A Butterfly Labs beleegyezik a bíróság havi jelentéseire | Hungarian.lamareschale.org

A Butterfly Labs beleegyezik a bíróság havi jelentéseire

A Butterfly Labs beleegyezik a bíróság havi jelentéseire

Úgy tűnik, hogy ostromlott bányászati ​​berendezéseket gyártó Butterfly Labswon't szenved attól, hogy állítsa le a további. Ma, a bíró elrendelte a cég, hogy nyújtson be a havi jelentéseket, és elmarasztalta a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság javára Butterfly Labs.

A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság azt állította, hogy Butterfly Labs megsértette 5. § (a) a Szövetségi Kereskedelmi Bizottságról szóló törvény ( „FTC törvény”), elferdítve anyagi tények a Bitcoin bányagépek és a bíróság most úgy döntött, hogy nem ez volt a helyzet. Áttekintése után a helyszínen, a rekordot, és az alkalmazandó jogot, a Bíróság nem értett egyet az FTC.

A kérdés szállítási határidő hamisítás, a bíróság kimondta, hogy az FTC nem szolgáltatott elegendő bizonyítékot vissza állításokat. Míg az FTC bizonyítani tudta, több szállítási határidő nyilatkozatok nem voltak képesek bizonyítani az állítások voltak szándékosan hamis.

Annak tekintetében, hogy hamis nyereségesség nyilatkozatok BFL, a bíróság megállapította, hogy elegendő bizonyíték került bemutatásra az FTC. Míg az FTC több példát is a nyereségesség, azzal nem tudtak adni dokumentált példa konkrét nyereségesség nyilatkozatok a cég reklám, a honlapon, vagy üzeneteket. A bíróság kimondta, hogy az FTC nem egyszer bizonyítva.

A bíróság azt is megállapította, hogy nem valószínű, hogy a BFL menne vissza ugyanarra a megkérdőjelezhető üzleti modell preorders miután kimutatták azt is abbahagyta, így mielőtt az FTC kapott ex-parte érdekében ellenük, és a USMS raid ellen a létesítmény.

Bár a bíróság nem értett egyet minden pontban tett az FTC és mostantól lehetővé teszi BFL az üzemeltetés folytatására, akkor rendelnek a vállalat kezdeni benyújtása havi jelentések a bíróság. Egy példányát a teljes megrendelést a bíróság is itt található.

A jelentés foglalkozik:

  1. Állapot gyártási és szállítási a jelenlegi rend sorban, az ügyfelek száma kérő szállítás / szolgáltatás aktiválása, az ügyfelek száma leszállított vetített ügyfelek száma is igénylő szállítást, és várt szállítmány időkeretek;
  2. Értékelése fennmaradó előrendelhető visszatérítés felelősség, beleértve a status visszatérítési kérelmek és állapotának tartalék vagy felzárkózása generáló eszközöket ki kell fizetnie az összes kért visszatérítés egy időben;
  3. Vállalatirányítás haladást;
  4. Megerősítik, hogy a nem előre, hogy politikája továbbra is érvényben, és hogy csak a fogyasztói értékesítés a raktáron lévő elemek előfordulását;
  5. Állapot égési vizsgálatok és jelentést elkülönített bevétel; és
  6. Főbb kommunikációs szolgáltatásokat és / vagy tervezett az ügyfelekkel.

A bíróság a szél le az ideiglenes követően, és elkezdjük engedélyezni Butterfly Labs folytatásához teljes műveleteket egy idővonal jön létre telefonvonalon át konferenciahívás december 22-én. A jelentéseket adott a bíróság havonta alatt kerül sor a bírósági végzés tömítés megtiltja a közönség tekintette őket. Az első jelentést kell benyújtani legkésőbb január 30-ig 2015-ig.

Sokan a közösség lesz valószínűleg döbbenve, mint azt hitték, a szint kötelességszegés hogy széles és messzemenő alapján az első megállapítások és bemutatott dokumentáció az ügyben. Az ügy folytatódik, de anélkül, hogy a jelenlegi korlátozások ellen Butterfly Labs vagy szuszpenzió műveleteket.

Hogy érzed magad ebben a sorrendben a bíróság? Ügyeljen arra, hogy hagyja meg észrevételeit.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A BitInstant közzéteszi az ideiglenes leállításról szóló frissítést és bejelentette a különleges visszatérési ajánlatokat

Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Post ICO

A Bitcoin Core verziója 0.11.0 lett kiadva

Post ICO

A Bitcoin Startup célja, hogy segítséget nyújtson a muszlimok számára kölcsönök felvételéhez

Post ICO

A Bitfloornak hírei vannak: a Bitcoin-csere véglegesen visszafizeti a felhasználókat

Post ICO

A BitFury további 6 millió dollárt emel a legújabb finanszírozási körben

Post ICO

Bitmain harcol a DDOS csoport ellen

Post ICO

Bitcoin technológia, amely feltárja a Wall Street titkait

Post ICO

Bobby Lee és Brock Pierce Shrem és Karpeles helyett a Bitcoin alapítványnál: a választás ellentmondást okoz

Post ICO

Az amerikaiak betegek a pénz manipulálásában: a Bitcoin lehet a válasz

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

A BitGive most az első IRS adómentességet élvező Bitcoin szeretet