Ukrajna úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális, a Coinbase küzd az új 50 millió dolláros alapértéken | Hungarian.lamareschale.org

Ukrajna úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális, a Coinbase küzd az új 50 millió dolláros alapértéken

Ukrajna úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális, a Coinbase küzd az új 50 millió dolláros alapértéken

Ez Bitcoin Examiner legújabb heti felhajt. Üdvözöljük!

Új-Zéland központi bank „nem fenyegeti” a Bitcoin

Eltérően más bankok az egész világon, az új-zélandi jegybank (RBNZ) nem fél cryptocurrency. Az intézmény helyettes kormányzó felfedte a bank „nem fenyegeti” a nő a Bitcoin és egyéb digitális valuta esetében. Grant Spencer nyilatkozatot alatt Payments NZ, kétnapos nemzetközi fizetések konferencián történt Auckland.

Spencer véleménye egyértelműen különbözik más vélemények hallottunk ebben az évben. „Mivel a deviza kibocsátó, a Reserve Bank nem érzi fenyegetve Bitcoin, amely úgy tűnik, hogy úgy viselkednek, mint egy árucikk, mint egy valuta”, mondta. A legtöbb hatóságok ül a másik oldalon a kerítés, állandóan figyelmeztetéseket ellen Bitcoin és beszélünk a lehetséges kockázatokat ezt a tevékenységet.

Teljes cikk

Tim Draper hátú bitcoin Vaurum rebrands mint tükör

Vaurum, intézményi minőségű csere platform Bitcoin befektetők, megváltoztatta a nevét Mirror. A Palo Alto-alapú vállalat célja, hogy építsen ki egy „tükör” a hagyományos pénzügyi rendszer azáltal, hogy nagyobb likviditást bitcoin piacokon.

Egy blogbejegyzés megjelent ezen a héten a névváltás, Mirror bemutatott platform egyik, amely magában foglalja számos fejlett szolgáltatások, beleértve a letéti alapú kereskedés és a likviditás. Mirror is bejelentette néhány szolgáltatás konszolidáció, hogy azt mondta, lehetővé teszi a vállalat képes mozgósítani a technológia is épít, hogy dolgozzon cryptocurrency egy fejlettebb eszköz osztályban.

Forrás: Coindesk

Az Ukrán Nemzeti Bank ágaiban Bitcoin illegális fizetési módként

Az Ukrán Nemzeti Bank bejelentette, hogy ez lesz proihibit használatát Bitcoin az országban. Szerint a hatóság, a bank célja, hogy megvédje a polgárokat és jogaikat. Azonban úgy tűnik, az ukrán hatóság követi az ellenkező utat és impozáns tilalmat, hogy biztosan befolyásolja a helyi Bitcoiners.

„Annak érdekében, hogy megvédje a fogyasztók jogait”, Bitcoin »nem lehet használni Ukrajna, mint fizetési eszköz«. Továbbá, digitális valuták tartják egyszerű „pénzhelyettesítő eszköz”, és ezért illegális fizetési módként.

Teljes cikk

Xapo indít Bitcoin pénztárca alkalmazások iOS és Android

Bitcoin boltozat szolgáltatás Xapo indított mobil a kiadás az iOS és Android alkalmazások. Míg Xapo már megjelent egy korábbi nem optimalizált változata az Android alkalmazást a Google Play-októberben, ma jelzi a hivatalos elindítása.

Xapo nevet szerzett magának a Bitcoin világot a maga hideg tárolási megoldás, de ez is kínál pénztárca funkciót. Mivel a társaság középpontjában az áll, a biztonság, azt egy kicsit hosszabb bevezető mobil termékek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mentek a dolgok jobbra. Xapo is meg kellett várni arra az Apple saját habozás lehetővé tenni Bitcoin alkalmazásokat az App Store-ban.

Forrás: The Next Web

Bitcoin-e a jövőbeli stratégiák 60% -a amerikai szervezetek

Egy új tanulmány a digitális fizetési trendeket kiderült, hogy cryptocurrency része a hosszú távú stratégiák 60 százaléka Egyesült Államok-alapú vállalkozások és szervezetek számára.

A jelentés Security & Compliance Trends in Innovative elektronikus fizetések - megjelent a Ponemon Intézet és megbízásából az elektronikus óriás HP - lekérdezett 634 Egyesült Államok lakói. A résztvevők többsége dolgozik az informatikai műveletek, a biztonság és a technológia alkalmazásának. Ők is „ismerik, és részt” a szervezetek elektronikus fizetések jelenlegi gyakorlat és a jövőbeni stategies.

Teljes cikk

Bitrefill hozza a mobil hitel megvenni a Bitcoin, hogy 113 ország

A startup nevű Bitrefill akarja, hogy az emberek töltse fel a mobiltelefon hitelt Bitcoin több mint száz országban szerte a világon. Bitrefill honlapján segítségével a felhasználók ütni egy mobil számot, válassza ki a hitel összegét kívánnak hozzáadni, majd fizetni a Bitcoin.

