Cryptsy ügyben | Hungarian.lamareschale.org

Cryptsy ügyben

Cryptsy ügyben

Ezüst törvény Groupis pursing szembeni követelések Cryptsy és Paul Vernon az alapító, mert állítólag a vételi és eladási cryptocurrencies hamis és megtévesztő könnyű nyereséget, magas hozamot, és kicsi a kockázata.

Az akció Silver Law Group kimondja azokat kártérítést a lopás Bitcoin származó Skye Bonow keresztül aktussal komplex tervezés, elkövetett rá a vádlottak leple alatt egy online cryptocurrency kereskedési platform létrehozott és alkalmazott alperesek kifejezetten indukálni a nyilvánosság, beleértve felperes, hogy át Bitcoin az alperesek alperesek később hűtlen és használata.

Sky és ezüst törvény kimondja, hogy ellentétben azzal támogatta a Cryptsy honlapon, a honlap platform nem volt biztonságos online cryptocurrency kereskedési platform, hanem gyakori volt a fejlődési hibák, biztonsági kérdések, hiányzik a csalás elleni védelem, és működtetni, mint általános latyak összeolvasztott venni vádlottak később hűtlen alapok saját használatra.

Sky és ezüst törvény folytat az intézkedés, amely szerint Cryptsy és Paul Vernon megsértette a floridai megtévesztő és tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokról szóló törvény (FLA. STAT. §§ 501,201-501,213). Azt is állítják, kártérítési csalárd ösztönzést, MEGSZEGÉSÉVEL Florida POLGÁRI THEFT JOGSZABÁLYBÓL (FLA. STAT. §772.11), és sérti a floridai értékpapírok és Investor Protection ACT (FLA. STAT. §§ 517,011, et seq.)

Ha befektetett Bitcoin vagy bármely más cryptocurrency és úgy gondolja, a csalás áldozata vagy a lopás az eszközök, lehet, hogy az okok, amelyek alapján érvényesíteni a követelés, hogy visszaszerezze a veszteségeket. Továbbá, ha bízott meg cryptocurrency hogy Cryptsy vagy forgalmazott honlapján keresztül, és úgy érzi, már félrevezette, összegyűjti a metaadatok és lépjen Silver Law Group, hogy megtudja, milyen jogai lehetnek elérhetők.

Az egész bejelentés olvasható online: http://www.silverlaw.com/files/BitcoinComplaint.pdfA ciprusi rendőrség vizsgálja a Neo & Bee-t: a vezérigazgató, Danny Brewster még mindig hiányzikLegalább két ügyfél már tett panaszt a rendőrség Cyprusagainst a Bitcoin cég Neo & Bee. A helyi hatóságok jelenleg is vizsgálják az állítólagos csalás, míg a társaság vezérigazgatója Danny Brewster még mindig hiányzik. 

A panasz a korábban ezen a héten szerint egy cikket publikált a ciprusi Mail, ami szintén azt mutatja, hogy az áldozatok fizetett € 20.000 € 15.000 Neo & Bee, de soha nem kapta meg a Bitcoin.

A Cyprian újság idézi a rendőrségi irodában, aki hozzáteszi, hogy a hatóságok mérlegeli lerakódások más részt vevő személyek esetében.

Danny Brewster állítólag miatt hiányzó fenyegetések ellen a családja, amely azt állította, hogy a rendőrségnek jelentett. „Miután ezeket az állásokat a fórumon, kaptam közvetlen fenyegetést célzott közvetlenül a lányom, úgy számoltak, hogy az illetékes hatóságok, hogy ha e fenyegetések történtek vettem a tanácsot, hogy kívül marad Ciprus és távolítsa el a kapcsolatot, hogy bárki lehet a felelős a fenyegetések, ez benne nem beszél a személyzet tagjai, amelyek felelősek”, kiderült, egy online bejegyzést írt Neo & Bee igazgatója.

Brewster eredetileg bejelentett elhagyta a szigetet a „rövid távú ideiglenes jelleggel” emelni az új kör befektetés a cég. Ennek ellenére most azt mondja, meggondolta magát, amikor fenyegetések történtek ellen a lányát. Ezen a ponton úgy döntött, hogy marad ki az országból, és elhagyja a társaságot.

„Minden egyes Bitcoin emelt és a kiégett elszámolása minden igényt sikkasztás csak üres állítások nem megalapozott”, Brewster hozzá, idézte a Cyprus Mail.

Mégis, mind az ügyfelek és a hatóságok is van oka, hogy a gyanús annak a ténynek köszönhető, hogy a vállalat székhelye Nicosia most kihalt. Jelenleg senki sem dolgozik a ciprusi székhelyű iroda, mivel az összes munkatársam elment a cégtől nem kapott a márciusi béreket.


A Boscombe Pierlytics cseh vállalat most már elfogadta az új Bitcoin bányászati berendezések előzetes megrendelésétA Bitcoin ASIC bányászati ​​hardvergyártók Boscombe Pierlytics megnyitotta online áruház kedden (10), és ez már most előrendelést annak ASIC bányászok.

A cég "menü" három különböző egységek: a Boscombe Miner vihar 1000-1 TH / S, a Boscombe Miner Firestorm 2000 2 TH / S és a Boscombe Miner Hurricane 3000 3 TH / S. Minden fúrók használni „egy újonnan kifejlesztett ASIC chip kifejezetten Bitcoin bányászat, amely nagyobb teljesítmény jobb hatásfok mennyiségének csökkentésével watt áramellátásához szükséges az egység” állítja egy sajtóközleményben.

„Az a célunk, hogy szállít egy ár, ami nagyon vonzó” és hardver, amely „szállít egy szilárd és gyors megtérülés”, mondta Zden? K Skupe ?, vezérigazgató a cég székhelye Prágában, a Cseh Köztársaságban.

Különben is, minden egység által termelt Boscombe lesz vezette képernyő elől, hogy fog futni alapadatokat, beleértve a hashrate. Ezekkel az új funkciókat, a cég azt ígéri, hogy szállít jó termékek versenyképes áron, és reméli, hogy „egy érdekes hatást gyakorol a Bitcoin bányászat piacon”.

Az első tétel a Boscombe Miner vihar 1000 Boscombe Miner Firestorm 2000 lesz hajózás a 2014. Január Az első 200 egység a Hurricane 3000 kell szállítani február közepén.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin alkalmazások

Post ICO

Bitcoin csalások

Post ICO

A BitWall összegyűjti a Bitcoin mikropénzeket a digitális tartalmakra és csökkenti a díjakat

Post ICO

A Bitcoin szolgáltatás a HashingSpace-nél megnyitja az adatközpontot Washingtonban

Post ICO

Bitcoin a Highlander ellen: ki valóban imortális?

Post ICO

A Bitcoin ár 300 dollár alatt 2013 első felében először - a közösség nem aggódik

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

Andersen egy másik javaslatot tesz a blokkméret növelésére

Post ICO

A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására

Post ICO

CoinLab már nem ellenzi a Mt. Gox Csődeljárás

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos