A Blockchain & Chain.com partnerei a Hackathonnak 125 000 dolláros pénznyereményt kapnak | Hungarian.lamareschale.org

A Blockchain & Chain.com partnerei a Hackathonnak 125 000 dolláros pénznyereményt kapnak

A Blockchain & Chain.com partnerei a Hackathonnak 125 000 dolláros pénznyereményt kapnak

Money20 / 20, a világ egyik legnagyobb esemény a kifizetések és a pénzügyi szolgáltatások az innováció, a mai napon bejelentette a „Money20 / 20 Hackathon” tartandó október 31-november 2., 2014. Aria Resort & Casino egyezmény létesítmény, Las Vegas, azonnal mielőtt a kick-off 2014 féle Money20 / 20, amely kerül sor november 2-06.

A Money20 / 20 Hackathon ad otthont több száz tehetséges fejlesztők, tervezők és vállalkozók, akik versenyeznek a csapatok 1-5 tagja egy 36 órás időszak. Minden csapat fogják megtámadni a fejlődő FINTECH alkalmazások alkalmazás programozási felületek (API), a szoftver készlet (SDK) és egyéb eszközök 10 legnagyobb újítók kifizetések és a pénzügyi szolgáltatások, beleértve Blockchain.info, Chain.com, MasterCard, Mercury fizetési rendszerek (a Vantiv cég), ModoPayments és a PayPal.

Tíz győztes csapat osztozik egy teljes nyereményalap $ 125,000, öt $ 20,000-öt $ 5,000 pénzdíjakat által Money20 / 20. A teljes győztes csapat is lesz a lehetőséget, hogy a megoldásuk részeként Money20 / 20 exkluzív Launchpad360, egy program, amely a vállalatok a fórum, hogy bemutassa a legfejlettebb innováció közönség előtt több ezer befektetők, a média és más ökoszisztéma résztvevői. A tavalyi Launchpad360 résztvevők óta felvetett több mint $ 65 millió kockázati tőke finanszírozás.

Money20 / 20 biztosítja minősített résztvevők egy 250 $ ösztöndíj fedezi az utazás, szállás és egyéb költségek. Résztvevők is csatlakozhatnak egy sor egyéb események, beleértve a Halloween party péntek este, valamint bíráskodás és díjátadó ünnepségek, amelyek megkötik az eljárást vasárnap.

Figyelemre méltó ebben az évben az esemény által szponzorált Blockchain akinek API Bitcoin óta használják szerte az interneten Bitcoin kifizetések széles spektrumú oldalak és szolgáltatások.

„Mi izgalmas Blockchain körülbelül résztvevő Money20 / 20 képes arra, hogy a legnevesebb, teljes, megbízható és leggyorsabb Bitcoin API termék csomag az iparban, amely vezető fejlesztő és kreatív elmék segítségével építeni szoftver, hogy változni fog a jövőben a fizetési ipar „, mondta Nicolas Cary, vezérigazgatója Blockchain.info. „Mi már az iparág egyik vezető szolgáltatója API ezer Vállalat Bitcoin vállalkozások, és várjuk, hogy az, hogy ugyanazzal a partnerrel ezer több jönni.”

Lánc is reméli megszerzése néhány figyelmet az esemény, mint egy másik Bitcoin platform, hogy sokan már néztem és használata a hatalom különféle Bitcoin kapcsolatos projektek.

„Chain a vezető platform Bitcoin fejlesztők, és mi jobb módja annak, hogy bemutassa, hogy ezek a fejlesztők a világ alakításában pénzügyi jövőben, mint megtámadni őket feltalálni a világ legfontosabb pénzügyi technológiai esemény”, mondta Adam Ludwin, vezérigazgatója Chain.com. „Nagy örömünkre szolgál, hogy milyen a fejlesztők újragondolják mindent kifizetések pénzügyi derivatívák segítségével Bitcoin, és ott lesz, hogy támogassa őket minden lépését az utat.”

Szerint Simrant R. Aggarwal, társ-alapítója és elnöke Money20 / 20, a Money20 / 20 Hackathon nyújt ideális platformot harmadik fél fejlesztő közösségek innovációt.

„Az emberek és a vállalkozások kezelése, a kiadások és hitelt változik, az ügyletek egyre csak egy része több kapcsolódó mindennapi tevékenysége”, mondta Aggarwal. „Nyílt és interoperábilis platformok, amelyek lehetővé teszik az integrált újítások, mint a mobil pénztárca, varrat hitelesítés és azonosítás, omni-csatorna és a mikro-hely vásárlási élményt, adatok dúsított szolgáltatások, felhő point-of-sale elkötelezettség és még sok más. Büszkék vagyunk arra, hogy támogassa innováció a fizetési és pénzügyi szolgáltatások, mint a központi része a Money20 / 20 élményt.”

További információ a Money20 / 20 Hackathon és regisztrálni vagy szponzor, látogatást.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin heti hírösszefoglalása, 2013. november

Post ICO

A Bitcoin bányászok és a befektetők nem pénzadók, mondja a FinCEN

Post ICO

A BitPay új értékesítési hardverrel rendelkezik

Post ICO

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

Post ICO

A Block26 közel félmillió dollárt fektet be a Bitcoin mobiltárca Airbitzbe

Post ICO

Bitcoin-barát értékesítési rendszer A BitPOS Ausztráliában egy titkos projekt pletykái közepette indult

Post ICO

A Bitcoin új mérföldkőhöz érkezik: 10 000 kereskedő Most elfogadja a pénznemet

Post ICO

Az EasyCoin készpénzmentes cseréje december 31-én készen áll a működésre

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

BitLicenses a Bitcoin-vállalkozások számára? A New York állam vitatja a jogi keretet

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt