A Reddit bejelentette a reddit jegyzetek digitális tartalmát | Hungarian.lamareschale.org

A Reddit bejelentette a reddit jegyzetek digitális tartalmát

A Reddit bejelentette a reddit jegyzetek digitális tartalmát

A szeptember végén, reddit bejelentette, hogy lezárta a $ 50 millió dollár körül kockázati fundinglead Sam Altman részvételével Alfred Lin Sequoia Capital és Marc Andreessen a Andreessen Horowitz. Vezeti: Sam, a befektetők abban a körben javasolt, hogy 10% -át a részvények vissza a közösségbe. Ezzel a bejelentéssel a születés egy potenciális reddit cryptocurrency lett forró téma az interneten keresztül.

Néhány rövid hete reddit kérték, a közösség révén a / r / AskReddit subreddithow forgalmazásával tőke kell történnie. A menet látta több mint 4000 válasz érkezett a közösség tagjai, akik gyorsan ajánlott fel a nagyszámú javaslatokat.

December 10-én reddit bevezetett néhány a legújabb hireswhich benne Ryan X. Károly, aktív tagja a / r / Bitcoin subbreddit. Ryan csatlakozott a vállalathoz, mint a „cryptocurrency mérnök.” Ryan csatlakozott reddit csak egy nap, mielőtt az első bejelentést. Fogalma sem volt, amikor már bérelt, hogy ő dolgozik egy potenciális cryptocurrency projekt a cég, csak, hogy nem lenne az ő szerepe a munka Bitcoin kapcsolatos projektek reddit. Amikor a cég bejelentette, hogy dolgozik egy cryptocurrency stílus projekt, akkor önként segíteni abban, hogy ez megtörténjen.

Bár a cég nem amelyben ez a „cryptocurrency,” ők hívás, hogy egy digitális eszköz, és ez alapján blockchain technológiák Ryan remarketinglistájához,

Jogi okokból, nem valószínű, mi teszi a cryptocurrency cserélhető tényleges részvények, mivel nem vagyunk egy állami vállalat, és ezért jogellenes lenne, hogy részvények több millió ember. Howevever, dolgozunk jogi stratégiát és biztos vagyok benne, a cryptocurrency lesz kicserélhető valamilyen értéket.

Is, mi használjuk a „cryptocurrency” eredetileg, de jobb kifejezés a „digitális eszköz”, hiszen sok szempontból jegyzetek nem lesz, mint a valuta egyáltalán. Például, mi nem tervezi hagyta felhasználók vásárolnak aranyat a cryptocurrency (bár már nem szűnik meg ez a lehetőség).

Ryan azt mondta, töltött több mint egy hónap tanulás a nyújtható természete Bitcoin és az új protokollok, amelyek rendelkezésre álltak építeni egy ilyen technológia. Ránézett az oldalláncok, színes érmék, ügyfél, Mastercoin, Ethereum, Stellar, Ripple, NXT, nyitott tranzakciók és megteremti alt érme. Áttekintése után sok a lehetőség, a vállalat, sem Ryan még nem hivatalosan is bejelentette, hogy milyen irányba fognak majd végül. Tudjuk, hogy Ryan megszüntette a lehetőség, hogy akár egy oldallánc opció, vagy színes érme.

Sokan hitték, hogy a digitális eszközök által támogatott reddit részvények épülni akár ügyfél vagy NXT, de Ryan megállapította,

Ügyfélre félelmetes ez a megfelelő eszköz a sok projektet, de van néhány ok, amelyek segítségével kevesebb, mint ideális reddit.

Több hónap után a spekuláció, a kép ezzel új digitális eszköz egyre egy kicsit világos a bejelentést reddit jegyzetek.

Sok kérdés továbbra is, de most már tudjuk, a hivatalos neve, és mi már biztosított a hivatalos magyarázatot arról, hogyan megoszlását a jegyzeteket kerül sor.

Reddit ad el reddit jegyzetek egy véletlenszerű sorsolás körülbelül 950,000 reddit megjegyzi, hogy ossza között aktív felhasználói fiókok. Mivel ez a szám jegyzetek kisebb, mint a több aktív felhasználói fiókok, nem minden felhasználó kap egy. Annak érdekében, hogy a jegyzeteket csak fordítani az aktív felhasználói fiókok-, és nem azok által létrehozott bejelentése után, a cég dönti el, melyik fiókok jogosult jegyzetek alapján tevékenységet megelőzően szeptember 30 2014, amikor először tett bejelentést tervei tekintetében.

A jegyzetek kerül kiosztásra a véletlen felhasználó őszén 2015.

A reddit jegyzetek lesz osztható, így a felhasználók számára lehetővé kell tenni, hogy tip, hogy adományoz, kereskedelmi, vagy akár használja őket cserék. Ez Ryan reményben, hogy majd látni tevékenységet csere.

Bár ez az új eszköz nyit egy nagy darab az esetleges jogi aggályokat, a jogászok reddit keményen dolgozunk, hogy legyen arról, hogy az új digitális eszköz teljesen legális és esik minden előírást. A cég készen áll, hogy blokkolja New York felhasználók szükség esetén BitLicense a legrosszabb esetben, de Ryan megállapította,

A legrosszabb forgatókönyv esetén, NY polgárok kellene zárni a projektet. Azonban biztos vagyok benne, hogy nem fog megtörténni. Mi fog működni a szabályozók, hogy megbizonyosodjon arról a projekt megfelel.

Még mindig nem tudni, hogy a technikai részleteket, vagy más nagy szempontok mintegy reddit jegyzetek, de tudjuk, hogy a cég továbbra is aktívan törekszik a korábbi ígéretek és fáradhatatlanul dolgozik, hogy azok valóra ezzel a bejelentéssel.

Képek jóvoltából reddit.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A holland energiaellátó cég a BAS Nederland bejelentette a Bitcoinot a legújabb fizetési lehetőségként

Post ICO

Bitcoin árelőrejelzés 2017-re

Post ICO

Heineken kinyitja az ajtót Bitcoinnak

Post ICO

A Coinsetter a kanadai Bitcoin-csere CAVIRTEX megszerzése után bővíti szolgáltatásait

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

Bitmain harcol a DDOS csoport ellen

Post ICO

A Gyft által megszerzett FirstData

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

Új csere BitQuick.tw lehetővé teszi, hogy vásároljon és eladja a Bitcoint a tajvani dollárért

Post ICO

Micky Malka és Bitcoin: a pénz megérett a megszakításért

Post ICO

A Dell kibővíti a Bitcoin fizetési lehetőséget az Egyesült Királyság és Kanada számára