A Cryptsy szövetségi vizsgálata folyamatban van | Hungarian.lamareschale.org

A Cryptsy szövetségi vizsgálata folyamatban van

A Cryptsy szövetségi vizsgálata folyamatban van

Coin tűz már tudja jelenteni, hogy több szövetségi vizsgálatok vannak folyamatban való Crypsty.

Az online csere alatt több vizsgálatot több hivatalok beleértve a Securities and Exchange Commission, az Internal Revenue Service, és a bűnügyi nyomozó osztálya az Internal Revenue Service, többek között.

Dokumentumok különböző vizsgálatok nyert érme Tűz mutatják litániát állítólagos törvénysértés a cég és több csapat tagjai. A nagy számú állításokat kivetett a vállalat ellen változik ügynökség ügynökség több mint 300 oldalnyi dokumentumot. Bizonyos esetekben, a vizsgálat azt állítja, hogy a vállalat nem tudta megszerezni a megfelelő engedélyeket. Egy konkrét esetben egy kapcsolat között egy Cryptsy csapat tagja, és GAW Miners'fraudulent műveleteket. Egyéb kormányzati szervek bejelenteni elmulasztott jelentést nyer megfelelően, a piaci manipuláció, az értékesítés engedély nélküli értékpapírok, a pénzmosás, és így tovább.

A dokumentum cache kapott Coin Tűz anyagokat tartalmaz, kezdve a Securities and Exchange Commission, hogy a Department of Homeland Security. A legkorábbi feljegyzések a cache ellen Crypsty tartalmazhat kisebb vizsgálatok igazságtalanság és kelt előtt nagyobb vizsgálatban Mr. Homero Joshua Garza és Mr. Carlos Garza azonban az adatok során feltárt GAW Miners vizsgálat okozta ólom nyomozók több szervezet kezdődik ellenőrzésében Crypsty és anyavállalata, a Project Investors, közelebbről. A vizsgálat ellen Cryptsy után felerősödött a „PayCoin controller” kicseréltük a társaság és a két vizsgálat kezdődött egyidejűleg.

Az egyik dokumentum, FinCEN kezdte vizsgálni állítólag illegális tranzakciók, ahol a pénz volt, hogy költözött számlák csatlakozik a terrorizmussal gyanúsított, de a vizsgálat azóta elakadt. Ez a dokumentum félretesszük, és figyelmen kívül hagyja néhány hónapig, amíg újabb információk jelzett potenciális ügyletek feltételezett terroristák. Később hivatkozott dokumentumok, a korábbi FinCEN dokumentum a legutóbbi állítva, hogy mindkét projekt befektetők és Cryptsy tisztában voltak számlát az adott platformon által használt egyedi kötődő banki figyelőlistái és korlátozásokat.

A dokumentumok is felfedezni más állításokat. Az egyik jelentésben a szervezet azt állítja, hogy a társaság hasznosítja automatizált kereskedési szoftver platform, amely közvetlenül részesült Crypsty személyzet tagjai. A jelentés azt is állítja, hogy a kulcs Cryptsy munkatárs végre csalárd ügyleteket kapcsolatos mozgását PayCoin Mr. Garza.

Egy másik dokumentum azt mutatja, az egyik szervezet kezdődő szondával PayCoin a blockchain történetében. Ez a dokumentum azt állítja, hogy Cryptsy pedig azért használják, Mr. Garza, hogy álcázzák a pénz mozgása mind neki és társainak. A jelentés továbbá azt állítja, hogy a vállalat nem volt tudatában ennek a mozgalomnak, és nem pusztán bűnrészesség; Ez az állítás visszhangozták anyag a dokumentumot, amely tartalmazza, hogy (1) a személyzet tagja részt ezekben a csalárd tranzakciók és transzferek, és közvetlenül részt vesz a piaci manipulációt.

A sokféle szövetségi ügynökségek hoztak érdeke cryptocurrency vállalat az elmúlt évben, számos felkészülés az igazgatási intézkedések és még büntetőeljárás korai 2016 Ezek az ügynökségek láttak együttműködő több szinten. Az egyik ügynök a Securities and Exchange Commission mondta Coin tűz, hogy azok,

Nézzük a legrosszabb a cryptocurrency és lenne zárási tovább nem hivatalos „top tíz” listáját, amely Cryptsy és Project Investors fogja találni magát, hogy a Top 5.

