Az Feds leállítja a Selyemút és letartóztatja a platform adminisztrátorait, 26 000 bitcoint azt mondják, hogy elfogják | Hungarian.lamareschale.org

Az Feds leállítja a Selyemút és letartóztatja a platform adminisztrátorait, 26 000 bitcoint azt mondják, hogy elfogják

Az Feds leállítja a Selyemút és letartóztatja a platform adminisztrátorait, 26 000 bitcoint azt mondják, hogy elfogják

Az online feketepiac Selyemút alapuló mély web (működött Tor rejtett szolgáltatás), leállt a szövetségiek szerdán (2). Az FBI végzett vizsgálat, amely több hónapig tartott, és letartóztatták a gyanúsított úgy vélik, a rendszergazda a honlapon. Úgy tűnik, a híres kalóz Dread Roberts egy 29 éves férfi hívott Ross William Ulbrichtwho működtetett platform San Francisco.

Mindannyian tudjuk, hogy a Bitcoin egyik leggyakrabban használt pénznemben Selyemút ügyfelek, de a kapcsolat ez a történet, hogy cryptocurrency nem áll meg itt.

A szövetségiek is próbálják követni a rendszergazda a Selyemút hónapokig, így újra ő digitális lábnyom és még megy vissza éven át az online kommunikáció történetében. Minden részlet, hogy az FBI sikerült azonosítani Ulbricht és letartóztatni körvonalazták bírósági panasz dokumentumot.

A nyomozás

Szerint a BBC News, a művelet kezdődött, amikor a kódnevén Agent-1 tett kezdeti és intenzív kutatások a kapcsolódó weboldalak Silk Road, megállapította, az első nyom: egy bejegyzést 2011 januárjától tett egy internetes fórum, ahol a felhasználók vitatkoztak használata varázsgombák. Ez volt, amikor felfedezte a többi bejegyzést írta valaki, becenevén Altoid az Beosztás „Anonymous piac az interneten?” és egy hivatkozás a Selyemúton.

Az üzenet azt mondta: „Azért jöttem át ezt a weboldalt, úgynevezett Selyemúton. Hadd tudja, mit gondol.” és tartalmazott egy linket egy webhelyet a blogolás platform WordPress, amely újabb link a Selyemút helyét a mély web. Ez az első blog már, persze, már létre egy ismeretlen felhasználó, aki befogta a lépéseket.

Ezt követően, Altoid megjelent egy másik helyen, az egyik, hogy nagyon ismerős a cryptocurrency felhasználók számára, a fórum BitcoinTalk.org. Megpróbálta reklámozni Selyemút, és ez megy vírus. De a legnagyobb hiba által elkövetett Ulbricht jött az év októberében, amikor Altoid válaszol egy bejegyzést kérő egy informatikai szakértő ismerete Bitcoin. Válaszában azt mondta a kapcsolatot vele keresztül

A Gmail-cím, könnyű volt az FBI ügynök-1 kapcsolni azt fiókokat Google+ és YouTube. Ezeken a lapok, hogy a szövetségiek felfedezték, hogy Ulbricht érdekeit tartozó gazdaság, különösen a Ludwig von Mises Institute, a neves osztrák közgazdasági iskola. Az újabb vitákat a Selyemút fórumok, Dread Pirate Roberts volt több helyen hivatkozik a Mises Institute. Tovább kapcsolatban történt.

Keresztül a Gmail-cím, a szövetségiek is felfedezte - a szavak által idézett a BBC News jelentése „nyert Google” - további részletek az IP-címek és helyszínek használt, hogy jelentkezzen be Ulbricht számlájára. A keresési összpontosított San Francisco, de az lenne várható Dread Pirate Roberts egy virtuális magánhálózat (VPN), hogy hozzon létre egy fiktív IP-címet, annak érdekében, hogy eltüntesse a nyomokat.

A következő lépés az volt, hogy FBI idézés a VPN szolgáltatót. A feljegyzések mutatott felhasználó bejelentkezett egy internet kávézóban a Laguna Street, mindössze 500 méterre egy címet Hickory Street, még San Francisco, amelyekről ismert, hogy a haza egy barátja Ulbricht által. Azt is egy helyet, ahol ő jelentkezned a Gmail-fiókjába. Ezen a ponton, a hatóságok megtalálták a kapott elég bizonyíték arra következtetni, hogy Ulbricht és Dread Pirate Roberts is tökéletesen lehet ugyanaz a személy.

