Eyewear kereskedő A Chicago Sun-Times tengerpartja és újsága elfogadja a Bitcoint 2014-ben | Hungarian.lamareschale.org

Eyewear kereskedő A Chicago Sun-Times tengerpartja és újsága elfogadja a Bitcoint 2014-ben

Eyewear kereskedő A Chicago Sun-Times tengerpartja és újsága elfogadja a Bitcoint 2014-ben

Mit tud egy online szemüveg óriás, mint Coastaland megbecsült újság, mint a Chicago Sun-Timeshave a közös? Ebben az esetben a Bitcoin a válasz. Mindkét vállalat felkészülnek arra, hogy kezdeni elfogadó cryptocurrency kifizetések során az új évben.

A kanadai e-kereskedelem kiskereskedelmi Parti Kapcsolatok bejelentette, hogy fog elfogadni Bitcoin mint fizetési lehetőséget a következő negyedévben, néhány hónapon belül, Coindesk jelentéseket. A cég 2000-ben alakult, és javarészt az interneten, de van egy-két kiskereskedelmi ügyfelek számára, hogy megpróbálja a szemüveg és a rend szemüveg.

Ez volt a kereslet a vásárlók vezetett Parti bevezetni a lehetőségét, hogy egy Bitcoin opciót. „A kereslet már kicsi, de illeszkedik a kulcsfontosságú demográfiai számunkra - újítók”, a cég azt mondta egy nyilatkozatában, hozzátéve, hogy a százalékos bevétel származik cryptocurrency nehéz megbecsülni eddig.

Várakozásaink azt, hogy egy kis százaléka azonnal, hanem elfogadja a valuta növekszik, azt akarjuk, hogy kell készíteni, hogy a fogyasztók fizetnek bármilyen módszer legkényelmesebb számukra.

A lépés volna ihlette Overstock legutóbbi Bitcoin őrület. Az online kiskereskedő és a kanadai szemüveg eladó csak aláírt egy szerződést és Parti most ellátó termékeit a vevők Overstock.

Annak ellenére, hogy a kinyilatkoztatás, a kereskedő még nem jelentette be, hogy melyik cég lesz feldolgozása a Bitcoin kifizetéseket. Most, Parti informatikai szekció jelenleg integrálására fizetési átjárók.

Fizessen olvasni február 1-jén

Költözés egy teljesen más üzleti szektor, van egy másik cég elfogadását mérlegeli Bitcoin kifizetéseket. A Chicago Sun-Times rugdossa-off egy próba paywall segítségével Bitcoin a fizetési cikkek, ezen belül a partnerség BitWall.

Ugyanakkor a bevétel nem fog menni, hogy az újság, hanem a Taproot Alapítvány, amely pár szakemberek keres jótékonykodhatom non-profit szerint a SFGate.com.

24 órán elejétől február 1., amint a látogató durran a honlapon Suntimes.com, találkozni fognak a BitWall paywall. Annak érdekében, hogy olvassa el a rendelkezésre álló cikkeket, akkor a felhasználók, hogy a Bitcoin adomány a Taproot Alapítvány, amely aztán átalakítható amerikai dollár.

Mégis, a Chicago Sun-Times nem fogja csökkenteni az információhoz való jog, ha nem rendelkezik a Bitcoin, így csak csipog a Taproot Alapítvány és hozzáférjen a cikkeket.

A kísérlet tűnhet egy kicsit zavaros, a kiadó Jim Kirk azt mondja az újság azt akarja „kísérletezni és tesztelik az új technológiákat, hogy úgy véljük vegyen részt olvasóink és várjuk, hogy az első nagy magyar sajtó, hogy teszteljék a Bitcoin-alapú fizetőfalra”. Remélhetőleg a teszt sikeres lesz, és a kísérlet válhat maradandó.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

Bitcoin pénztárgép-szolgáltatás Inputs.io csapkodott tolvaj, aki ellopta 4100 BTC

Post ICO

Az Overstock.com vezérigazgatója azt mondja, hogy megdöbbenne, ha az Amazon továbbra is figyelmen kívül hagyja a Bitcoint

Post ICO

Vásároljon autót a Bitcoinjaival: a jármű piaca A Beepi a cryptocurrency-ot fogadja el

Post ICO

A Bitcoin új mérföldkőhöz érkezik: 10 000 kereskedő Most elfogadja a pénznemet

Post ICO

A Bitcoin az Agorista alapozó

Post ICO

David Marcus a PayPal levelekről a Facebookhoz

Post ICO

A Blockchain & Chain.com partnerei a Hackathonnak 125 000 dolláros pénznyereményt kapnak

Post ICO

Bitcoin Afganisztánban: két vállalkozó teszik az első kriptográfiai tranzakciót az országban

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A Bitcoin az amerikai szervezetek 60% -ában a jövőbeli stratégiák közé tartozik