Az Coinbase követi az ügyfelek vásárlását és lezárja azokat a fiókokat, amelyek szabályokat szüntetnek meg | Hungarian.lamareschale.org

Az Coinbase követi az ügyfelek vásárlását és lezárja azokat a fiókokat, amelyek szabályokat szüntetnek meg

Az Coinbase követi az ügyfelek vásárlását és lezárja azokat a fiókokat, amelyek szabályokat szüntetnek meg

A Bitcoin platform Coinbase állítólag nyomon, hogy mit ügyfeleik vásárol a Bitcoin, valamint bezárására résztvevő számlák ügyletek, amelyek megtörik a társaság szabályait.

„Az utolsó napon már volt a játékosok, akik megtalálták az Coinbase véve zárt, mert visszavonta érmék SatoshiBet.com azok Coinbase venni. Hallottuk hasonló történetek más szerencsejáték oldalak (tömítések klubok, Betcoin,...). Váltás Blockchain. Info, emberek”, a cég írta Reddit a felhasználói fiók»satoshibet_com«.

Úgy tűnik, hogy még gondoltak az online szerencsejáték nem illegális, Coinbase leáll számlákat, amelyek kapcsolódnak a Bitcoin-barát szerencsejáték honlapok.

Emellett egy másik Reddit - ez az úgynevezett „white1ice” - azt állítja, hogy Coinbase betiltották a számláját, mert állítólag beszerzési kannabisz termékek cryptocurrency keresztül vásárolt a cég, CoinTelegraph jelentések.

„Én már hosszú ideje coinbase ügyfél vásárol havonta 1-3 alkalom, kaptam egy e-mailt ma mondván, hogy tiltó nekem a szolgáltatásaikat igénybe, mert a TOS megsértése. Én e-mailben vissza őket kérdezni, hogy mi a jogsértések [voltak], és azt mondta, hogy bizonyítani tudják, hogy én használt néhány BTC vettem cannabis / cannabis mag. Adtak egy adott BTC tranzakciós és azt mondta, hogy a kábítószerek, és nem hallgatni semmit kellett mondani, hogy”a Bitcoiner mondta.

A Reddit hozzátette, hogy „ez legyen inkább aggasztó, mindenekelőtt azok nyomon, hogyan használja, és töltsön BTC milyen legyőzi az egész célja BTC. Másodszor, én soha nem egyszer is gondolt a vásárlás gyógyszerek, nemhogy az interneten, úgyhogy elég elrontotta”.

Van is az esetben, ha a felhasználó Coinbase hogy elvesztette venni, miután azzal vádolta az eladási BTC szóló LocalBitcoins vásárlás után a cryptocurrency át a cég.

Közben az Egyesült Államok-alapú platform kiadott egy észrevételt az ügyben. Szerint Coinbase, a cég csak próbál tocomply szövetségi pénzmosás elleni szabályok és a kábítószer-ellenes törvényeket. Azonban az a tény, hogy az üzlet nyomkövető ügyfelei vásárlások létre egy hatalmas vita körül a magánélet és consuer jogokat.

Kiemelt kép forrása: Coinbase

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin exkluzív platform Clipperz Izlandra költözik

Post ICO

A BitPay segíti a Toshiba VisualTouch POS rendszert a Bitcoin elfogadásában

Post ICO

Brawker leáll

Post ICO

Coin Fire +: A GAW bányászok SEC, FTC, IRS, DHS figyelmet kapnak

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

A BitAngels itt van, hogy elindítsa és védje a kriptográfiai indításokat

Post ICO

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Post ICO

A Bitcoin evangélista Jason King 3,237 mérföldet indít a kriptokalenciában

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

A Bitcoiners összetörik iPhone-jukat, miután az Apple azt mondja, hogy nem a Blockchain alkalmazásához

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban