Két új Bitcoin konferencia, horizontbeli szabályozási hírek és az eBay kíváncsisága | Hungarian.lamareschale.org

Két új Bitcoin konferencia, horizontbeli szabályozási hírek és az eBay kíváncsisága

Két új Bitcoin konferencia, horizontbeli szabályozási hírek és az eBay kíváncsisága

Még egy hét telik el, Bitcoin Examiner hozza meg egy új heti felhajt az összes nagy hír, hogy megrengette a világot az elmúlt hét napban. Emellett a cikkek, ezen a héten működött, hogy ha valami új szórakoztató és hasznos listákat, a Top 13 Bitcoin csaptelepek 7 Híres emberek gondolatai Bitcoin.

Frissítse 0.8.4 növeli Bitcoin biztonsági szintek

Az új frissítés a Bitcoin-Qt nemrég megjelent jár több javulást a biztonság területén, elsősorban rögzítésére néhány fontos hibát. 

A verzió 0.8.4 alatt ajánlott minden felhasználó számára, akik frissíteni kell a rendszert annak érdekében, hogy rögzítse egyes gyenge: a lényege az új verzió áll három biztonsági frissítéseket (hogy megtalálja itt), hogy elkerülje az alkalmazás összeomlik vagy a korrupció az adatbázisokat.

SatoshiDice sújtotta DDoS támadás

A masszív Bitcoin szerencsejáték weboldal SatoshiDice szenvedett DDoS támadás ezen a héten, hogy állítsa le a platformra, de a hatás nem volt olyan rossz. Erik Voorhees, aki megalkotta a helyszínen, és eladta $ 11,5 millió júliusban, esetleg már nem a saját szerencsejáték platform, de mindent tud róla: ő biztosítja DDoS támadások történnek sok Bitcoin szerencsejáték oldalak.

„Ők nagyrészt kárba a pénz”, mondta a támadók, miközben beszél Coindesk. A szakértő szerint, a honlap nem szükséges fogadáskötés, csak információt nyújt tét statisztikák és egyéb tartalmak.

Bitcoin ára csaknem megduplázódott két hónapon

MarketWatch készült elemzés a legújabb Bitcoin pricesand észrevette, hogy az értéke ennek cryptocurrency csaknem megduplázódott az elmúlt két hónapban. „Júliusban és augusztusban volt jellemző, csendes nyári kereskedelem, emelkedő hozamok és találgatások a következő elnök a Federal Reserve. És a két hónap, Bitcoin ára csaknem megduplázódott a kereskedelmi csere Mt. Gox. Az ár egy Bitcoin Mt. Gox, a legnagyobb Bitcoin csere térfogat nemrégiben $ 128,50. Ez csaknem kétszerese az értéke Bitcoin július 5" -én, a honlap jelentéseket.

Amerikai Egyesült Államok várni szövetségi szabályokat Bitcoin adományok

Az észak-amerikai Szövetségi Választási Bizottság igyekszik létrehozni szabályokat Bitcoin adományokat, különösen a politikai kampányok. Az Ügyvédek konzervatív Action Fund PAC kezdődött a vita után, amelyben az intézményt, ha a politikai jelöltek és a külső csoportok elfogadhatok digitális valuta mellett amerikai dollár.

„Ahogy egyre több egyén kereskedelem Bitcoin, a politikai pártok és a jelöltek is el kívánják fogadni, és eltölteni ezt az új valuta”, Dan Backer DB Capitol stratégiák írta a kérelmet, amelyek veszélyeztetik 24 technikai kérdéseket a FEC használatára vonatkozó Bitcoin, mint egyfajta politikai hozzájárulást.

StrongCoin dolgozik egy elosztott csere

Az online pénztárca szolgáltatás StrongCoin van egy új elosztott csere szolgáltatás megvásárlására bitcoin. A rendszer alapítója, Ian Purton már fut egy OTC árfolyam (ez más, mert ez lehetővé teszi az embereket, hogy megtalálják egymást közvetlenül, és intézkedik a kereskedelem, például) nevű Bitcoinary. Most Purton is teremt egy elosztott csere szerint Coindesk, fognak működni részeként a StrongCoin titkosított online pénztárca szolgáltatás.

Az új szolgáltatás párosítani Bitcoin tartók azokkal szeretnének vásárolni őket Fiat valuta. És a felhasználók nem is kell manuálisan böngészhet üzeneteket ember kínál a kereskedelem Bitcoin, mivel az új csere lesz a mérkőzés őket automatikusan.

Pénzt a digitális tartalom BitMonet

A Bitcoin microtransactions piac másik nagy szerszám tud segíteni bevételt digitális tartalom szinte nincs tranzakciós díjak. Az elnevezés a platform BitMonet és jött létre, hogy megoldja néhány problémát minden tartalom termelő arc ma, míg megerősítve a relevanciáját cryptocurrency.

