A Credit Suisse úgy véli, hogy a Bitcoin jövője a hagyományos pénzügyi rendszerrel kombinálva | Hungarian.lamareschale.org

A Credit Suisse úgy véli, hogy a Bitcoin jövője a hagyományos pénzügyi rendszerrel kombinálva

A Credit Suisse úgy véli, hogy a Bitcoin jövője a hagyományos pénzügyi rendszerrel kombinálva

A bank a Credit Suisse csatlakozott a hullám a pénzügyi intézmények vizsgálja az előnyöket Bitcoin. Mint a Bank of Englandand Goldman Sachs, a nagy svájci székhelyű holding társaság, hogy működik a Credit Suisse Bank és egyéb pénzügyi szolgáltatások tett közzé egy cikket „címmel Bitcoin - Pénz nélkül Fizikai forma”.

És ugyanúgy, mint a társaik elterjedt az egész világon, a cikk megjelent a Credit Suisse következtetésre jut, hogy a Bitcoin is pozitív hatással volt a hagyományos pénzügyi rendszer, amely integrálja cryptocurrency.

Bemutatása mellett Bitcoin, a jelentés elemzi az előnye és hátránya a világ egyik legismertebb digitális érme ha használják a biztonság és a valuta.

„Bitcoin jövője az egyes területeken és országokban”, a dokumentum szerint, hozzátéve, hogy „ha kombináljuk a hagyományos pénzügyi rendszer, a Bitcoin volna költségek szempontjából több hitelkártyát vagy szolgáltatók az a Western Union ha használják a tranzakciós rendszer.”

„Azokban az országokban, mint például Argentína és Zimbabwe, ahol a bizalom a saját valuta megtartása értéke nagyon alacsony, a Bitcoin egy alternatív, amelyet használ, egyre sikeresebben.”

Ugyanakkor a bank elemzője felelős a cikk nem gondolja Bitcoin lesz képes megzavarni a pénzt monopólium által működtetett központi bankok. „A kilátások nem jó”, mondja a szerző, rámutatva, hogy a probléma a decentralizáció, egyidejűleg Bitcoin nagyobb előnyt és a „legnagyobb hátránya”.

„A valuta csak akkor ér, amit úgy gondolja, képes lesz arra, hogy megvásárolja vele holnap. Ha ez a bizalom megszűnik, az érték a valuta gyorsan csökken, ami mi történt a Bitcoin elején 2014 Ennek az ellenkezője is ártalmas: az értéknövekedés Bitcoin tapasztalt 2013 felelt volna meg egy gazdaságilag bénító defláció mintha azok az általános fizetőeszköz. Ezek értékingadozásnak, amit megállás bitcoinokat szélesebb körű elterjedését, mint fizetési eszköz „, a jelentés magyarázza.

Ugyanakkor a jelentés általános következtetés, hogy a Bitcoin megvan a lehetőség változtatni a hagyományos pénzügyi rendszer, ha mindkettő kell kombinálni. Ez a fajta integráció állítólag része az IBM legújabb projekt szerint feltárt információk egy névtelen forrás közel a cég.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az Atlas elindítja a kampányt egy új bitcoin-csere létrehozására

Post ICO

A Bitcoin helyszínek blokkolja Oroszországban, amelyet a helyi bíróság illegálisnak tart

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

A Bitcoin elnyerte a hitelességet az EU-ban a német felismerés hevedereként

Post ICO

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

Post ICO

Az amerikai vállalkozó törekszik a Blockchain-völgy növelésére Tesla segítségével

Post ICO

Bitcoin csere BTC China nem számol fel kereskedési díjakat október 7-ig

Post ICO

A CoinLock lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és biztonságosan adják el a Bitcoin fájlokat

Post ICO

A Bits of Gold lehetővé teszi az izraelieknek, hogy személyesen vásároljanak bitcoinokat

Post ICO

Bitcoin Afganisztánban: két vállalkozó teszik az első kriptográfiai tranzakciót az országban

Post ICO

A British Bankers Association megpróbálja harcolni a Bitcoin növekedésével az Egyesült Királyságban

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra