Jason Williams: Az ausztrál Bitcoin Szövetség szeretné, ha a Bitcoin a dollárhoz hasonlóan mainstream lesz | Hungarian.lamareschale.org

Jason Williams: Az ausztrál Bitcoin Szövetség szeretné, ha a Bitcoin a dollárhoz hasonlóan mainstream lesz

Jason Williams: Az ausztrál Bitcoin Szövetség szeretné, ha a Bitcoin a dollárhoz hasonlóan mainstream lesz

Bitcoin egy új csoport képviselőinek Ausztráliában, és most már tényleg hivatalos. A non-profit Bitcoin Association of Australia jött létre a 23. Octoberand már dolgozik tudatosítása az országban.

A szervezet céljai illeszkednek az is segítette a Bitcoin Foundation - alapvetően védelme és szabványosítása Bitcoin, nevelésre cryptocurrency -, mivel az új intézmény azt ígéri, hogy a munka annak érdekében, hogy a Bitcoin elismert kormányzati szinten keresztül a jövőbeli eseményeket és más kezdeményezések.

Az egyesület elnöke, Jason Williams, beszélt 99Bitcoins erről az új kihívást, és festett egy aktuális képet Bitcoin befolyása Ausztráliában.

Most, hogy a Bitcoin Association of Australia végre valósággá vált, mi lesz az első projektek?

Jason Williams - „Ez a nagyon korai időszakában a számunkra, de tervezzük, hogy vegyenek részt, és készen áll a megbízás az ausztrál hatóságok, mint például az ausztrál adóhivatal, AUSTRAC (AML / CTF / KYC) vagy ASIC (Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság ). Egy másik jelentős kihívás előttünk korrekciós félretájékoztatás kint. Igen, Bitcoin lehet használni aljas célokra, de így is a hagyományos valuta. Szeretnénk eloszlatni néhány mítoszt, valamint beszélgetés a kormány és magánszemélyek jó Bitcoin gyakorlatokat.

Mi Bitcoin Ausztrália próbál változtatni?  

Végül, Bitcoin Ausztrália szeretnék Bitcoin válni mainstream, mint dollárt. Annyi dolog ezen az úton kell kezelnünk. Például, meg kell, hogy dolgozzon ki hivatalos álláspont a kormány kapcsolatos Bitcoin, meg kell tanítani az embereket a biztonságos Bitcoin gyakorlatok Bitcoin technológiát csak könnyebb lett a nem műszaki emberek használni, és az általános tudatosság és félretájékoztatás környező Bitcoin foglalkozni kell.

Ez az első alkalom, több száz éves működőképes alternatíva valuta megvolt a lehetősége, hogy incepted tömeg lakosság. Szerencsére a legtöbb ember ismeri az elektronikus formáját valuta és digitális interakció, ezért egyre Bitcoin a mainstream nem lesz olyan nehéz, mint amilyen lehetett volna.

Bitcoin Ausztrália akarja, hogy a Bitcoin közösség és a kultúra nőnek Ausztráliában. Szeretnénk, hogy megbizonyosodjon arról van egy folyamatos alakulásával legjobb gyakorlatok, mint az új technológia elérhetővé válik. A dolgok, mint a titkosítás, offline pénztárca vagy hardver pénztárca kell támogatni az elképzelést módon tárolja a Bitcoin.  

Már arról is beszélt Bitcoin Ausztrália akkreditációs programokat. Például, hogy segítsen enyhíteni a kockázata az online lopás a Bitcoin, Bitcoin Ausztrália lehet egy akkreditációs eljárást komplett saját szabályozása és hallási folyamatot. Azt mondta, hogy még csak megbeszéltük a lehetőségét. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy fontos elem a vita, azonban mi tényleg csak rugdossa-off Ausztráliában, és ez lesz reálisan egy ideig, mielőtt jön a gyümölcsét.

Majd a társulásnak tagjai? 

Teljesen. Már csak dolgozott ki egy lépcsőzetes tagság ütemtervet, amely magában foglalja az állandó alapító tagja állapot kapcsolódik a tagság a tagok, akik regisztrálnak elején. Azt szeretné, hogy felismerjük azokat, akik megkérdőjelezik a hitüket minket, mint egy fiatal szervezet Ausztráliában, és úgy érzi, ez egy nagyon ésszerű módon szeretnénk köszönetet mondani a mentés minket.

Hogy végrehajtását a BitPOS (szoftver, amely lehetővé teszi a kereskedők, hogy gyorsan elfogadja Bitcoin) megy?