Szerint a szolgáltatás honlapján, akkor lehetséges, hogy kezdje meg a nyílt forráskódú platform mindössze 10 perc alatt, így a weboldal tulajdonosok könnyedén fizetés szükséges hozzáférést egy adott darab tartalmát, mint egy cikket, blogbejegyzést, vagy akár egy hosszú távú előfizetés-alapú ajánlat.

Bitcoin nem áll készen, hogy átvegye az átutalások piacára

A Bitcoin szakértő Jeremy Liew, honnan Lightspeed Venture Partners, írt egy cikket a Bitcoin és az átutalások piacára. „A Bitcoin küldött pénzt országok közötti ajánlatok induló lehetőséget, hogy egy új vállalkozás, de a földrajzi piac területén. Megtudja, hol kell építeni”, elkezd azzal a szövegben által közzétett GigaOM.

A hatóságok összpontosítani tanulmány, amely tagadja Bitcoin anonimitás

Bár ez nem éppen hír, hogy a cryptocurrency közösség, az a tény, hogy egy hivatalos vizsgálat azt mondja, hogy a Bitcoin nem teljesen anonim teheti a hatóságok elfogadják cryptocurrency könnyebben.

A kutatók a University of California, San Diego (USA), készített egy tanulmányt, amelynek középpontjában a Bitcoin. Az elemzés megállapítja, hogy cryptocurrency felhasználók támaszkodás szolgáltatások, mint a Mt. Gox, amelyek központosított valutaváltás, lehet, hogy azok könnyen azonosíthatók a bűnüldözési tisztviselők. Más szavakkal ez azt jelenti, hogy Bitcoiners nem tudja használni a virtuális valuta névtelenül vásárolni és eladni termékeket ezeken nagyméretű csatornákat.

BetCoin ügyfelek nyer $ 5 millió 30 nap

A Bitcoin szórakoztató hálózat BetCoin folyamatosan bővül a kaszinó több jelentős fejlesztése a meglévő termékek és egy vadonatúj több millió dolláros fokozatú ajánlat a következő hetekben szerint Digital Journal. Alig egy hónap, BetCoin feldolgozott 420.000 fogadás, a teljes kifizetés egy megdöbbentő 36.000 BTC ($ 4.500.000). BetCoin Dice bizonyítja, hogy egy ügyfél kedvence, 225.000 fogadás feldolgozása és egy csodálatos teljes kifizetés 24.000 BTC ($ 3.000.000).

India ad otthont a Global Bitcoin konferencián 2013 decemberében

Van egy új esemény a kripto-horizont: a Global Bitcoin konferencián 2013 tartandó december 14-én, Bangalore (India). Az összejövetel vesz részt jelentős személyiségek a Bitcoin közösség, mint képviselői a nagy intézmények, mint Buttercoin, BitPay, Mt. Gox vagy a Bitcoin Foundation.

A konferencia középpontjában a kihívásokat és lehetőségeket, amelyek megváltoztatják a Bitcoin világegyetem, különösen, amikor a befolyása a cryptocurrency a második legnépesebb ország, és egyben a legnagyobb gazdaságok a bolygón. A szervező csapat reméli, hogy a rendezvény, hogy egy játék-váltó, terjesztése Bitcoin tudás és a megértés milyen változásokat hozhat a helyi és a globális gazdaság.

EBay van némi szeretet Bitcoin?

Stranger, mert úgy tűnhet, az óriás-kereskedelmi platform eBay tudni szeretné, hogyan felhasználók éreznek Bitcoin. Az egész kezdődött egy post A „Mi a helyzet a Bitcoin Anyway?” hogy a közelmúltban közzétett eBay blog egy kétperces videó beszél cryptocurrency. Úgy tűnik, az eBay próbálta megérteni, hogy a felhasználók úgy érzik, a virtuális érme. Része a poszt mondta, hogy „a zsűri még ki, hogy a Bitcoin mindenütt jelen lesznek, és állni az idő próbáját, vagy akár az új innovációk esetleg a helyüket. Mit gondolsz? Biztos Bitcoin az igazi?”.

Természetesen nincs idő Bitcoiners az al-Reddit, és az emberek a Bitcointalk.org fórum indult a tudás megosztását, és az üzenet ment vírus, mindenkivel azt gondolva, hogy a Bitcoin volt, lesz a következő nagy dolog az eBay-en. De vajon tényleg Vagy csak álmodtam túl magas? Az igazság az, hogy ha a Bitcoin Felvettek egy nagy platform, mint az eBay, a sok helyzet változni fog.

