A Butterfly Labs névtelenül vásárolja a Buttcoin.org-ot a csalás cikkek eltávolítására | Hungarian.lamareschale.org

A Butterfly Labs névtelenül vásárolja a Buttcoin.org-ot a csalás cikkek eltávolítására

A Butterfly Labs névtelenül vásárolja a Buttcoin.org-ot a csalás cikkek eltávolítására

Egy váratlan marketing lépés a Bitcoin bányászat hardvergyártó Butterfly Labs névtelenül megvette a jól ismert honlap Buttcoin.org. A tartomány híres kritika és vicces megközelítés komoly cryptocurrency kapcsolatos kérdésekben, de a helyzet úgy tűnik, hogy megváltozott a közelmúltban részesedést.

A legnagyobb példa thechange egyik Buttcoin.org leghíresebb történet: korábban egy internetes keresést a „pillangó labs átverés” visszatér egy nagyon különleges linket Buttcoin. Ezt a kapcsolatot tárt fel egy cikket „A $ 22,484.00 Butterfly Labs Mini Rig Bitcoin Miner egy hatalmas, törött, instabil darab s ***”, amely azt állította, hogy felfedje az „igazság” a Butterfly Labs hardver alapú felhasználói jelentéseket.

Most csupán azt mutatja, egy történetet a főcím: „A $ 22,484.00 Butterfly Labs Mini Rig Bitcoin Miner egy szexi Bitcoin bányászati ​​gép”.

De ez még nem minden. Az előző tulajdonosa a honlapon, Evan (nem fedte fel a vezetéknevét eddig), volt a Reddit megmagyarázni, hogy az eladás lement. „Nem akarom, hogy menjen be a speciális értékesítési feltételek miatt néhány nyelv a szerződés, ami bonyolult, de ez volt a haja az öt számjegyű tartományban, igen. Nincs megváltoztatni semmit az életem, vagy bármi, de elég kijavítani néhány dolgot a ház körül”, elárulta, idézi TechCrunch.

„A webhely volt PR4 és volt tisztességes forgalom a blog az ilyen típusú, de én lett volna buta, hogy nem veszi el az ajánlatot. Vettem és értékesített honlapok előtt és tudta, hogy ez a túlértékelt ajánlatot. Azonban, mivel én már következő Bitcoiners sokáig tudtam a legtöbb ilyen srácok ügyletek tette nulla pénzügyi értelemben így nem tűnik túl hihetetlen”, tette hozzá.

Evan-t megkereste a vevő, egy ember nevű Jeff, jó ideje csak kiderült, ki is volt valójában, amikor meglátta a változás, hogy a Butterfly Labs cikket korábban közzétett Buttcoin.org. Szerint Evan, a vevő Jeff Ownby, alelnöke marketing Butterfly Labs.

Én becsapott eladási Buttcoin.org a BFL, és már nem férnek hozzá az oldalt, így én már felállított táborban az al-Reddit helyett, így tudok s *** bejegyzést a Bitcoin még.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin meghódítja a Virgin Galactic-et: fizesse meg a térbeli utazást kriptográfival

Post ICO

A belga pénzügyminiszter nem előre jelzi a nemzeti bank és a Bitcoin közötti problémákat

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

A Bitcoin alapítvány csődbe ment, a PayPal integrálja a BTC-t és így tovább

Post ICO

A BitLicense célja, hogy megöli a Bitcoin innovációját

Post ICO

A BitPay új nyílt forráskódú projektje a Bitcoin segít a Bitcoin alkalmazásfejlesztőknek

Post ICO

5 csodálatos Bitcoin történetek, amelyeket a Redditors oszt meg

Post ICO

Egy Bitcoin lecke: Hogyan lehet egy hálózatba kapcsolt pénzügyi struktúra megváltoztatni a világot?

Post ICO

Bitcoin világszerte érvényes jogi és elfogadás állapot

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint