India és a Kínai Népköztársaság a Bitcoin ellen, a NYC új központja és a Lamassu által értékesített 100. ATM | Hungarian.lamareschale.org

India és a Kínai Népköztársaság a Bitcoin ellen, a NYC új központja és a Lamassu által értékesített 100. ATM

India és a Kínai Népköztársaság a Bitcoin ellen, a NYC új központja és a Lamassu által értékesített 100. ATM

Míg egyes országokban folyamatosan megpróbálja aláásni Bitcoin és kereskedelmi, mások aligha lehetne jobban támogató időnként, mint ezek. És akkor ott vannak még a vállalkozások és a vállalatok számára. Néhány dícsérve az innováció és néhány menekül tőle.

Nehéz nyomon követni a híreket, jó és rossz, hogy ez megtörténjen az egész héten a Bitcoin világában. Szerencsére, itt van még egy heti felhajt, pénteken, mint mindig, készen arra emlékeztetni, hogy mi történt ezen a héten.

Az indiai jegybank ijeszt Bitcoin szereplők

számos Bitcoin szolgáltatók és vállalatok India nemrég felfüggesztették kapcsolódó tevékenység cryptocurrency figyelmeztetés után indított a Reserve Bank of India.

A pénzügyi intézmény riasztani felhasználók és a vállalkozások veszélyekkel szembeni kereskedelmi és elfogadja Bitcoin, valamint a kockázatok, amelyek lehetséges pénzmosásra és a számítógépes biztonság. Ugyanakkor az ország központi bankja még közzé egyértelmű szabályozási keretet, amely magában foglalja a digitális pénz.

Teljes cikk

BitHub fizet nyílt forráskódú fejlesztők Bitcoin

Adatvédelmi szoftver szolgáltató WhisperSystems integrálja Bitcoin a nyílt forráskód hosting site GitHub, hogy elindít egy új szolgáltatást, Bithub. A szolgáltatás kínál a cég a fejlesztők könnyen és méltányos módon, hogy finanszírozza a munkát a nyílt forráskódú biztonsági rendszerek Coindesk jelentett.

Lehet 2014 hozza a növekedési litecoin vár?

A második legnépszerűbb és értékes digitális valuta a világon már a következő Bitcoin nyomában egy darabig, és a remény a Litecoiners szerte a világon, hogy a következő évben fokozhatja litecoin, 2013 tett Bitcoin.

Egyelőre litecoin sikerült túlszárnyalni Bitcoin, legalább egy nap alatt. LTC volt a legnagyobb forgalmú virtuális valuta szempontjából Fiat valuta, mint a dollár, angol font vagy euró, többek között.

Teljes cikk

Bitcoin bizonyítva népszerű Szlovákiában

A telepítés első Bitcoin ATM a szlovák fővárosban Pozsony fogadta nagy érdeklődéssel a helyiek körében, bár a lehetőségét, hogy kötelezze a valuta továbbra is meglehetősen korlátozott az országban. A gép található, a város központjában, már teljesített több mint 200 tranzakció, mert már telepítve szerint a Prague Post.

Egyedi Bitcoin bányászok nem kell regisztrálni FinCEN

A pénzügyi bűncselekmények Hálózat (FinCEN), részben a United States Department of Treasury nemrég kiadott egy sor vonatkozó szabályok Bitcoin bányászat.

Az új darab rendelet utal egy konkrét kérdésre: vajon ki bányák Bitcoin személyes használatra kereskedhetnek velük fiat valuta árfolyam vagy tölteni őket nélkül, közvetlenül minősíteni Pénzszolgáltatási üzleti és miután regisztrálni FinCEN. Szerint a hivatalos közigazgatási határozat megjelent ezen a héten, a bányászok nem kell regisztrálnia FinCEN mindaddig, amíg enyém a maguk számára.

Teljes cikk

Global Hozzászólás tartja Bitcoin a valuta 2013

„És az GlobalPost 2013 év vége díj a legjobb Valuta megy: Bitcoin. 2013 volt az az év, hogy a Bitcoin egy virtuális valuta forgalmazott névtelenül révén a peer-to-peer cserék, lépett elő az árnyékból a kripto-e-kereskedelem a globális reflektorfénybe”, a globális Hozzászólás írt egy cikket szentelt cryptocurrency.

Newport Beach City Council jelentkező elfogadja Bitcoin adományokat

Michael Glenn a neve egy versenyző a Newport Beach City Council, Kaliforniában, amely úgy döntött, hogy adjunk hozzá egy különlegessége, hogy a kampány honlapján: ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy Glenn támogatói hozzájárulni a Bitcoin, amelyeket ezután alakítjuk a dollár.

