A dán Bitcoin-csere ígér bűnözésmentes kereskedelmet és magasabb biztonsági szintet szerte a világon | Hungarian.lamareschale.org

A dán Bitcoin-csere ígér bűnözésmentes kereskedelmet és magasabb biztonsági szintet szerte a világon

A dán Bitcoin-csere ígér bűnözésmentes kereskedelmet és magasabb biztonsági szintet szerte a világon

Miután a Mt. Gox összeomlás, a biztonság és a bizalom vált két fő gondja az Bitcoiners kint, amikor itt az ideje, hogy válasszon egy csere. Pontosan ezért egy új Bitcoin csere-, hogy hamarosan indul Dániában - ispromising bűncselekmény-mentes szolgáltatás az ügyfelek számára.

A cél CCEDK Crypto Pénzváltás Denmark ApS, hogy garantálják a maximális biztonságot a felhasználók számára, akik képesek lesznek a kereskedelem cryptocurrency szerte a világon. A csere hivatalos elindítását kell történnie ebben a hónapban, és a platform kezdetben lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy a kereskedelem Bitcoin és litecoin egymás ellen, és cserébe a dán és a norvég korona, angol font, dollár és euró, kiderült, a társaság vezérigazgatója, Ronny Boesing, idézi Bloomberg.

De miben különbözik körülbelül Crypto érméket rendszer? A csere működik ugyanúgy, mintha felügyeli igazi szabályozók. „A legerősebb értékesítési pont az lesz, hogy az ügyfelek tudják, hol vagyunk, hogy a joghatóság dán és hogy van teljes átláthatóság. Mi hivatkozik ügyvédünk honlapunkon, ha valaki úgy érzi, hogy szükség van egy”, Boesing hozzá.

Különben is, a csere folyamatosan 30 százalék a bevételek félre annak érdekében, hogy hozzon létre egy fundthat védheti ügyfelei a bűnözéssel kapcsolatos veszteségeket. Ez azt jelenti, hogy bár a biztonsági intézkedések által használt platform lehet esendő, legalább fog létezni egy puffer kész arra, hogy megvédje az ügyfelek esetében a tőke miatti valamilyen bűncselekmény.

Az egyetlen módja az emberek képesek lesznek, hogy pénzt veszít a mi csere eredményeként a befektetési veszteség. Ők védve bűncselekmények.

A platform vezérigazgatója terveket készít a szemét a jövőben: „ott lehet a döntés, hogy szabályozzák ezt a fajta üzleti a jövőben. Mi is készen, hogy”. Cryptocurrency szabályozás lehetne valóság Dániában hamarabb a vártnál.

Decemberben Dánia PSZÁF azt mondta, hogy vizsgálja ennek lehetőségét, figyelembe véve, hogy szükség és nem választás. Abban az időben, az intézmény fő jogtanácsos, Michael Landberg, beszélt egy esetleges „módosítás a meglévő pénzügyi szabályozás”, hogy ő országban lehetne új szabályozás, amely a világon a cryptocurrency.

Kiemelt kép Wikimedia

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin Hírek összefoglalása 60 másodperc alatt 2018. január 15

Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

Bitcoin hírek 2013. november 15

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

A Bits of Gold lehetővé teszi az izraelieknek, hogy személyesen vásároljanak bitcoinokat

Post ICO

CoinTerra alapértékek

Post ICO

A Bitcoin Állásbörze Los Angeles-ben, az Egyesült Államok leginkább Bitcoin-barát városa

Post ICO

Kína válhat az új Bitcoin vezető országgá?

Post ICO

A Block26 közel félmillió dollárt fektet be a Bitcoin mobiltárca Airbitzbe

Post ICO

Bitcoin: a kisvállalkozások szeretnek, a nagyvállalatok nem

Post ICO

A kanadaiak 61% -a várhatóan 2019-ig digitális pénztárcát használ

Post ICO

Bitcoin és egyéb digitális pénznemek