BitPOS megy nagy. Indítunk új rendszer készen Beers4Bitcoins - a @bitcoinSYD karácsonyi party - december 1-jén. Van egy csomó nagyszerű lehetőségekkel jön az új kiadás, mint a partner kezelése, a kereskedő saját regisztrációs portál, a kereskedő önigazgatás portál, kéttényezős hitelesítést és egyéb gyilkos funkciókat. A mantrát BitPOS, hogy mindent a lehető legegyszerűbb ügyfeleink számára.

Van egy kicsit az érdeklődés BitPOS belül a Bitcoin közösség és kívülről. Voltam a kapcsolatot az emberek nem csak Ausztráliában, hanem Új-Zéland és Hong Kong. Utunk a Melbourne is nagyon gyümölcsöző: már létrehozott kapcsolatok és partnerségek és megkezdték egy értékesítési iroda odalent.  

Mi is pontosan a közepén fejlődő promóciós és az oktatási anyagok meglévő és leendő kereskedők. Ez tényleg teljes gőzzel a BitPOS. Ez csodálatos, izgalmas és kimerítő egyszerre, és nem szeretném, hogy bármilyen más módon. Beszélgettem valakivel ezen a héten, és próbál közvetíteni én izgalom, én végül azt mondta, hogy én nem tesz eleget szavakat a megfelelő sorrendben, hogy tudd, hogyan érzek ezzel kapcsolatban.

Hogy az általános tudatosság szintje Ausztráliában most?

Már megkérdezett országos televíziós show, hogy ül a főműsoridőben a célközönség pedig a anyukák és apukák Ausztrália. Ilyen események, a nemzeti megközelíthető, egyre több és több közös az országban. Ausztrália is kap országos sajtóvisszhang időről időre a magas profil események a Bitcoin közösség. Sajnos néhány nagyobb rendezvény a Bitcoin világában negatív, ami pedig az általános lakosság fogyaszt.

Nemrégiben volt egy új arc BitcoinSYD [Sydney találkozó csoport]. Ő lehetett a „baby-boom”, és nézett ki, mint egy kis vagány, nem az a fajta ember, hogy általában jön az ülésekre. Ő kér sok jól célzott kérdéseket biztosítása és a vásárlás a Bitcoin. Beszélgetett egy csomó embert, és azt mondta, hogy valószínűleg jön vissza később. Ez egy tökéletes példája a lakosság egyre inkább tudatában Bitcoin Ausztráliában.

Mit gondol a növekedés Bitcoin ára? Lesz folyamatosan megy fel folyamatosan?

Nagyon viselni négy különböző Bitcoin kalapok. Először is, ez BitPOS: a mi szempontunkból, kereskedők védelmét minden árfolyam-ingadozásának természeténél fogva az út BitPOS működik. Jelenleg éppen célozza meg az alacsony értékű termékek, így az áremelkedés nem csíp a végfelhasználónak túl sok. Másodszor jön BitcoinSYD, ahol úgy gondoljuk, „Hű, az ár eget verik! Mi okozza? A piac bővül? Várjunk, hogy vásárolni vagy eladni?”. Ezután jön Bitcoin Ausztráliában, ahol úgy gondoljuk, Bitcoin egy erős, innovatív technológia, amely csak tovább növekszik és fejlődik. És akkor ott van velem, aki azt hiszi, „A fenébe, bárcsak én nem eladni”. 

Bármilyen előrejelzések a jövő?

Igen, Bitcoin körül lesz évekig, és az elkövetkező években.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin változik a szexipar: a Adult Way az új kriptográfia-barát platform

Post ICO

Dorian Nakamoto tagadja Newsweek történetét: Semmi közöm a Bitcoinnal

Post ICO

A Georgia Tech stadionja és a BuzzCard hitelkerete most Bitcoin-barát

Post ICO

Finance Girl tippek: Mt. Magyarázta Gox és Bitcoin

Post ICO

Bill Egan, eGifter: olyan márkákat keresünk, amelyek valóban izgalmasak lesznek a Bitcoin közösség számára

Post ICO

A New York pénzügyi hatóság által kiadott Final BitLicense verzió

Post ICO

A Bitcoin választási lehetőséget kínál a fogyasztóknak, és ez megfélemlíti őket

Post ICO

A Hack leállítja a Flexcoint, és a 896 BTC veszteséghez vezet

Post ICO

Coin Fire +: Professzionális Bitcoin Trollok léteznek

Post ICO

Fintech és Bitcoin: A pénz új korszaka

Post ICO

Fiat pénznem és Bitcoin: eszmecsere a csereeszközökkel

Post ICO

Bitcoin a Highlander ellen: ki valóban imortális?