A Dell kibővíti a Bitcoin fizetési lehetőséget az Egyesült Királyság és Kanada számára | Hungarian.lamareschale.org

A Dell kibővíti a Bitcoin fizetési lehetőséget az Egyesült Királyság és Kanada számára

A Dell kibővíti a Bitcoin fizetési lehetőséget az Egyesült Királyság és Kanada számára

Majd pozitív kísérlet kizárólag Egyesült Államok-alapú vevők, az elektronikus óriás Dell bejelentette, hogy bővíti az online Bitcoin fizetési lehetőséget, hogy az Egyesült Királyságban és Kanadában. 

A cég nyitotta meg kapuit a cryptocurrency 2014 júliusában, de csak az ügyfelek székhelye az Egyesült Államokban jönne BTC fizetni a Dell termékeket. Szerint a Dell hivatalos blogja, az amerikai kísérleti projekt rendkívül „sikeres”, és az eredmények nyilvánvalóan ösztönözte a céget kibontásához, így crypto-kifizetések az Egyesült Királyságban és Kanadában.

A közel $ 60 milliárd éves forgalommal, ez teszi a Dell „a legnagyobb kereskedelmi elfogadja Bitcoin nemzetközi”, a cég szerint.

Michael Dell alapítója és vezérigazgatója az elektronikai gyártó és a kiskereskedő, ünnepelte a tényt a Twitter.

De mi van a Bitcoiners vásárlás Dell.com?

Látunk vásárlásokhoz a teljes termék- és ügyfél-spektrum - a szoftver és a perifériák az üzleti PC-k és még a legnagyobb tranzakció a mai napig - északra 50.000 $ igen konfigurált PowerEdge szerver rendszer.

A digitális óriás úgy tűnik, hogy egy erős hírnevét, mint egy vállalkozás, amely határozottan támogatja cryptocurrency. Dell hivatalos álláspontot, hogy „ezt a fizetési módot egyértelműen rezonál a fogyasztók, a kis- és közepes vállalkozások számára.”

Paul Walsh, CIO Dell, egyetért. „Bővülése révén Bitcoin lehetővé tesszük új szintjét kényelem ügyfeleink számára, megkönnyítve számukra, hogy az üzleti Dell,” mondta.

Azonban az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában lehet, hogy nem elég a cég a közeljövőben, hiszen a Dell használ olyan szavakat, mint a „globális”, hogy leírja a Bitcoin fizetési lehetőség és a partnerséget a kripto-fizetési processzor Coinbase. „Izgatottan várjuk, hogy tegye meg a választási lehetőséget és rugalmasságot ezt a fizetési lehetőséget kínál a globális fenntartása partnerintézetünk Coinbase, megbízható és biztonságos harmadik fél fizetési processzor, hogy ez lehetséges,” olvassa a blogbejegyzést.

És Coinbase is beszél globális. „Örömünkre szolgál, hogy partnere a Dell ismét, mert bővítjük Bitcoin elfogadása világszerte” szól egy újabb bejegyzést közzé a cég blog.

Ennek ellenére a cég továbbra sem tartja olyan BTC pillanatában, átalakítjuk a digitális érme Fiat valuta.

A módszer, hogy megvásárolja a Dell termékeket úgy tűnik, hogy olyan egyszerű, az Egyesült Királyságban és Kanadában, mint volt az Egyesült Államokban. Ha készen áll, hogy a vásárlás, csak akkor kell hozzáadni a terméket a kosárba, és válassza Bitcoin fizetési módként. Ha kétségei vannak, ellenőrizze ezt videokalauz, és látni a Bitcoin fizetési folyamatot működés közben.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin cserék

Post ICO

A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer

Post ICO

Bitcoin útközben: itt van egy mobiltárca az Android készüléken

Post ICO

A BitPay bemutatja új Bitcoin kereskedői könyvtárát

Post ICO

A sötét webes illegális piaci szereplők 12 millió dolláros áron eltűnnek a Bitcoinban

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

A CoinTerra honlapja rosszindulatú támadást szenved a hardver szállítási folyamatban

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

Íme az első Bitcoin baba

Post ICO

A BitPay három új, all-inclusive díjszabási tervet mutat nulla díjjal

Post ICO

A ChangeTip emel 3,5 millió dollárt

Post ICO

Az Overstock.com vezérigazgatója azt mondja, hogy megdöbbenne, ha az Amazon továbbra is figyelmen kívül hagyja a Bitcoint