Mt. Gox azt tervezi, hogy napi és havi limitekkel visszaállítja a kivonásokat, mivel az ár folyamatosan csökken | Hungarian.lamareschale.org

Mt. Gox azt tervezi, hogy napi és havi limitekkel visszaállítja a kivonásokat, mivel az ár folyamatosan csökken

Mt. Gox azt tervezi, hogy napi és havi limitekkel visszaállítja a kivonásokat, mivel az ár folyamatosan csökken

A bitcoin Mt. Gox bejelentette, hogy tervezi, hogy újra minden kivonási műveletek után csütörtökön (20), de ez nem akadályozta meg a tőzsdei ár leessen a kevesebb, mint 250 $.

A cég kiadott egy nyilatkozatot amelyben bejelenti, hogy „képesnek kell lennie arra, hogy folytassa kivonás hamarosan. Az elején fogjuk ezt megtenni egy moderált ütemben és új napi / havi limit, hogy megelőzzék az esetleges problémákat az új rendszer, és figyelembe kell venni a jelenlegi piaci körülmények között”. Ez a döntés hogy erősen bírálta platformok, mint a vöröses.

Mt. Gox végrehajtja a szükséges tranzakciós alakíthatósága javítások által létrehozott Bitcoin core fejlesztők, néhány napon belül minden egyéb cseréket. Mégis lesz legalább három napig egy új frissítés is megjelent.

Bitstamp például újra minden kitárolásaira múlt pénteken (14), valamint számos egyéb cseréket, mint Bitcoin.de.

Közben a tőzsde BTC ára zuhant, és okozott némi pánikot a felhasználók körében. A mindössze kilenc napig, az érték ment a $ 700 240 $, de ma már jelei némi fellendülést, az ár egyre közel $ 100 az elmúlt 24 órában.

Az aggályok a tokiói székhelyű Mt Gox, miután a világ legnagyobb cryptocurrency csere kezdődött január közepén, amikor a jelentéseket a késedelmes kifizetések kezdett felszínre.

Azonban néhány hír is hibáztatja az árcsökkenés a támadás, hogy a közelmúltban hit az illegális piacon Selyemút 2.0, melyet feltörve az elmúlt héten.

Ennek eredményeként, a honlap teljes cache Bitcoin - 4.474,26 BTC, az egyenértékű körülbelül $ 2,7 millió a jelenlegi árfolyam - ellopták. Mindazonáltal ez nem valószínű, hogy igaz legyen, mivel az egyetlen csere regisztrálni egy hatalmas árcsökkenés Mt. Gox.

A platform üzemeltetője, ismert online a Defcon, számolt be a támadást. Az ügyvezető, a hackerek kihasználva ugyanazon ügylet alakíthatósága featurethat alkalmazott nemrégiben befolyásolja a cserék. „A kezdeti vizsgálatok azt mutatják, hogy az eladó kihasználva egy nemrég felfedezett biztonsági rés a Bitcoin protokoll úgynevezett»tranzakciós alakíthatósága«, hogy többször is visszavonja érméket a rendszert, amíg teljesen üres volt”, Defcon mondta egy hozzászólásra, idézi IBTimes.

„Annak ellenére, hogy a keményedés és pentesting eljárások, ezen a támadási kívül volt penetrációs vizsgálat hatálya miatt gyökereznek a Bitcoin protokoll magát”, tette hozzá, bevallotta: „meg kellett volna MT Gox és Bitstamp a leadand fogyatékkal kivonás, amint a alakíthatósága kérdés jelentették”.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A motorkerékpár-kaland létrehozza az afrikai Bitcoin-csereprogramokat

Post ICO

Bitcoin a Highlander ellen: ki valóban imortális?

Post ICO

A Hacking Team fejlesztette ki a Bitcoin wallet tracker-t, hogy kémkedjen a felhasználóknál

Post ICO

Az Overstock.com vezérigazgatója azt mondja, hogy megdöbbenne, ha az Amazon továbbra is figyelmen kívül hagyja a Bitcoint

Post ICO

A Georgia Tech stadionja és a BuzzCard hitelkerete most Bitcoin-barát

Post ICO

Londonban egy másik kriptográfiai esemény kapcsolódik: a Bitcoin Focus találkozó

Post ICO

A Coinbase eléri a vásárlási korlátot és felfüggeszti a tevékenységet

Post ICO

Mit jelent a Capital One Labs? Mit akarnak Bitcoinnal?

Post ICO

A Bitcoin az amerikai szervezetek 60% -ában a jövőbeli stratégiák közé tartozik

Post ICO

Cryptsy ügyben

Post ICO

ItBit vezérigazgatója azt mondja: megfelel a NYDFS BitLicense követelményeknek

Post ICO

Az Oroszország-Ukrajna konfliktushoz kapcsolódó rosszindulatú szoftverek kiürítik a Bitcoin pénztárcáját