A szolgálat alapítója Sergej Kotliar mondta, hogy a platform, amely megkezdte két héttel ezelőtt, a felhasználók utántöltőfunkciójával telefonjukat, anélkül, hogy utazni egy helyi kisboltban vásárolni hitel.

Forrás: Coindesk

Ausztrál jóléti pályázóknak meg kell teremteni nyilvánítja „cyber valuta” eszközök

Van egy új kis felül az ausztrál nyugdíj igénylőlap azt jelenti, hogy nagy hír a Bitcoin közösség az országban és szerte a világon. Ettől a héttől kezdve az ausztrál nyugdíj kérelmeket kinyilvánítják „cyber valuta” eszközök, mint például a Bitcoin.

A jelentkezési lap által közzétett Department of Human Services (DHS) helyezi Bitcoin ugyanazon a szinten más potenciálisan értékes eszközök, mint például a „taxi lemezek, idő részvények, versenylovak, agár, az utazási csekket” és egyéb collectables. A döntés szerint a sydney-i ügyvéd „legitimálja a koncepció a digitális vagyon túl egy hiánypótló a területen.”

Teljes cikk

Brawker most egy decentralizált bitcoin

Hongkongi székhelyű Bitcoin startup Brawker indult csak az elmúlt évben a késő 2013 A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyen vásárolni semmit Bitcoin egy peer-to-peer platform. Brawker szolgált központosított letéti, hogy megkönnyítse az Bitcoin és termékek a felhasználók között. Azonban egy interjúban a CCN, Brawker vezérigazgatója Cyril Houri mondta CCN hogy Brawker hamarosan lett sokkal több decentralizált.

„Jelenleg azon dolgozunk, hogy a honlapunkon még decentralizált. Rájöttünk, miután az Mt. Gox csőd hogy ez a piac nagy szükség kevesebb központosítás. Tehát hamarosan kiad egy változata a honlapon, hogy egy lépéssel tovább megy ezen a decentralizációs folyamat, hogy mind az e-kereskedelmi tranzakciók és a Bitcoin tranzakciós kívül történnek infrastruktúránk, anélkül, hogy valaha, hogy tartsa a felhasználói források. És a legjobb módja annak, hogy ne veszítse el az ügyfelek pénzét soha tartani őket.”

Forrás: CryptoCoinsNews

Coinbase célja, hogy a legjobb tőkésített Bitcoin startup keresztül $ 50M alapító forduló

Coinbase lehet, hogy egy további $ 50 millió új főváros a közeljövőben. Ez legalább a cég következő célt, kevesebb mint egy év után a Bitcoin startup kapta legutóbbi fordulóban a B sorozat finanszírozás összesen $ 25 millió felvetett Andreessen Horowitz.

Abban az esetben, Coinbase, amely mobiltárca szolgáltatások és kereskedő szerte a világon, valóban sikerül összegyűjteni a $ 50 millió, ez lesz a legjobb tőkésített Bitcoin startup (despiteBlockchain és Bitpay legutóbbi $ 30 millió finanszírozás fordulóban).

Teljes cikk

HyprKey bevezeti az ujjlenyomat beolvasás, hogy biztosítsa Bitcoin tranzakciók

Ha van egy dolog, állva, ahogy a többségi Bitcoin elfogadása, ez cyberfraud. Tehát azt mondja, a csapat HyprKey, az indítási védelmét célzó digitális valuta felhasználók csalás felhasználásával HYPR-3 három tényező hitelesítési protokoll.

HyprKey úgy működik, hogy a biometrikus azonosítás hidat a felhasználó és a mobil pénztárca épül tetején. Ez az automatikus alakítja Bitcoin valós időben, így a felhasználók töltik meg anélkül, hogy valaha még ne érjen a digitális valuta összekapcsolásával a betéti kártyát, hitelesíti tranzakciók az értékesítés helyén.

Forrás: Coindesk

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Jeremias Kangas: a decentralizált csereprogramok a bitcoint sokkal gyorsabban tudják terjedni

Post ICO

A BTC.com eladja a $ 1M-t, Oroszországot a Bitcoin ellen és a hacker kidobja a bányászati energiát

Post ICO

A BitLicense megjegyzései nyilvánosságra kerülnek, és ezt a Western Unionnak, az Amazonnak és a Walmartnak meg kell mondania

Post ICO

Az El Passion az első olyan cég, amely elfogadja a Bitcoint Varsóban

Post ICO

A bányászati medencék növekedése a Bitcoin közösséget elriasztja a 51% -os támadással szemben

Post ICO

Top 5 érdekesség a Bitcoinról

Post ICO

Eyewear kereskedő A Chicago Sun-Times tengerpartja és újsága elfogadja a Bitcoint 2014-ben

Post ICO

Négy évvel később még nem tudjuk, ki teremtette a Bitcoint

Post ICO

India központi bankjától érkező figyelmeztetés az országban a Bitcoin-üzemeltetőket félteti

Post ICO

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

A digitális valuta trendjei: a Bitcoinerek az új vegánok?