Svéd Bitcoin csere Safello csapata a brit bankkal javítja a szolgáltatást | Hungarian.lamareschale.org

Svéd Bitcoin csere Safello csapata a brit bankkal javítja a szolgáltatást

Svéd Bitcoin csere Safello csapata a brit bankkal javítja a szolgáltatást

A svéd bitcoin Safello összeállt egy brit bank, amely anonim abban a pillanatban, hogy kínálnak a helyi befizetési opciót fiókok székhelye az Egyesült Királyságban. 

Fizetési módszerek, mint például CHAPS vagy BAC most támogatott Safello

NewsBTC.com jelentések. Ez azt jelenti, hogy a csere nem csak az új tranzakciós lehetőségeket, hanem az is, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára továbbítja alapok rövid ideig.

Frank Schuil, a társ-alapítója és vezérigazgatója a svéd csere, még mindig nem mutatta ki a bank nevét, amely együttműködik Safello és láthatóan nem kíván. Azonban Schuil mondta a partnerség részleteit világosak mindkét fél számára, a bank tud mindent, ami a cég kapcsolatban digitális pénz.

után a híreket bankok elszökött cryptocurrency és árokásás Bitcoin cégek, a partnerség látható a közösség, mint egy hatalmas előrelépést jelent.

„Remélhetőleg vagyunk elején szélesebb Bitcoin elfogadása az Egyesült Királyságban. Nincs ok a makacs kolléga vagy barát, hogy konzervatív marad a pálya szélén már. Kap a korral, Uncle Phil!”, Mondta Schuil, kommentálva a partnerség. Szerint a Bitcoin vállalkozó, a kapcsolat a csere és a bank könnyen megállapítható miatt Safello konzisztenciája és a stabilitás az elmúlt évben.

Mi volt a bizalom banki partnerekkel, és ez egyszerűen időt vett igénybe. Ugyanakkor a kockázati megítélés változik, és azt várjuk, más bankok, hogy kövessék a példát, 2015-ben a Bitcoin nem egy hóbort.

Safello jól ismert a Bitcoin közösség pozitív ok. A cég felvetette majdnem $ 1 millió finanszírozás létrehozása óta, és folyamatosan keresi az új funkciók. Egy évvel ezelőtt, ők is felelősek a kifejlesztésében, bevezetésében Svédország első Bitcoin ATM.

Kép forrása: Safello.comA svájci politikus azt akarja, hogy a kormány tanulmányozza a Bitcoint: tiltást vagy szabályozást?A svájci politikus, és tagja a szövetségi parlament nyilvánosan megmutatta aggodalmát Bitcoin ezen a héten, és kérte az ország Nemzeti Tanács vizsgálja meg, és írjanak naplót cryptocurrency.

Szerint Coindesk, Jean Christophe Schwaab, a svájci szocialista párt megtudni digitális érme egy ideje, de az aggodalom nőtt, amikor egy svájci újságíró tudott vásárolni gyógyszereket Selyemút segítségével bitcoin.

Azt mondta, azt hiszi, van valós veszélye Bitcoin lehetővé a pénzmosás és más bűncselekmények Svájcban. Ugyanakkor azt is elismeri, hogy cryptocurrency hozhat valami jó, és hozzon létre a pozitív lehetőségeket is. A honlap idézi néhány saját nyilatkozatok:

Nehéz tudni, hogy ebben a szakaszban pontosan mi a Bitcoin, és mi az átalakulásra képes. Ezért szeretném a kormányt, hogy nézd meg a Bitcoin piac és mik a veszélyek.

Abban a pillanatban, fogalmam sincs, (...) ezért úgy gondolom, az állam szüksége van a beavatkozásra.

Schwaab akarja a kormány, hogy némi kutatást a Bitcoin, majd hozzon létre egy jelentést beszélt a veszélyeit, előnyeit és lehetőségeit. „Ezek után el tudjuk dönteni, hogy milyen intézkedések szükségesek - e Bitcoin kell tiltani vagy regulatedand ha ez a helyzet, lehet Svájc beszélve, hogy a szabályozás, vagy ha Svájc együttműködik más országok, melyek szabályozás?”, Mondta.

A következő találkozó a svájci parlament csak történik novemberben. Addig Schwaab elvárja, hogy tudja, ha a benyújtás elfogadták.


A svájci szabályozók lehetővé teszik az SBEX számára az ország Bitcoin ATM hálózatának elindításátSvájc hamarosan saját Bitcoin ATMnetwork köszönhetően a cég SBEX

amely a közelmúltban engedélyt kapott a svájci szabályozók telepíteni a gép az országban.

A jóváhagyási nyilvánosságra került röviddel a jelentés közzététele bejelenti, hogy a Hatóság leállt egy másik szolgáltató úgynevezett Bitcoin Suisse AG csak pár hete.

Ez a döntés azt jelenti, hogy genfi ​​székhelyű SBEX most telepíteni ATM az ország többi részétől, mivel azt beenaccepted tagjaként egy non-profit szervezet, ARIF (Association Romande des közvetítőkön Financiers), amely szabályozza FINMA, a svájci Pénzpiaci Felügyelet, Coindesk jelentések.

A jó hír az engedélyezett SBEX alkalmazni pénzközvetítési engedély, amely megfelel a jogszabályi követelményeknek kell működtetnie ATM hálózat. A cég kapott egy levelet a ARIF, amely kimondja, hogy a Bitcoin kezelik fizetőeszköz Svájcban.

„Mi végre kiürülést ARIF, akik kérve FINMA sok kérdést, hogy hogyan kell kezelni minket. [A felvilágosítást ARIF], amit vártunk”, mondta SBEX társalapítója Mathieu Buffenoir.

Alexis Roussel, a társaság vezérigazgatója, revealedthat jóváhagyásának FINMA „teremt fantasztikus lehetőséget a cryptocurrency usersin Svájc”.

Kiemelt kép Wikimedia

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A BitGive 503 (c) (3) állapotot kap az IRS-től

Post ICO

Kína válhat az új Bitcoin vezető országgá?

Post ICO

A Blockchain a Bitcoin történelmében a legmagasabb kockázati finanszírozást jelenti

Post ICO

A Bitcoin változik a szexipar: a Adult Way az új kriptográfia-barát platform

Post ICO

Mt. Gox azt tervezi, hogy napi és havi limitekkel visszaállítja a kivonásokat, mivel az ár folyamatosan csökken

Post ICO

A SEC tisztviselői dühösek a Sandhill Exchange Doxxing munkatársak felett

Post ICO

Az amerikaiak betegek a pénz manipulálásában: a Bitcoin lehet a válasz

Post ICO

A jelentés szerint a Bitcoin tranzakciók száma 2017-re megduplázódik 56 millióra

Post ICO

Öt ország, amelyeknek el kell fogadniuk a Bitcoint

Post ICO

Bill azt akarja, hogy a kriptográfiai pénznemeket teljes mértékben jogszerűvé tegyék Kaliforniában

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

A LedgerX a CFTC-vel futási állapotra vonatkozik