A Fidor és a Kraken 2014 első felére szeretné létrehozni a világ első titkosítási bankját | Hungarian.lamareschale.org

A Fidor és a Kraken 2014 első felére szeretné létrehozni a világ első titkosítási bankját

A Fidor és a Kraken 2014 első felére szeretné létrehozni a világ első titkosítási bankját

A történelem első „szakosodott bank crypocurrencies” válhat igazi végéig ez yearthanks egy új partnerség alakult a német "web 2.0 bank Fidorand a jól ismert digitális pénzváltás Kraken. A két cég tervezi, hogy adja meg a projekt első szakaszában a fejlődés kezdete előtt 2015.

A nyitott kezdeményezés célja, hogy összesítik több cryptocurrency szolgáltatók és egy egyedülálló, független cég. Minden potenciális partnerek már regisztrálni és kinyilvánítják érdeklődés az új honlap Cryptocurrency-Bank.

A vállalatok, amelyek szeretnék csatlakozni a kezdeményezés a szükséges szakértelem, a szakmai set-up (beleértve a finanszírozást), és meg kell elfogadó szabályozási szabályok, valamint a korlátozások (pl anti pénzmosás folyamatok teljes körű ügyfél hitelesítés stb). Minden jövőbeli partnerek felkérést kapnak arra, és nagyon szívesen hozzájárulnak a technikai megoldások, a finanszírozás, és / vagy a piaci know-how e kripto-banki platform.

Szerint Fidor vezérigazgatója Matthias Kröner, a végső cél az, hogy a partnerség létrehozása „cryptocurrency piac”. A platform mechanizmusokat tartalmaz kereskedelmi, fizetési és pénzváltás. Fidor teszi a legtöbb európai kapcsolatok azáltal, hogy felelős az összes kapcsolódó kérdésekben a szabályozás és az engedélyeztetést a logisztika. A másik oldalon, a San Francisco-i székhelyű Kraken fogja kezelni a technológiai részleteket a projekt.

„Azt akarom, hogy egy szabályozott és a speciális banki hazai vállalkozók és lakossági ügyfelek számára, akik izgatta a gondolat és a látás egy virtuális valuta rendszer. De ez nem tudunk, és nem fogunk csinálni a saját”Kröner hozzá.

A bank szabályozott Németországban örülünk, hogy az első pont a felhívás e jelentős nemzetközi kezdeményezést. Beszélgetések a meglévő és potenciális új partnerek erősítettük meggyőződés, amely lehetővé teszi a célzottabb kezelése alternatív valuta kezdeményezések, mint a Bitcoin.

Kraken, Fidor Bank és az összes kiválasztott partnerekkel kell az első lépéseket felállítása a jövőben platform által 2014. December „Tekintettel arra, hogy ez egy nyitott platform, versenyképes partnereket felkérik, hogy működjenek együtt ezen a platformon. Meg kell érdeke mindannyiunknak, hogy hozzon létre egy hálózatot, amely a lehető legszélesebb körű. Minden partner lesz a részvényesek ezen a platformon, ami azt is jelenti, hogy csak akkor rúg ki a megfelelő csoportot a partnerek és részvényesek”, mondja a vezérigazgató a német bank.

A cél az, hogy egy nyitott környezet fogadja mind a szabályozók és digitális valuta érdekeltek. „Reméljük, hogy a nyitás a kapcsolatot, és bővülő köre bizalom, látni fogjuk az ágazat növekedését, a szabályozó hatóságok egyre kényelmesebb és más bankok felengedés”, mondta Jesse Powell, Kraken vezérigazgatója.

És akkor is részt vesz a világ első kripto-bank. Minden látogató a projekt hivatalos honlapján lehet szavazni, és segít eldönteni a nameof a jövőben intézmény. A három választható lehetőségek BICONDO, BYSE Bank vagy Cryptocurrency Bank. Az eredmények ismertté december közepén, közben egy workshop kerül megrendezésre a Fidor müncheni központja a 15. És a 16..

Kép forrása: website Cryptocurrency-Bank

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A szingapúri Bitcoin: egyre több kisvállalkozás csatlakozik a kriptográfiai forradalomhoz

Post ICO

A BitPay segíti a Toshiba VisualTouch POS rendszert a Bitcoin elfogadásában

Post ICO

A dán Bitcoin-csere ígér bűnözésmentes kereskedelmet és magasabb biztonsági szintet szerte a világon

Post ICO

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

Post ICO

Az új európai projekt az illegális online piacok elleni küzdelmet ígéri, ahol a Bitcoin kedvenc

Post ICO

Az Coinbase-nek új bitcoin-limitje van, miközben a Microsoft lehetővé teszi a Kraken alkalmazás számára egy kereskedelmi funkciót

Post ICO

A Bitcoin pénznem kódot kap: az XBT a kriptográfiai piac legitimációját adja

Post ICO

A CoinSummit San Francisco bejelentette a Bitcoinhoz kapcsolódó szakemberek programját

Post ICO

Dogecoin Facebook adminisztrátor menni a börtönbe

Post ICO

A Bitcoin Állásbörze Los Angeles-ben, az Egyesült Államok leginkább Bitcoin-barát városa

Post ICO

Az amerikaiak betegek a pénz manipulálásában: a Bitcoin lehet a válasz

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít