CoinTerra alapértékek | Hungarian.lamareschale.org

CoinTerra alapértékek

CoinTerra alapértékek

Coin Tűz tanult a múlt héten, hogy CoinTerra volt a szélén, hogy fizetésképtelen, és csődbe forrásokból ismeri az ügyet, de nem tudta megerősíteni, további belső forrás, amíg a stáb visszatért az ünnepekre.

Korábban ez a délután, alkalmazottja CoinTerra beszélt érme Tűz a feltétellel, hogy az anonimitás is kiemelkedő jelentőségű a félelem a munkájukat, és az esetleges végkielégítés a felszámolás esetén a hitelezők.

Megkérdeztük a meg nem nevezett forrás CoinTerra megerősíteni a korai beszámol arról, hogy a vállalat küzd a felszínen maradni, és hogy az irodák Austin lenne zárva. A CoinTerra forrás kifejtette,

Igen, a pletykák és morajlás az interneten és a vöröses igazak. CoinTerra van a szétesés határán áll. Mielőtt a nyaralás szünet, a beszélgetés belül cégünk az volt, hogy összeomlik, de miután jön vissza a nyaralás szünet, úgy tűnik, a cég az ügyvédi találtak egy lehetséges megoldás, de ez valószínűleg eredményezi bennünk nyilvánító csődöt. Nem vagyok tisztában az intim részleteket, de azt tudom, hogy mi lehet, hogy nincs munkahely itt sokkal hosszabb.

Coin Tűz tájékoztatást kapott szenteste egy forrás, aki azt állította, hogy ismeri a helyzetet. Ez a forrás elmondta, hogy kaptak jó információt a cég a csőd szélére. Amikor következő fel további forrásokat ismerik a cég jelenlegi jegyzetek és pénzügyi, kaptunk egy második megerősítő másik meg nem nevezett forrás, aki azt mondta Coin Tűz,

CoinTerra teszi minden ésszerű kísérlet műveletek folytatására oly módon, hogy nincs jelentős hatással az ügyfelek. Igaz, egyes ügyfelek feltűnhet felhő bányászati ​​kifizetések késedelmes vagy nem történnek meg. Reméljük, hogy megoldja ezt a problémát jogi csapatunk hamarosan.

Percet, mielőtt nyomdába ezt a történetet, egy reddit felhasználó neve Freop küldte, hogy kaptak egy e-mailt CoinTerra arról, hogy nem lesz így a heti felhő bányászati ​​fizetés. Abban az időben a nyomdába, érme tűz nem volt képes ellenőrizni a hitelességét az e-mail, és kérte a hivatalos on-the-record nyilatkozatot CoinTerra. Még nem kapott egyet.

Az állítólagos email kijelentette:

Helló,

Köszönjük, hogy kapcsolatba CoinTerra.

A jogi osztály, amennyiben a következő:

„A vállalat elmulasztotta a biztosított jegyzeteket. A váltóbirtokosok van vezető, biztonságos, és hisszük, tökéletesített zálogjogot az összes CoinTerra vagyonát, beleértve a szervereket. Javasoltuk egy tervet a váltóbirtokosok. Azonban ezen a ponton nem tudjuk, hogyan fognak reagálni a javaslatot. A váltóbirtokosok értékelik a lehetőségeket. Amíg ez meg nem oldódik, CoinTerra nem lesz képes, hogy további kifizetéseket.”

Ez azt jelenti, hogy nem tudunk A kifizetéseket az ügyfelek ebben az időben. Megnyugodhat fogjuk tudd, ha ez a helyzet nem változik, vagy ha vannak olyan lényeges új fejlesztések, de most, akkor nincs további információ.

Üdvözlettel,

Laura CoinTerra Support Team

Mi továbbra is figyelemmel kíséri ezt a történetet.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az új Bitcoin alkalmazásnak köszönhetően az Android készülékek a Zeroblock hajó fedélzetén vannak

Post ICO

Butterfly Labs leállt az FTC-től, azzal a váddal, hogy tisztességtelen és megtévesztő gyakorlatokat alkalmazott

Post ICO

Bitcoin útközben: itt van egy mobiltárca az Android készüléken

Post ICO

Kína válhat az új Bitcoin vezető országgá?

Post ICO

A Bitcoin nem valószínű, hogy túl nagy mennyiségű csapást eredményez Costa Ricában -

Post ICO

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

Post ICO

CEX.IO felfüggeszti a műveleteket

Post ICO

A kanadaiak 61% -a várhatóan 2019-ig digitális pénztárcát használ

Post ICO

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Post ICO

Crypto Printing: a két világ legjobbja

Post ICO

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)