Rodolfo Andragnes: A LaBITconf egyedülálló lehetőséget nyújt a helyiek számára, hogy találkozzanak a Bitcoin nagyfiúival | Hungarian.lamareschale.org

Rodolfo Andragnes: A LaBITconf egyedülálló lehetőséget nyújt a helyiek számára, hogy találkozzanak a Bitcoin nagyfiúival

Rodolfo Andragnes: A LaBITconf egyedülálló lehetőséget nyújt a helyiek számára, hogy találkozzanak a Bitcoin nagyfiúival

99Bitcoins jelentett az új eventthat will rock Argentína (és tulajdonképpen minden dél-amerikai Bitcoiner) néhány nappal ezelőtt: mi nyilvánvalóan beszél aboutLaBITconf, a nagy cryptocurrency konferencián, hogy fog történni Argentínában, decemberben (7, 8).

Azóta már cseréje e-mailt az egyik tagja a csapatnak, amely törekszik Bitcoin tudatosság latin-amerikai és ennek szervezésében. A neve Rodolfo Andragnes és elmondta, mindent, ami ezt a csodálatos konferencia fog néhány Bitcoin leghíresebb személyiségek - mint Erik Voorhees vagy Charlie Shrem - Latin-Amerikában.

A szervezet LaBITconf által kezelt Fundación Bitcoin Argentína, ami működik, mint egy helyi alapítvány tavaly február óta, és a program hamarosan elérhető lesz.

Ez az első nagy konferencia a Bitcoin tartott Dél-Amerikában. Mik a főbb célok?

Rodolfo Andragnes - A konferencia célja, hogy egy gyorsító a helyi és regionális Bitcoin elfogadását, amely összehozza a helyi és globális befektetők és vállalkozók hajlandók támogatni Bitcoin Latin-Amerikában. Azt is szeretnénk, hogy megmutassa a világnak, hogy ez miért [konferencia] egy megfelelő lehetőséget Bitcoin. Ez az első, hogy lehet tenni ebben a térségben, és a spanyol szinkrontolmácsolás, így lesz egy egyedülálló lehetőséget a helyiek és a területin, hogy megfeleljen a nagy fiúk a Bitcoin.

Milyen eredményeket vársz, hogy elérjék az esemény után, és a viták?

Célunk, hogy azt támogassák egy nagyobb felhasználói bázissal dolgozunk, hogy jó a média, valamint elcsábítani az egyéni és intézményi befektetők, valamint a helyi Bitcoin vállalkozó szellem.

A Fundación Bitcoin Argentína a nagy támogatója a konferencián. Milyen kezdeményezéseket már tervezik az intézmény?

Megszervezzük a helyi találkozók és különböző projektek, mint a konferencián, az inkubátor, a statisztika, a helyi szabályozás elemzése, a tanítás és mások. Én vagyok az egyik alapítója, alelnöke és általános koordinátora. Diego Gutierrez Zaldivar és Franco Daniel Amati a másik társ-alapítója, de mint minden más projekt a konferencián kerül sor a segítségével a helyi közösség különböző szempontok (web, média kapcsolat és szervezet). By the way, mi is ennek előmozdítása ugyanolyan Alapítvány Chile, Uruguay és Kolumbia.

Hogy van a Bitcoin jelenet Argentínában most?

Bitcoin szerzett sok figyelmet a fő helyi média. Alapítványunk ad körülbelül 2-3 interjúk hetente. Az utolsó nagy találkozóm van mintegy 150 résztvevő, ennek fele kezdőknek. Jelenleg mintegy 50 elfogadó vállalkozások Bitcoin, a bárok és éttermek szállodák és még egy Bachelor / Egyetem.

Különben is, a Bitcoin használják a helyi felhasználók, mint a közös csereeszköz a mindennapi használat során. Rengeteg bitcoin kezet naponta, de az egy friss felmérés csak 20 százaléka a közösség tart több mint 40 BTC és 80 százaléka közülük csinálni, mint egy befektetés. Jelenleg mintegy 1200 Bitcoin-Qt csomópontok, így azt hiszem, talán van legalább 2,5-szerese a helyi alkalmazók. Sokan használják web pénztárcák, ahelyett, hogy a teljes csomópont.

Hogyan zajlik a kormány és a hatóságok Argentína foglalkozik ezzel a jelenséggel?

Nem volt kormányzati megközelítés még. De azt mondták, hogy egy helyi nemzeti bank hajlandó nyújtani alapuló termék Bitcoin elutasították. Emlékeznünk kell, hogy a vásárlás Fiat valuta más országokban, például dollárban és euróban, illegális Argentínában. Még az arany nagyon korlátozott. De sem a nemzeti vagy állami szinten a kormányok nyilvánosságra véleményüket Bitcoin eddig.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Íme, amit az elmúlt héten (augusztus 17-24.) Elszalasztottál

Post ICO

Az FBI engedélyezte, hogy közel 30 000 Bitcoin-t adjanak el a Silk Road mellszoborból

Post ICO

Új Bitcoin Ponzi rendszer? Az Exchange MyCoin 387 millió dollárral együtt eltűnik

Post ICO

A Bitcoin Nigériában indított Bitcoin szolgáltatás

Post ICO

A Nasdaq tervei a privát piacon megjelenítik a blokkhálózatot

Post ICO

Kanada a kormányzat véleménye ellenére a Bitcoin legtöbb ATM-jével hazatér

Post ICO

A gyöngyszemek integrálják a nyílt forrású táviratot

Post ICO

Bitcoin alternatívája Bytecoin ünnepli az első blokkot, új funkciókat hirdet

Post ICO

Novacoin vezető fejlesztője: a cövekről szóló cövek rendszerét nem szabad csak kriptográfiai pénznemek számára hasznos megoldásra használni

Post ICO

Az Australian Taxation Office késlelteti a döntést - továbbra is minimális TX-rekordot kíván

Post ICO

Hogyan működik a szövetség a Mt. Gox és CoinLab (jogi) háború lett

Post ICO

PwC jelentés: A kriptográfiai valuták úttörő potenciált hordoznak