A jelölt azt állítja, hogy az első helyi politikus, hogy elfogadja Bitcoin adományok mellett dollárban és peso. Ő fut a Balboa-félsziget 1. Kerületi tanács ülés, az LA Times beszámol. A verseny is az üzletasszony Diane Dixon és Harbour úr Joe Stapleton.

Teljes cikk

Arisebitcoin teszi fel 40 Bitcoin óriásplakát San Francisco

Arisebitcoin úgy döntött, a San Francisco-öböl térségében a kick-off első Bitcoin figyelemfelkeltő kampányt. A projekt címe: „Jó napot, San Francisco, szia Bitcoin”, magában foglalja a 40 óriásplakát, forgalmazott South San Jose, San Pablo és mindenhol között. Szerint Coindesk, a narancssárga óriásplakátok méri 10 x 22 láb széles, és nem veszik észre.

Ürítse a Bitcoin pénztárcáját, és vásárolni ezt a luxus kastély Dél-Afrikában

Van egy új luxus kastély eladó cserébe Bitcoin, ezúttal Dél-Afrikában. Ez a második eset egy hatalmas ház áll cryptocurrency egy hét alatt. Emellett cryptocurrency, a tulajdonosok a luxus lakás található, a tengerparti falu Blue Horizon Bay, szintén elfogadja dollárban és Rands.

Vásárlás ez a kastély három kétágyas szoba és számos más high-end szolgáltatásokat nyújt, minden teljesen berendezett, költsége is $ 910,000, 9.564.941 Rands vagy 1256 BTC (az árfolyam idején írásban), attól függően, melyik pénznemben kíván használni.

Teljes cikk

Coinbase kiadott frissítést és Merchant App

Coinbase most megjelent legújabb frissítés az Android 2.0 a Play Store ezen a héten, valamint a platform teljesen új Merchant App, ami könnyebbé teszi a kereskedők, hogy elfogadja Bitcoin. Ez frissített változatát Coinbase app tartalmaz egy új felhasználói felület, valamint a „jobb sebességet, megbízhatóságot és a könnyű használat.” Az alkalmazás már támogatja könnyű frissítő a vételi és az eladási ár és a képesség, hogy elrejtse a felhasználó egyensúly, valamint a új Bitcoin ára widget. Különben is, ez „könnyebb válthat a fiókok között.”

A cég kiadta a Merchant App, amely magában foglalja a platform jól ismert értékesítési pont funkciót. Ez az új elválasztott Coinbase alkalmazás lehetővé teszi az online kereskedők, hogy kínálatukat elérhetők.

Teljes cikk

Lamasszu értékesíti 100. Bitcoin ATM

A világ egyik vezető Bitcoin ATM gyártók sikerült eladni 100 gép mindössze négy hónap. Lamasszu jelenleg ünnepli a mérföldkő, és még létre egy online térképen megmutatni a helyet a készülék.

A térkép megmutatja a Bitcoin ATM célállomások (jelenlegi és jövőbeli is), és továbbra is frissíteni a gép működésbe lép. A vállalat már leszállított egy tucat ATM-ek és azt tervezi, hogy a hajó a többi megrendelések nagyon hamar, a 2014. Tavasz.

Teljes cikk

Bitcoin platform Coinsetter közel emelése további 1,5 millió $

New York-i székhelyű Coinsetter, amely épített egy platform nagy sebességű Bitcoin kereskedelmi, nevel további kockázati tőke, Coindesk reporteda néhány nappal ezelőtt. Szerint a Securities and Exchange (SEC) bejelentés, a cég arra törekszik, hogy növelje összesen 1,5 millió $. Coinsetter vezérigazgatója, Jaron Lukasiewicz, revelead időközben, hogy a vállalat már felmerült a legtöbb alapok.

61% -a kanadaiak elvárják, hogy egy digitális pénztárca 2019

által készített jelentést az Ontario-alapú cég Rogers Communications úgy találta, hogy 61 százaléka a kanadaiak várni átalakítani a jelenlegi fizikai pénztárca be egy digitális 2019.

Rogers azt állítja, hogy a legtöbb kanadaiak - 61 százalékos - elvárják, hogy változik a fizikai és a virtuális pénztárca, amely magában betéti és hitelkártyák és személyazonosító adatait, a következő hat évben. A technológia, amely a Bitcoin közösség már fejlesztésével és használatával szinte létrehozása óta a cryptocurrency.

Teljes cikk

I csík az Bitcoin

A honlap a jól ismert Elle magazin számolt be a történet egy Bitcoin stripperduring ezen a héten. Ez egy nagyszerű jelentést érdemes elolvasni a férfiak és a nők és ki a Bitcoin közösség.

