Ismerje meg a Blockr.io-t, az emberi altcoin blokk felfedezőjét | Hungarian.lamareschale.org

Ismerje meg a Blockr.io-t, az emberi altcoin blokk felfedezőjét

Ismerje meg a Blockr.io-t, az emberi altcoin blokk felfedezőjét

Blockr.io a neve az új honlap teljesen elkötelezett elemzés és bemutatja Bitcoin tranzakciós blocksin egy „emberi és intuitív” módon.

A weboldal, amely a közelmúltban indult, hat hónap után a párolás belül privát béta fázisban van API-hozzáférés és bemutatja a legfontosabb statisztikák, könyvjelzők és grafikonok kapcsolódó szinte bármilyen digitális valuta futó „bitcoind” villát.

Szerint a csapatnak, amely kidolgozta Blockr.io, a projekt célja „az, hogy a digitális érmék közelebb a nyilvános”.

„Digitális érmék néha tekinthető túl mágikus és szeretnénk változtatni. Szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy ez a varázslat nem csak normális transactionsand személyek címét - ez megy a»normál«bankok. Bárki nyithat blockr.io oldalára és Válogathat az összes tranzakció valaha készült”, a fejlesztők azt mondta Bitcoin Examiner.

A felhasználók használhatják a könyvjelzőket, amelyek mind helyileg mentett a felhasználó számítógépén, hogy garantálja a gyors hozzáférést biztosít a címüket. A weboldal lehetővé teszi, hogy a könyvjelzők közé az összes érdekes tranzakciók és blokkok, valamint megoszthatja azokat a Twitter vagy a Facebook.

Block.io is sorolja érdekes facts- a számlák legtöbb érmét vagy a legnagyobb díjak, például - kapcsolatos egyes érme blockchain keresztül trivia szakaszok és grafikonok. Azonban „ha a felhasználó úgy gondolja, mást érdekes lenne látni, akkor küldjön egy e-mailt Blockr.io és megpróbálja bővíteni a”.

„Van egy csomó felfedezni a digitális érmék világban. Mivel minden történik, hogy az összes felhasználó számára, akkor böngészhet címek, lásd, aki kapott az érméket, és aki a legtöbb érmét, vagy bármi mást szeretne tudni, megtalálja az összes benne érme adatok”, tette hozzá az alkotók.

A csapat mögött a projekt elkezdte kifejleszteni Blockr.io hiánya miatt stabil API, amely támogatja az üzleti alkalmazásokat. „Lassan kezdett, és létrehozta saját személyes blokk ellenőr oldalon. Ez volt egy évvel ezelőtt. Kilenc hónap után tudtuk, hogy egy jó termék, és azt akarta, hogy ossza meg a nyilvánosság számára. Ez az, amikor Blockr.io született”.

Különben is, a fejlesztők most kutatja „öt vagy hat másik érmék” felvenni Blockr.ioblock felfedező.

„Néhány közülük nehezebb lesz hozzá néhány már a vizsgálati szakaszban. De mi nem megállás csak hozzátéve érmék másik csoport dolgozik felhasználói bejelentkezések és minden nyalánkság, hogy Blockr adhat a bejelentkezett felhasználó. Van egy zillion ötletek odakinn”, ötleteket, amelyek csak akkor lesz igaz, ha a közösség ad vissza egy kicsit, és segít néhány adományokat.

Képek Blockr.io

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Szerezd meg a saját Bitcoin-készletet

Post ICO

Kenneth Metral, a Coingig-tól: a vásárlók egyre nagyobb bizalmat keltenek és több Bitcoint költenek

Post ICO

David Marcus a PayPal levelekről a Facebookhoz

Post ICO

Gavin Andresen a 0.9-es kiadásról beszél: mi van készen és mit kell még tenni?

Post ICO

Az új európai projekt az illegális online piacok elleni küzdelmet ígéri, ahol a Bitcoin kedvenc

Post ICO

Bitcoin: a kisvállalkozások szeretnek, a nagyvállalatok nem

Post ICO

Bitcoin bányászati túrák

Post ICO

Erik Voorhees: Bitcoin-vállalkozói tapasztalat tanította neki, hogy Amerika hazugság

Post ICO

A Bitcoin most egy lehetőség a Flattr mikrohullámú szolgáltatásban

Post ICO

A Bitcoin a vihart viharozza Texasban: az SXSW Festival 2015 lehetővé teszi a cryptocurrency ragyogását

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít

Post ICO

A hackerek célozzák a Bitcurex-ot, de a lengyel Bitcoin-csere elkerüli a támadást