Bitcoin részesülhet kaliforniai módosításáról Pénzforgalom törvény

Az új törvény szerint a Kalifornia állam talán könnyebb Bitcoin induló üzletet az állam. AB 786 módosítja a kaliforniai Pénzforgalom törvény új inportant változtatások szerint Coindesk. Az állam eredeti Pénzforgalom törvény besorolása egyes társaságok üzleti Kaliforniában, mint pénzt adók kivetéséről szigorú követelményeket, mielőtt tudtak üzletet az állam. Az új törvény bevezeti néhány fontos.

Sean Outpost bejelenti Satoshi Forest, a szentély a hajléktalanok

Sean Outpost, egy hajléktalanszálló Pensacola (Florida), talán a legismertebb szeretet a Bitcoin közösség. Az egész kezdődött egy egyszerű üzenet kér segítséget, hogy hozzon létre egy állandó étkezés szolgáltatást a helyi hajléktalan és már egyre köszönhetően segítségével több Bitcoiners. Öt hónappal az első segítségkérés, Sean Outpost gyűjtött több mint $ 30,000 Bitcoin alapok és azt tervezi, hogy bővítse a projekt által jelentett Bitcoin Magazine.

Az új projekt a szeretet a teremtés a Satoshi Forest is Pensacola. Szerint Jason King, felelős Sean Outpost, ez lesz „a hajléktalan szentély, egy hely, ahol az elnyomott megpihenhetnek a»bűne«, hogy egyszerűen rossz.”

Bitcoin talán hamarosan egy igazi része a gyermekek oktatását

A Bitcoin Akadémia és Bitcoin Bootcamp két új ötletek létre egy startup, az a célja, hogy oktassák a gyermekeket Bitcoin. Ez az egyszerű ötlet lehetővé teszi, hogy a diákok minden korosztály tanulni cryptocurrency az osztályteremben, vagy az interneten keresztül. „A Bitcoin Akadémia az a célja, hogy létrehozza a hálózati tantermek online és a valós világban, beleértve a valós dedikált tantermekben a nagyobb városokban szerte a világon. Mi fog szervezni az üzleti klubok, alapítványok, találkozók és konferenciák, szemináriumok és hangoutokat minden elkötelezett a tanítás a világ cryptocurrency és Bitcoin, mint egy új eszköz a matematikai és pénzügyi véleménynyilvánítás és a szabadság”, a program alapítója Morgan Rockwell kifejtette, hogy a Bitcoin Magazine.

A cég üzleti, amelynek célja, hogy partnere az iskolák körül a nemzet, vannak osztva a Bitcoin Akadémia és a Bitcoin Bootcamp. „Az elképzelés ezen kezdődött, amikor elkezdtem gondolkodni, hogyan kell bevezetni Bitcoin a tégla és habarcs világban. (...) Úgy érzem, van egy hiányzó oktatás szempontjából, amely megtanítja a gyerekek az előnyök és hogyan kell használni a Bitcoin. Meg kell, hogy újra a tanítás a gyerekek matematikai és tudományos újra”, Rockwell hozzá.

Öt RoboCoin kioszkok érkezik Kanadába, amíg az év végéig

Kanada javítása Bitcoin cseréje jelenetet. Miután a várva várt érkezését Bitcoiniacs, egy fizikai áruház található Vancouver, amely úgy működik, mint egy Bitcoin bróker, most az ország vár öt cryptocurrency ATM, amely elérhető lesz az öt legnagyobb kanadai városban.

Az új Bitcoin kioszkok épültek egy Las Vegas-i székhelyű vállalat úgynevezett RoboCoin és megrendelt Bitcoiniacs. Az indítási kívánja terjeszteni őket egész Kanadában az elkövetkező hónapokban. Az első gép várhatóan a föld Vancouver október elején. A többi eszköz várhatóan érkezik decemberben más nagyvárosokban, mint Toronto, Montreal, Calgary és Ottawa.

Használhatja Bitcoin, hogy segítse a San Francisco hajléktalan melegen

Project takarmányba partneri fel Bitcoin Nem bombák és Mass Appeal Inc. Tartani a San Francisco hajléktalanok egy kicsit kényelmesebb ezen a télen. Megpróbálják gyűjteni alapok vásárolni több mint 300 pulcsik egy Bitcoin kapcsolatos üzenet terjesztése a kevésbé szerencsések a tél beállta előtt kezdődik.

A tagok takarmány rájött, hogy az élelmiszertermelés mellett, az embereknek szükségük meleg ruhát. És ez az, hogy a projekt Hood a hajléktalanok született: „ez nem az információ a hajléktalan, hogy propaganda Bitcoin. Ehelyett ezek megszűnt pulcsik olyan olcsóbb esélye abban, hogy ez az emberek”, magyarázta David Barker, a platform Bitcoin Nem bombák.

