Hogyan néz ki a világ, ha a Bitcoin elfogadó helyszíne ország | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan néz ki a világ, ha a Bitcoin elfogadó helyszíne ország

Hogyan néz ki a világ, ha a Bitcoin elfogadó helyszíne ország

Az egyik legnagyobb kérdés, hogy elfoglalja az internet „Ez Bitcoin Jogi”. Csak azért, hogy a hangsúlyt, hogy milyen nagy is ez, az első dolog, Google automatikus kiegészítéshez, ha keresni Bitcoin lekérdezések.

A tisztázatlan válasz erre a kérdésre hozta létre különböző weboldalakon, mint például Wikipediaand BitLegal (egy új, független projekt), hogy próbálja meg, hogyan országok valójában érez Bitcoin. De míg országok hosszú időt vesz igénybe, hogy cselekedni, mert a bürokrácia több nagy online márkák már elfogadott Bitcoin legitim valuta. Tehát ma szeretnék megmutatni, hogyan Bitcoin elfogadása nézne világszerte, ha ezek az online márkák voltak a tényleges országokban. Amit tett, megtudja, a felhasználók száma / ügyfelek minden weboldalt, és összehasonlította a lakosság különböző országokban. Itt vannak az eredmények.

  # 8 - Az Isle of Man / NameCheap

Az egyik első online kiskereskedők, hogy elfogadja Bitcoin a domain regisztrációhoz NameCheap. A mintegy 80.000 aktív havi visitorsNameCheap egyenértékű méretben The Isle of Man.

  # 7 - Jamaica / Az Internet Archive

Az internet Archiveis 501 (c) (3) non-profit, amely azért alakult, hogy építsenek egy internetes könyvtárat. A célok közé tartozik nyújtó állandó hozzáférést a kutatók, történészek, tudósok, a fogyatékkal élők, valamint a nagyközönség számára, hogy a történelmi gyűjtemények léteznek digitális formában.

Az oldalon tulajdonképpen egy hűvös szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy hogyan nézett ki a különböző honlapokon a különböző időszakokban. Ez fogadja az adományokat a Bitcoin, és több mint 2,7 M havi usersit ez egyenértékű a lakosság Jamaica.

  # 6 - Finnország / Virgin Galactic

A november 26, 2013 Virgin Galactic bejelentette, hogy ez lesz elfogadva Bitcoin magán űrutazások. Mivel Virgin egy hatalmas cég, úgy döntöttem, hogy a légitársaság felhasználói bázis. Virgin 5,5 ügyfelek egyenlő a teljes népesség Finnországban. Coincidently Finnország is a # 6 ország, hogy keres „Bitcoin” szerint a Google Trends.

  # 5 - Ecuador / OK Cupid

Közé tartozott a 4. Legnagyobb társkereső oldalak az USA-ban, OK Cupid is elfogadja Bitcoinson 2013. Április Jelenleg már 15M aktív userswhich körül az embereknek a száma, hogy élnek Ecuador.

  # 4 - Hollandia / Overstock

Ahogyan 2014 kezdett Overstock döntött, hogy partnere Coinbase és elfogadom a Bitcoin. Kevesebb, mint 24 óra tette $ 124K keresztül 780 tranzakciók bitcoin. Túl magas egy hatalmas online kiskereskedő több mint 16 millió visitorseach hónapban, így a méret a holland.

  # 3 - Törökország / WordPress.com

Mint cselekmény demokrácia WordPress.com is elfogadja Bitcoinson november 2012 érte szolgáltatásait. WordPress.com jelenleg házigazdák több 74.2M blogok világszerte. Ez létrehoz egy hatalmas mennyiségű forgalmat, ami nagyon nehéz mérni. Tehát ebben az esetben figyelembe vesszük az egyes blog 1 fő, ami WordPress.com mérete Törökországban.

  # 2 - Németország / Reddit

Reddit lehetővé teszi, hogy frissítse az előfizetés Reddit Arany annak érdekében, hogy néhány prémium funkciók. Február 2013 announcedthat ez lehetővé teszi, hogy fizetni ezt a funkciót Bitocins. Reddit a # 74 helyszínen az egész világon széles webwith havi 81.4M havi egyedi látogató. Ez a méret a német...

  # 1 - Brazil / Zynga

A bejelentést a Zyngaearlier hogy idén kezdődne elfogadó Bitcoin néhány az online játékok vezette a Bitcoin ára több mint 1000 $. Zynga 232m customersmake ez talán a legnagyobb internetes kereskedő, hogy elfogadja a Bitcoin. Ha Zynga vevők voltak képezve egy ország lenne, a méret a brazil.

Tehát annak ellenére, hogy lehet, figyelembe véve a tényleges országok több időt, hogy elfogadja Bitcoin az internetes óriások biztosan nem vár senki jóváhagyásra. És ha azt szeretnénk látni, hogy a tényleges elfogadását világszerte eladók néz ki, akkor használja ezt a csodálatos Github projectthat mutatja Bitcoin kereskedők világszerte. És addig, csak elképzelni, hogy a világ fog reagálni, ha Brazília, Németország, Törökország és a többi váratlanul bejelentette, hogy a Bitcoin egy valódi pénzre...

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin a vihart viharozza Texasban: az SXSW Festival 2015 lehetővé teszi a cryptocurrency ragyogását

Post ICO

A Bitcoin alapítvány első társultja Dél-Ázsiában Bangladesből származik

Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

A Bitcoin az idei TechCrunch Disrupt esemény egyik csillaga lesz

Post ICO

A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer

Post ICO

Finnország az EU ellen: az ország kijelenti, hogy a Bitcoin műveletei mentesek a HÉA alól

Post ICO

5 oka annak, hogy a pénz internete összezúzza a központosított finanszírozást

Post ICO

CryptoWall: A bitcoinokat használó hackerek keresletet keresnek

Post ICO

Vásároljon eredeti tartalmat a Big Brother Bundle cryptocurrency segítségével

Post ICO

A buborék vagy a Ponzi rendszer: a kínai média a Bitcoinot bántalmazza

Post ICO

A BitScan vezérigazgatója: 2014-ben látjuk a nagyobb Bitcoin örökbefogadásának évét a vállalkozások között

Post ICO

Az Overstock.com vezérigazgatója megvásárolja a világ első Bitcoin kötvényét 500.000 dollárért