További tervezet dokumentumok azt állítják, hogy a csalárd ügyleteket és a közvetlen piaci manipuláció Folynak hosszabb ideig. Az egyik ügynökség megállapította, hogy az ügyészek, hogy „[van] tagadhatatlan bizonyítéka a közvetlen piaci manipuláció a társaság.” Ez a dokumentum tervezetét, hogy az ügyészek szám mellékleteként információkat tartalmazó, hogyan ezt a következtetést kaptunk, de nem volt elérhető a Coin Tűz ebben az időben.

Egyéb követelések származó FinCEN központ a kérdés, hogy nem szükséges engedélyek beszerzése a state-by állapot alapján. Bár az állami kormányok feladata a végrehajtás állami szintű engedélyek FinCEN világosan vázolja Crypsty beszerzésének elmulasztása az említett engedélyeket. Ez a hiba használtunk további bizonyíték arra, hogy a vállalkozás nem szándékosan a megsértése a törvény. Egy belső feljegyzés között FinCEN személyzet később tartalmazza ezt az információt, és azt javasolta, hogy a cég „engedélyezési kérdések” meg kell beszélni a különböző államokban.

A dokumentumok FinCEN tartalmazhat több képernyőképeket Cryptsy munkatársai egy népszerű Bitcoin kapcsolatos fórum állítások találhatóak meg az engedélyek érvényességi, amelyeket aztán ellenőrizte a hivatal hat különböző alkalommal. Cryptsy később tagadta a hozzászólásokat nyilvánosan, hanem a különböző szociális média üzenetét a dokumentumot csatolt igazoltan hiteles különböző szövetségi számítógépes kriminalisztika csapatok.

FinCEN is teszi állításokkal tranzakciókat, hogy egy szervezet állítások a bűncselekmény fogalmát.

Egy szervezet kezdett dolgozni információt a Department of Homeland Security, és vizsgálatot kezdeményezett a banki átutalások több banki intézmények keresztül lezárt idézés. A feljegyzések azt állítják, hogy a vállalat platform használták pénzátutalásokat számlák kapcsolódó feltételezett terroristák. A dokumentum azt állítja továbbá, Cryptsy használták volna, mint azt a pénzmosás egy ideig, és hogy a vállalat tudatában volt ennek a tevékenységnek, és hagyjuk, hogy folytassa.

Úgy tűnik, a jelentések, hogy a kutatók elkezdik keresek hivatalos idézés. Ezek idézés úgy gondolják, hogy kell szállítani 2016-ban, és valószínűleg kérni széles körű információt, beleértve a tranzakciós előzmények, a kiszolgáló adatait, valamint a fogyasztói fiók adatait.

Az átmeneti, egy szövetségi szervezet lezárt idézés felfedte, hogy megtalálták „érdekes” egyike szerinti feljegyzésben és kellene használni részeként ellen több tagja a Project Investors csapat.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Brawker leáll

Post ICO

Az Európai Unió szerint a Bitcoin mentes a HÉA alól

Post ICO

A Bitcoin szerencsejáték-helyszínt közel 1 millió dollárra becsapták

Post ICO

Bitcoinokat használtak a Silk Road-ban, hogy drogokat vásároljanak a segített öngyilkosságokért

Post ICO

David Marcus a PayPal levelekről a Facebookhoz

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

Bitcoin csalások

Post ICO

A BitFury további 6 millió dollárt emel a legújabb finanszírozási körben

Post ICO

Bitstamp megerősíti a befizetési cím kiadását

Post ICO

Az Coinbase követi az ügyfelek vásárlását és lezárja azokat a fiókokat, amelyek szabályokat szüntetnek meg

Post ICO

A mezőgazdasági termelők piaca és a Bitcoin: Mit főzünk a crypto-konyhában?

Post ICO

A Bitcoin megsemmisítheti a vállalatok magánéletét?