Kraken már kereskedés euró, Bitcoin és Litecoins

Kraken a neve az új cryptocurrency csere, hogy kinyissa a héten, miután egy hosszú béta teszt fázis. A szolgáltatás foglalkozik többféle valuta, konkrétan euró, Bitcoin és Litecoins most. Azonban egy hónap, nem lesz több lehetőség, mint a dollár, angol font vagy Namecoins. Kraken volt a célja, hogy a virtuális érme kereskedők néhány azonos funkciókat élvezte a forex kereskedők, mint a stop megbízások és a margin kereskedés. A platform garantálja a magas biztonsági szintet, elsősorban a négy szintje hitelesítést.

Global Village az első titkosított Bitcoin social network

Bitcoiners most van egy biztonságos helyre - például katonai minőségű titkosított biztonságos - az információk megosztását, és némi social networking, anélkül hogy bárki kémkedés felett váll. Global Village által létrehozott emberek NoBs.is, még mindig fut a béta, de a fejlesztők biztosítják, hogy a katonai szintű titkosítást, amely megvédi a felhasználók adatait már működik.

Ha érdekel, hogy többet tudunk a platform, akkor hozza létre a fiókot néhány másodperc, a szolgáltatás használata generálni csoportok utáni állapot frissítések és küldjön titkosított üzenetek a szociális háló. Szerint a sajtóközleményt, csak Global Village tagok, akik egy titkosítási kulcsot képes lesz olvasni felhasználók megosztott üzenetek és a rendszer épül nélkül mester kulcs.

Rodolfo Andragnes beszél LaBITconf

Bejelentését követően az új esemény, amely a rock Argentína és minden dél-amerikai Bitcoiner Bitcoin Examiner beszélt Rodolfo Andragnes a várva várt LaBITconf, a nagy cryptocurrency konferencián, hogy fog történni a Buenos Aires, december (7, 8). A legújabb interjúalany egyik szervezője és tagja a Fundación Bitcoin Argentínában. Meg tudja nézni a teljes interjút itt.

Kortárs művész kap ihlette Bitcoin

A kortárs művész Kuno Goda inspirált Andy Warhol és létrehozott egy mű az úgynevezett „200 bitcoin”. Hasonlóan Warhol „200 One Dollar Bills”, az ára ennek a festmény 199 Bitcoin (de a művész elismeri az érték forgatható).

A saját honlapján, Kuno Goda beszél az ő megközelítése a modern művészet ezen új koncepció, és bemutatja az új műalkotás.

Belga pénzügyminiszter nem jósolja problémák között a nemzeti bank és a Bitcoin

Miután Németország támogatását cryptocurrency másik ország jeleit mutatja a tolerancia és az elfogadás felé Bitcoin. Belgium pénzügyminisztere elismerte nemrég, hogy nincs probléma a virtuális érme, bár még mindig csak néhány felhasználó az országban.

Koen Geens véleménye kiderült, amikor a miniszter válaszol a parlamentáris kérdését Bitcoin. Ezen belül a választ, azt mondta, hogy nem látja a Belga Nemzeti Bank, hogy bármilyen kifogás cryptocurrency. Azonban most, a nemzet pénzmosás elleni szervezet, az úgynevezett Cellule de Traitement des Információk Financières, nem kapott iránymutatást a kérdésben.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A FinCEN megkérdezi a bankokat, hogy ne vakon vessenek véget az MSB bankszámláinak

Post ICO

Az Amerikai Szövetség Labdarúgó Ligája elfogadja a Bitcoint

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

John Jones, a BitEnsure megalkotója: a felhasználók az érmükre anélkül keresnek nyereséget, hogy ujját felemelték volna

Post ICO

A Bitcoin dokumentumfilmje a kedden indul

Post ICO

Az Állítólagos Coindesk szinte megijedt

Post ICO

Mcgill Bitcoin Airdrop - Csodálatos videó

Post ICO

A Nicosi Egyetem lesz a világ első akkreditált intézménye, amely elfogadja a Bitcoint

Post ICO

A Fidor és a Kraken 2014 első felére szeretné létrehozni a világ első titkosítási bankját

Post ICO

A brit hatóságok szerint a pénzmosási szabályok nem vonatkoznak a Bitcoin-csereire

Post ICO

A Bitcoin alapítvány a FinCEN-nek tisztázni kívánja a cryptocurrency-ra vonatkozó álláspontját

Post ICO

Két új Bitcoin-csere jön létre: az amerikai székhelyű CoinX és a Satoshi kanadai szekrénye