Mt. Gox hibásan vette fel a Bitcoin szoftver hibájából eredő elvonási problémákat | Hungarian.lamareschale.org

Mt. Gox hibásan vette fel a Bitcoin szoftver hibájából eredő elvonási problémákat

Mt. Gox hibásan vette fel a Bitcoin szoftver hibájából eredő elvonási problémákat

Érintő problémák a Japán-alapú csere Mt. Gox okozott az ár Bitcoin sodorja az elmúlt öt nap, egy kicsit több mint $ 900 és $ 590. A cég leállította kivonás pénteken (7), néhány nap után foglalkozik nehézségeket, hogy az érintett több száz ügyfél.

Eddig Mt. Gox halmozott fel több mint $ 38 millió 41,000 teljesített kifizetés, az összes tranzakció készül egy Mt. Gox pénztárca külső címre. Annak elkerülése érdekében, többé panaszok teljes ügylet csere úgy döntött, hogy felfüggeszti az összes kivonási műveletek és kiadott egy nyilatkozatot hétfőn (10) hibáztatja a helyzet a „hiba a Bitcoin szoftver”, amely állítólag érintő „minden tranzakció, ahol a Bitcoin küldik egy harmadik fél”.

A közlemény szerint „Mt. Gox észlelt szokatlan tevékenységet a Bitcoin walletsand elvégzett vizsgálatok során az elmúlt hetekben. Ez megerősítette jelenlétét a tranzakciók, amelyeket meg kell vizsgálni közelebbről.”

A vállalat azt is kétféle magyarázatot a problémát, az egyik a tech-hozzáértés olvasó és egy másikat a laikusok számára. Az utóbbi azt mondja, hogy „a hiba a Bitcoin szoftver lehetővé teszi, hogy valaki használja a Bitcoin hálózatának megváltoztatására tranzakció részleteit, hogy úgy tűnjön, mint egy küldését Bitcoin egy Bitcoin pénztárca nem fordulhat elő, ha valójában ez nem fordulhat elő. Mivel a tranzakció jelenik meg, ha nem szabályosan zajlott, a Bitcoin is neheztelnek. Mt. Gox dolgozik a Bitcoin core fejlesztő csapat és mások enyhíteni ezt a kérdést”.

A magyarázat ajánlani a szakértők egy kicsit bonyolultabb, és elsősorban a fő probléma, hogy állítólag érintő csere: a Bitcoin jellemző az úgynevezett „tranzakciós alakíthatóság”, amely „lehetővé teszi, hogy egy harmadik fél, hogy megváltoztassa a hash minden frissen kiadott tranzakció érvénytelenítése nélkül az aláírás, így hasonló eredményt lehet ügylet keretében egy másik hash”.

Mt. Gox biztosítja, hogy dolgozik, hogy megoldja a problémát a lehető leghamarabb, és hogy „folytatódik Bitcoin visszavonások kívül tárca, ha a szóban forgó fent vázolt már megfelelően kezelni”, de a reakció a közösség állításukat nagyrészt negatív.

Számos Bitcoiners és digitális valuta rajongók már beszélt a kérdést a Reddit és a Twitter az elmúlt órában.

Oleg Andrejev, a szoftverfejlesztő és Bitcoin fan írta az alábbi üzenetet blogjában: „Ha van egy gyors válasz: nincs hiba a Bitcoin is. Lehet menni Bitstamp / Coinbase / BTC-E / Bitcoin-Közép- és vásárolni BTC hatalmas kedvezménnyel, mielőtt kap vissza a $ 800- $ 900 ".

Hozzáteszi, hogy „MtGox volt ez a probléma [ügylet alakíthatósága], mert nem tud erről a Bitcoin tulajdon. És a legtöbb időt ügyleteket nem módosítottuk szándékosan senkit, így rendben volt a legtöbb időt.”

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A helyi hatóságok leállítják a Vermont egyetlen Bitcoin ATM-ét

Post ICO

A Butterfly Labs névtelenül vásárolja a Buttcoin.org-ot a csalás cikkek eltávolítására

Post ICO

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange

Post ICO

Bitcoin marketing az induló vállalkozások számára - 9 gyakorlati lépés

Post ICO

A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

A GMO csatlakozik a BitFlyerhez: több mint 48 ezer japán kereskedő képes lesz elfogadni a Bitcoint

Post ICO

Munkáltató Nem a bitcoin bandwagonon? Bitwage megoldást kínál

Post ICO

A Bitcoin Állásbörze Los Angeles-ben, az Egyesült Államok leginkább Bitcoin-barát városa

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört