moreira letartóztatták, miután felvette a csomagot hitt tartalmazott 0,380 kaliberű pisztolyt és egy hangtompító, küldött egy titkos szövetségi ügynök, a helyi posta.

Forrás: Coindesk

„Obama hatástól” után 200 Bitcoin adományokat Edward Snowden

Annak fényében, hirtelen „végrehajtási utasítás” által kiadott Barack Obama amerikai, sok Bitcoin redditors feltételezte, hogy ez most az illegális adományozni pénzt az embereknek, mint Edward Snowden.

De netizens, hogy azok, a politikai határok és proklamációkat nem sokat velük. Alig néhány órával a legalese megy fel WhiteHouse.gov, egy egész raj Bitcoin felhasználó és bányászok számára egyaránt úgy döntött, hogy küldjön egy kis extra köszönhetően Snowden. A monetáris hála kiderült, hogy még nagyobb, mint az által kiváltott felszabadulását Snowden dokumentumfilm Citizenfour.

Forrás: CoinTelegraph.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Ross Ulbricht börtönbüntetés mondatának jelentése az illegális online kiskereskedelem és a Bitcoin

Post ICO

A jelentés szerint a Bitcoin tranzakciók száma 2017-re megduplázódik 56 millióra

Post ICO

Lehet, hogy a bitcoin Görögország következő hivatalos pénznemévé válik? Valószínűleg nem

Post ICO

Cloudminr.io összeomlik: elveszett BTC, az ügyfelek eladási adatai és csalás pletykák

Post ICO

Mt. Gox bírósághoz fordul, a Big Fish elfogadja a Bitcoint és a NYC szabályozza a csereprogramokat

Post ICO

A Seattle üzletember Kuno Goda 200 Bitcoins című művét vásárolja 125 000 dollárért

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

Az Coinbase-nek új bitcoin-limitje van, miközben a Microsoft lehetővé teszi a Kraken alkalmazás számára egy kereskedelmi funkciót

Post ICO

Szabó Nick: A Bitcoin megkönnyítheti a görög kereskedelmet

Post ICO

A méhek testvérei: a fiatal kriptográfiai vállalkozók folyamatosan virágoznak és már bontották az első Bitcoint

Post ICO

Svéd Bitcoin csere Safello csapata a brit bankkal javítja a szolgáltatást

Post ICO

A Bit4coin 2014-re új híreket jelentett be több mint 1000 BTC ajándékkártya értékesítése után