Kína válhat az új Bitcoin vezető országgá? | Hungarian.lamareschale.org

Kína válhat az új Bitcoin vezető országgá?

Kína válhat az új Bitcoin vezető országgá?

Mi már évek óta közelít a szerelmi történet között Kína és Bitcoinfor egy ideje, de ez a kapcsolat úgy tűnik, hogy egyre erős. Az a tény, hogy nem ez az első alkalom, hogy a kínaiak a virtuális coinmight segítség, hiszen több mint 100 millió ember a szociális platform QQ már használják a Q érme több mint 10 éve.

De újabban Bitcoin kapcsolatos letöltések egekbe szökött Kínában, különösen azután, hogy a nemzeti központi televízió futott egy rövid dokumentumfilmet Bitcoin. Egy ismeretlen innováció egy masszívan imádott technológia cryptocurrency most növekszik, mint egy őrült Kínában és más új piacokat, elsősorban az eurózónában.

Úgy tűnik, hogy az USA-ban egyre mögött ebben a versenyben, főleg azért, mert a dollár nem szenved súlyos nyomás, mint az euró, például. De a szakértők szerint, ha az Egyesült Államok megpróbálja figyelmen kívül hagyni a cryptocurrency és kezelni, mint egy véletlenszerű pénzügyi vándor, az amerikaiak meg is lehet nyilvánított szabályozása a jövőben a kínai... Egy díszdobozban egy szép ajándék wrap. Hosszú távon, mind az USA-dollár és az észak-amerikai hatalom is komolyan meggyengült.

Szerint Andreas M. Antonopoulos, a Bitcoin Alapítvány, a lényeg az, hogy „Bitcoin sokkal nagyobb népszerűségnek az Egyesült Államokon kívül, és sokkal nagyobb potenciális Egyesült Államokon kívül. Ha megy egy amerikai, és azt mondják,„Hé, itt van ez az új dolog Bitcoin', mondják, "Nos, mi a baj a dollár? Ez a kérdés eltérő más országokban.”

A kínai nem látja ezt így: vannak ahhoz, hogy egy erősen szabályozott valuta, ez a helyzet, ami a Bitcoin vonzó számukra. „Minél több szabályozott a valuta, annál nehezebb a tranzakciók, annál több súrlódás van a nemzeti valuta, a vonzóbb az érme”, mondja Andreas M. Antonopoulos.

A szakértő azt állítja, hogy „Kína tökéletes”, hogy egy vezető ország a Bitcoin univerzumban. „Ez van, a penetráció, ez van a okostelefonok, ez van az interneten, és az emberek nem ismerik a virtuális valuta esetében. És ez van a nem-a-vonzó nemzeti valuta”, tette hozzá.

Via ibtimes.comA Liberty Reserve ügye piros riasztás a Bitcoin számára?Mint már tudjuk, a csere platform Liberty Reserve közelmúltban leállt az USA szövetségi hatóságok miatt az állítólagos bűncselekmény tranzakciók és a pénzmosás (beszéltünk róla itt). Azonban lehet ez a vége Liberty Reserve, hanem egy hatalmas piros riasztást az egész Bitcoin-rendszer? Talán.

Láttuk ezt articletoday és minket gondolkodás. Ez elkerülhetetlen, hogy bizonyos dolgok meg fognak változni a potenciális cryptocurrency felhasználók. Az egyik oldalon, a Bitcoin kilábalása a legújabb történések - az őrült ingadozása érték akkor történt, amikor a ciprusi crisiswas kiderült, és a közelmúltban problémák Mt. Gox, a legnagyobb cryptocurrency csere szolgáltatás a világon -, és egy másik, az elmúlt hetekben arra, hogy igazán jó a digitális érme. Az érték viszonylag stabil volt, és minden nap, az új online oldalakon kezdték elfogadni Bitcoin.

Ez az új epizód a „Zsaruk: Bitcoin Investigation” határozottan fog kétségeket keltsenek egy csomó ember. Azonban ez még mindig jó tudni, hogy a hatóságok odafigyelés az illegális tevékenységek elkövetett interneten.

De visszatérve a Liberty Reserve esetében mi fog történni a 200.000 ügyfelek a platform volt az USA-ban? Mi kérdezem ezt, mert a platform nem volt regisztrálva, mint a pénz és szolgáltatások, most van aggódnak az egyének és a vállalatok akik ténylegesen futott jogos vállalkozások révén Liberty Reserve. Vegyük például a virtuális hitelkártya-társaság interjút a BBC, amely elveszíti $ 28.000 Bitcoin.

Szóval, mi az a lecke, amit megtehetsz innen? Ha te arról, hogy menjen be a Bitcoin világában, ez alapvető fontosságú, hogy ellenőrizze, ha a virtuális valuta eladóval megfelelően regisztrálva az USA kincstár. Tudja meg, mit kell tudni erről a oldalt, és győződjön meg róla, hogy platform a választás van bejegyezve, mint a pénz szolgáltatási üzletágban.


Lehet-e az új app számok kis veszélyt jelentenek a Bitcoin számára?Van egy új alkalmazás, amely segíthet a bankok elleni néhány, a teljesítmény és előnyeit Bitcoin. Úgy hívják Numbrsand lehetővé teszi a felhasználók küldhetnek és fogadhatnak pénzt az smartphonein sokkal egyszerűbb módja, mint eddig.

„Pénzügyi szórakoztató legyen -, hogy ez a mobiltelefon, a busz, a cső, vagy a tengerparton. Numbrs hozza az összes fiókot együtt egy könnyen használható alkalmazás”, állítja a honlapján. Különben is, a brit alkalmazás támogatja „minden jelentős bank”, és tájékoztatja a felhasználót a frissített értesítéseket a „fizetés, hitelkártya számlák és a beszedések”.

Numbrs is rendelkezik a „jövő idővonal”, elemezve a jelenlegi kiadások viselkedés és tranzakciók „hogy kiszámolja a jövőbeni bevételek és költségek”.

És ne aggódj a biztonság, legalábbis a társaság szerint: „az Ön adatainak védelme a legfontosabb a számunkra. Te vagy az egyetlen, aki fel tudja oldani, és tekintse meg az adatait. Minden technológia megfelel a banki előírásoknak.”

Ha kíváncsi vagy, akkor próbáljon meg az alkalmazás ingyenes. Csak megy Numbrs honlap és regisztráljon a kísérleti szakaszban.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin az új arany: Miért lesz a bitcoin biztonságos menedék valuta

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

BNP Paribas: A Bitcoin tech elavulttá teheti az értékpapír-cégek működését

Post ICO

Bitcoin marketing az induló vállalkozások számára - 9 gyakorlati lépés

Post ICO

A Predictious Bitcoin-előrejelzések platformja jelenleg a spreads szerződéseket kínál

Post ICO

5 csodálatos Bitcoin történetek, amelyeket a Redditors oszt meg

Post ICO

A Bitcoin pénznem kódot kap: az XBT a kriptográfiai piac legitimációját adja

Post ICO

A Bitcoin Investment Trust az első nyilvánosan forgalomba hozott titkosítási pénztárgá válik

Post ICO

1911 Az Egyesült PAC az első, amely támogatja a cryptocurrency és a Bitcoin-barát jelölteket

Post ICO

A BitLicense célja, hogy megöli a Bitcoin innovációját

Post ICO

A BitInstant közzéteszi az ideiglenes leállításról szóló frissítést és bejelentette a különleges visszatérési ajánlatokat