További bizonyítékok és a letartóztatás

A bíróság azonban panasz megy tovább, és hozzáteszi, több bizonyíték. Még júliusban, egy igazi véletlen adta az esetben egy új lendületet. Egy rutin határellenőrzés egy csomag Kanadából, a hatóságok talált hamis dokumentumok több hamis identitást. Mindegyikük volt kép ugyanaz a személy. Ja, Ulbricht újra.

A csomagot fog 15th Street, ismét a San Francisco. Később Belbiztonsági járt a házban, de az a honlap SFGate Ulbricht találtak, és letartóztatták a San Francisco könyvtár, ahol ő dolgozik a laptop. Amint azt a texasi bennszülött, aki élt vele, csak ismerték őt, mint Josh.

A szövetségiek azt mondják, hogy az új azonosítók által vásárolt Ulbricht - ő is vizsgálja, hogyan lehet őket az interneten, így több pályák - arra fogja használni, hogy megvásárolja több szervert. A bíróság panasz, a hatóságok azt mondják, hogy Selyemút felügyelőjének „szándékosan és tudatosan nem egyesítik, összejátszanak, Konföderációs és elfogadja, (...), hogy sérti a kábítószer törvények az Egyesült Államokban.”

Különben is vádolják rendelkező szabályozott anyagok azzal a szándékkal, terjeszteni őket, és követnek, vagy összeesküvést elkövetni számítógépes hacker bűncselekmények, valamint a pénzmosás bűncselekmény jogi dokumentum rámutat, hogy március 29-én, Ulbricht „kérte a Selyemút felhasználó végrehajtani egy gyilkosság-for-hireof másik Selyemút felhasználó, aki azzal fenyegetőzött, hogy engedje el a személyazonosságát ezer felhasználó az oldalon.”

Bitcoin Hatóságok által lefoglalt

Amint arról a honlapon Coindesk, Ulbricht letartóztatása állítólag vezetett az FBI, hogy megragadják 26.000 BTC, az egyenértékű közel $ 3.260.000 szerint a tegnapi árfolyam. Ha az értékek igaz, ez lehet a legnagyobb Bitcoin roham valaha.

Azonban az ár Bitcoin jelentősen csökkent, mivel az esemény, ami pánikot a cryptocurrency ökoszisztémát. Sok felhasználó kezdett, hogy eladják a Bitcoin staches a hírek után kiszállt. A jelenlegi ráta körülbelül $ 110.

Bitcoin Examiner lesz frissítés ezt a cikket, ha új információ jön ki.

UPDATE 00:40 - Bár a bíróság panasz csak az a kísérlet, hogy bérelt egy gyilkos, Ulbricht ténylegesen megrendelt kill előtt, azt mondja, a Washington Post. A részleteket az ügyről ismertetett vádirat által közzétett Baltimore Sun Azonban az ember, aki rendezett első „gyilkosság” volt, egy titkos rendőr. Ulbricht vezetékes $ 80,000 fizetni a gyilkosság, de csak van egy hamis bűncselekmény cserébe. A titkos tiszt először felkeltette Ulbricht figyelmét pózol, mint egy nagyszabású kábítószer-kereskedő.

UPDATE 12:46 -Silk Road felhasználókat arra tanácsolta, hogy legyenek óvatosak a kommunikáció után Ulbricht letartóztatása, mint látható ez a nyomtatási screenshared át vöröses. Az üzenetet hagyott a felhasználó samesamebutdifferent ", aki azt mondta, hogy„nagyon valószínű, hogy ezek a fórumok alatt LE [bűnüldöző] control”. Ebben a búcsú üzenetet, s hozzáteszi, hogy „ez egy szörnyű vége egy szép dolog.”

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

A Bitcoin támadás alatt áll! heti hírfrissítés

Post ICO

A BitFury további 6 millió dollárt emel a legújabb finanszírozási körben

Post ICO

Blockchain technológia - hogyan néz ki a jövő?

Post ICO

Coin Fire +: A GAW bányászok SEC, FTC, IRS, DHS figyelmet kapnak

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

A Bitcoin platform CoinJar biztosítja az első nagy befektetést Ausztráliában

Post ICO

A Bitcoin megszerzi az 1000 dolláros pszichológiai mérföldkövet: a kriptográfia a holdra vezet?

Post ICO

Az FBI megpróbálja megragadni 600.000 bitcoint a Silk Road Mastermind-től

Post ICO

Az Állítólagos Coindesk szinte megijedt

Post ICO

Bitcoin növekszik, ahogy Grexit fél a mounttól

Post ICO

Az érmék alapszabályozási kérdése megkérdőjelezhető