A Lamassu ATM-jének tervezője: ez a projekt forradalmasítja a Bitcoins megszerzésének folyamatát | Hungarian.lamareschale.org

A Lamassu ATM-jének tervezője: ez a projekt forradalmasítja a Bitcoins megszerzésének folyamatát

A Lamassu ATM-jének tervezője: ez a projekt forradalmasítja a Bitcoins megszerzésének folyamatát

Bitcoin Examiner beszélt Claudio Castro, portugál tervező, a Bitcoin ATMdevicethat jön létre a start-up lamasszu, az ő új projekt.

Az alapító a társaság Cláudio Castro Designlives egy olyan országban, amely szinte nem tudja, mi a Bitcoin, de végül is a kiválasztott, köszönhetően a tehetség és a tapasztalat. Tanulás után cryptocurrency 2011-ben és befektetés Bitcoin, most reméli, hogy Portugália látja a lehetséges a híres digitális valuta hamarosan.

Mi a konkrét szerepe a lamasszu projekt?

Cláudio Castro - Lényegében a szerepe, hogy fejlesszék a fizikai struktúra az ATM. Én vagyok a felelős a teljes tervezési folyamatot, valamint az a termék előállítása során. Én is felelős a teljes tervezési menedzsment, amely általában szükséges a projekt, az ilyen jellegű koordinációs minden szakaszában a kutatás és elemzés a kreatív folyamat és annak végrehajtását. Az egész design van vezetve szerint VKSZI lamasszu, különösen az elektronikus és információs területeken.

Látod ez a projekt, mint valami, ami az eredményeket, hosszú távon segít terjeszteni Bitcoin?

Ez a projekt minden bizonnyal egyszerűsítése és forradalmasítja a megszerzése folyamatban Bitcoin és azt is biztosítják, nagyobb biztonság a folyamat során. Tény, hogy a visszajelzések szerint megkapjuk minden nap a Harvey testvérek [alapítói lamasszu], az úttörő projekt felkeltette érdeklődését egy csomó ember, aki hisz az innováció. Van egy folyamat, amely lehetővé teszi, hogy az akvizíció a Bitcoin néhány másodperc, ami miatt nagyon különbözik a többi folyamatokat.

Mióta ismeri a világ a virtuális valuta?

Bár ez a fajta pénznem szinte ismeretlen Portugáliában, már van egy csomó információ. Tudok virtuális valuta valószínűleg 2011 óta, amikor elkezdtem fejlődését követve az új koncepciót.

Ahogy mondtad, Portugália nem egy ország egy általános ismereteket cryptocurrency. Azonban, ha úgy választottuk, hogy megtervezzük a Bitcoin gép. Hogyan történt?

Ez a választás által készített lamasszu, semmi köze a Bitcoin. Azt hiszem, az volt az egyik kiválasztott több tucat vagy akár több száz tervezők miatt a képességét, alapos ismereteket ipar-orientált projektek fejlesztése és a kreativitás, hogy mindig megpróbál csepegtetni az én projekt.

Gondolod, Portugália válhat egy olyan országban, megtanulja, hogyan kell szeretni Bitcoin?

Portugália tudatlanság felé ez a fajta pénznem elhagy minket egy lépéssel mögötte. Azonban úgy vélem, hogy a dolgok változni fog a következő évben. A rugalmasság az ilyen típusú árfolyam és a biztonsági garanciákat, amelyek közvetítenek fogja mutatni, hogy a Bitcoin is rendkívül megbízható. Tehát úgy gondolom, hogy a portugál emberek, végül elkezdi használni Bitcoin. Az évek során, Portugália mindig is bizalmatlan ország felé az új dolgokat, de előbb-utóbb mindig így az új trendeket.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

7 ok, amiért a Bitcoin üzlet elvesztette az ügyfeleket

Post ICO

Az Amazon továbbra is tagadja a PayBase-t. GAW Bányászok részvétele

Post ICO

A Bitcoin evangélista Jason King 3,237 mérföldet indít a kriptokalenciában

Post ICO

A Credit Suisse úgy véli, hogy a Bitcoin jövője a hagyományos pénzügyi rendszerrel kombinálva

Post ICO

A Bitcoin bányászok és a befektetők nem pénzadók, mondja a FinCEN

Post ICO

Bitmessage: a Bitcoinra épülő kommunikációs rendszer

Post ICO

Cryptsy ügyben

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

Coinapult kompromisszumos idővonal

Post ICO

Bitcoin pénztárcák

Post ICO

A Bitcoin megszerzi az 1000 dolláros pszichológiai mérföldkövet: a kriptográfia a holdra vezet?

Post ICO

Bitcoin hírek 2013. november 22