A DigitalTangible integrálja a Bitcoin és az USD kereskedelmet webes pénztárcájába | Hungarian.lamareschale.org

A DigitalTangible integrálja a Bitcoin és az USD kereskedelmet webes pénztárcájába

A DigitalTangible integrálja a Bitcoin és az USD kereskedelmet webes pénztárcájába

DigitalTangible, Inc bejelentette, hogy az integráció az amerikai dollárban to-bitcoin vásárlási funkciót bele web pénztárca tegnap reggel.

Nemesfém befektetők és kereskedők képesek lesznek vásárolni bitcoin belül webes pénztárca segítségével saját bankszámlájára alatt 24 óra. Ez a funkció lehetőséget ad a befektetők gyors hozzáférést biztosít a globális nemesfém piacon, ára a bitcoin, amely a globális letéti őrzést vagy azonnali fizikai szállítású arany, ezüst, platina, palládium.

A DigitalTangible web tárca lehetővé teszi a Bitcoin és a nemesfémek befektetők és nemesfémek kereskedőket, hogy ellenőrizzék a portfolió digitalizált eszközök közvetlenül a számítógép böngészőjében, anélkül, hogy szükség van egy közvetítő. A befektetők vásárolni nemesfémek közvetlenül a hálózat globális kereskedők, vagy kereskedhetnek a digitális eszközök, egyéb tárca tulajdonosok bárhol a világon. DigitalTangible globális hálózatán biztosított és ragasztott letétkezelő partnerek biztosítja ezen a piacon. Keresztül Proof-of-letétkezelési innováció, az ügyfelek tudják kontrollálni a fizikai és a digitális vagyon egyszerűen a kattintás az egérrel.

Megszerzése bitcoinokat továbbra is nehéz a nemesfémek befektetők számára, akik szeretnének üzletet a bitcoin. Integrálása Bitcoin beszerzési API a DigitalTangible web pénztárca megváltoztatja a játék a befektetők számára, amelyek célja, hogy megvédjék a vagyon és a parancs likviditás, ha szükséges.

DigitalTangible alapítója és vezérigazgatója, Taariq Lewis kimondja: „A nemesfémek ügyfelek aktívan kiegyensúlyozását a fémek dokumentációkat, és szeretné, könnyebb módon lehet belépni és kilépni a pozíciójukat. Azáltal, hogy az ügyfelek vásárlási Bitcoin közvetlenül a pénztárca, akkor csökkentik a súrlódást és a komplexitás jelen beszerzési nemesfémek a Bitcoin. Ez a funkció lehetővé teszi számunkra, hogy mi volt korábban lehetetlen nagyon egyszerű. Ez az új valóság szállít le felhatalmazása az ügyfelek, akik nem ismernek kompromisszumot védelme és megőrzése a vagyonukat.”

Újabb lépés afelé, hogy a Bitcoin, USD, és az arany cserélhető könnyen egy biztonságos helyen segít egyengetni az utat egy új digitális gazdaságban.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitfloornak hírei vannak: a Bitcoin-csere véglegesen visszafizeti a felhasználókat

Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

A Bitcoin az Agorista alapozó

Post ICO

A Bitcoin nem valószínű, hogy túl nagy mennyiségű csapást eredményez Costa Ricában -

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

A Coinbase bővítési terve 14 országban teszi elérhetővé a szolgáltatást

Post ICO

CryptoWall: A bitcoinokat használó hackerek keresletet keresnek

Post ICO

A Lamassu ATM-jének tervezője: ez a projekt forradalmasítja a Bitcoins megszerzésének folyamatát

Post ICO

Íme az első Bitcoin baba

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

A Credit Suisse úgy véli, hogy a Bitcoin jövője a hagyományos pénzügyi rendszerrel kombinálva