A Mt. korábbi vezérigazgatója Gox Mark Karpeles letartóztatták Tokióban | Hungarian.lamareschale.org

A Mt. korábbi vezérigazgatója Gox Mark Karpeles letartóztatták Tokióban

A Mt. korábbi vezérigazgatója Gox Mark Karpeles letartóztatták Tokióban

Nemrég megjelent egy articleinforming olvasóinknak, hogy a tokiói rendőrség volt, hogy töltse fel Mark Karpeles, a korábbi vezérigazgató a bukott bitcoin Mt. Gox. Ezt követően bejelentést, a hatóságok letartóztatták a 30 éves vállalkozó szombaton (1.), hat körül reggel (Tokyo idő).

A rendőrök azt állítják, hogy a vezérigazgató tudja, hogy mi történt a Bitcoin állítólag elvesztette összeomlása előtt Mt. Gox és tervezik, hogy megállapítsa,.

Mt. Gox egykor a legnagyobb Bitcoin csere a világon mennyiség tekintetében, de ez összeomlott az elmúlt évben. Szerint a cég vezetését, hackerek felfújt rendszerük miatt rossz a biztonság, lopás 850.000 BTC, ami majdnem hét százaléka az összes bitcoin létezik.

Később februárban a tavalyi, a cég csődöt teszik a befektetők és az ügyfelek rendkívül dühös. A csődeljárás folyamatban, és a Bitcoin, hogy rejtélyes módon eltűnt vezetett sok tiltakozás és sit-inek kívül a központi iroda Mt. Gox Tokióban.

Azonban egy hónappal később, a cég azt mondta, hogy vissza szinte 200.000 BTC egy régi digitális pénztárca létre 2011-ben Ez az esemény csökkentette a hiányzó Bitcoint a 650.000, körülbelül $ 183 millió a jelenlegi arányok.

Jelentések alakult szombaton (1.) azt mondja, hogy Karpeles fog letartóztatják, ami a gyanúsított, hogy küldjön egy üzenetet, hogy a The Wall Street Journal azt állítva, az állítások hamisak. Tájékoztatta a papírt, hogy a tervezett tagadni a vádakat teljesen.

Beszéd a helyi hírszolgáltatódra, Karpeles ügyvédje azt mondta, hogy ügyfele nem tett semmit az illegális. Azonban, miután a letartóztatás, az ügyvédje nem volt elérhető további észrevételek megtételére.

A fő vád ellen, Karpeles, hogy ő használta a csere számítógép és hamisított adatok változhatnak a cég fennálló, így itappear hogy $ 1 millió dollárt adtunk az ő számlájára.

Azonban Karpeles nem vádoltak még semmit, és még csak most van őrizetbe a tokiói rendőrség abban a pillanatban. Szerint a japán törvények, akkor lehet fogva 23 napig lehetősége nélkül óvadék vagy hivatalos vádemelés.

Jelenleg a cég megy felszámolási eljárás és a bírósági kijelölt Payward Inc, egy másik bitcoin, segít a hatóságoknak a kapcsolódó papírmunka, végül segítve őket, hogy kiváló a helyzet. Payward Inc visszautasította, hogy bármilyen észrevételt a vádakat Karpeles.

A Wall Street Journal jelentése szerint, miután a csőd eljárás indult-off, a vezérigazgató kiköltöztek a luxuslakás Tokióban és beköltözött egy sokkal egyszerűbb helyen alacsonyabb bérleti díj. A levelezés a média, Karpeles mondta, hogy szereti „az egyszerű élet a fejlesztő.”

Reddit sok gyűlölők szed frusztráció ki ünnepli detentionand így mémek róla. Meg lehet nézni a videót a letartóztatás által a helyi japán hírcsatorna itt.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin nem biztonságos - a bankok és a kormányok által elmondott hazugság (itt van a miért)

Post ICO

A Gates alapja a Bitcoin tech-nek a szegények segítésére

Post ICO

A Bitstamp javítja a személyazonosság-ellenőrzést és biztonságot a GBGroup technológiájával

Post ICO

Az El Passion az első olyan cég, amely elfogadja a Bitcoint Varsóban

Post ICO

Coinapult kompromisszumos idővonal

Post ICO

Új Bitcoin Ponzi rendszer? Az Exchange MyCoin 387 millió dollárral együtt eltűnik

Post ICO

Az Amerikai Vöröskereszt már Bitcoyn keresztül fogadta a bitcoint

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez

Post ICO

Itt van a Bitcoin London 2013, és teljes áttekintést adunk neked

Post ICO

A BitPay új, nyílt forráskódú Bitcoin wallet Copay programot indít több aláírással

Post ICO

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet

Post ICO

A Cryptsy szövetségi vizsgálata folyamatban van