Fortress készül eddigi legnagyobb Bitcoin alap Pantera segítségével

a jól ismert Fortress Investment Group készül indítani a saját Bitcoin alap alatt 2014. Bár az információt a projekt még mindig kevés, ott már erős pletykák, hogy erősítse meg a tartalékalap létrehozását, amely nagyobb lesz, mint SecondMarket.

A projekt talán van valami köze az új Bitcoin kapcsolatos alap nemrég emelte a San Francisco-i székhelyű Pantera Capital, amely kapcsolódik a több Fortress vezetők és nyújtott be egy új befektetési tanácsadó szervezet a SEC (Securities and Exchange Commission) nevű Pantera Bitcoin Advisors, LLC.

Teljes cikk

Kínai szabályozók kibocsátására anti-Bitcoin nyilatkozatot intézett a tajvani

Miután a által kiadott iránymutatások a szárazföldön, Tajvan ismertetett közös nyilatkozatot, amelyet a köztársasági Kína Pénzügyi Felügyeleti Bizottság és Központi Bank. A dokumentum korántsem jóváhagyását a cryptocurrency: valójában figyelmeztet a helyiek használata ellen Bitcoin Tajvanon.

A szabályozók azon a tényen alapul, hogy a Bitcoin még mindig nagyon ingadozó, nem rendelkezik jogi védelem és nem adta ki a monetáris hatóság. Így a digitális érme és az ehhez kapcsolódó kereskedelmi tevékenységet továbbra is erősen spekulatív.

Teljes cikk

New York City ad otthont a világ első Bitcoin Központ

Az első Bitcoin-központ, egy hely, ahol a felhasználók a digitális valuta kereskedhetnek Bitcoin és többet róla, született ezen a héten. A szervezet található 40 Broad Street, szívében Lower Manhattan pénzügyi negyedében.

A központ hivatalosan is megnyílt alatt Szilveszter, összegyűjtése több száz cryptocurrency rajongó meg akarta nézni a szülés, amit most hívott Bitcoin saját Wall Street. Az intézmény kíván lenni egy oktatási központ elkötelezett támogatása a sok digitális érmék ott, valamint egy inkubátor az innováció ebben az új pénzügyi területen.

Teljes cikk

Bitcoin megváltoztathatja a nem pénzügyi világban is

Bitcoin technológia megvan a lehetőség, hogy forradalmasítja a mi vásárolni és eladni tulajdon érvényesítése jogi dokumentumok és még meg tétjeiket, állítja egy új jelentés a pénzügyi szolgáltatások és a befektetési vállalkozás Wedbush Securities által idézett Coindesk.

A rendszer decentralizált bizalom, amely alátámasztja a Bitcoin volna alkalmazások túli fizetési világban, amely leggyakrabban társított cryptocurrency.

Mexikóban és Kanadában új Bitcoin csere

0 Bár a világ cryptocurrencies továbbra is várja a hivatalos megnyitó az új mexikói csere MEXBT.com, ez már lehet regisztrálni, és az egyik platform első felhasználók számára.

A szolgáltatás által alapított Gabriel Miron és növelte a tőke a Bitcoin Alap, ne csak „az első ház professzionális cseréje digitális valuták Mexikóban és Latin-Amerika”, de azt is válhat a legjobb megoldás a több mexikói bevándorlók, akik szeretnék mozgatni a pénz körül anélkül, hogy fizetni hatalmas díjakat.

De Kanada szintén jó hír, hogy elterjedt ezen a héten. Az a csoport, hozta nekünk a fizikai cryptocurrency áruház Bitcoiniacs most indít az első csere, az úgynevezett Cointrader.

Teljes cikk

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A KnCMiner 24 millió dolláros értékben értékesít 8 millió dolláros bányászati felszerelést

Post ICO

Tegye be Bitcoiner kezét néhány játék és technológia Ouya és ShopAndroid

Post ICO

A brit Bitcoin cseréje Bit121 bejelentette a hibernációs időszakot

Post ICO

Heti Bitcoin Árelemzés: Próbálja megtörni a szabadságot

Post ICO

A BitWall összegyűjti a Bitcoin mikropénzeket a digitális tartalmakra és csökkenti a díjakat

Post ICO

Egy Piggy Bank a bitcoinhoz

Post ICO

A blokkcsalád az étkezési szokások és orvosi tapasztalatok megváltoztatására szolgál

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirált játékokat kell játszani

Post ICO

Üzembe helyezési hajó a vállalkozók számára A Blueseed megkapja a Bitcoin finanszírozását

Post ICO

Az üzleti csoport a Bitcoin-t előretolja a következő generációs ASIC chipek és egy új szuperszámítógép befektetésével

Post ICO

A Bitcoin csere Független Tartalékért felelős igazgatója Thaiföldön hal meg

Post ICO

Kína a Bitcoint virtuálisnak tartja, és tiltja a bankokat a cryptocurrency kezelésével szemben