A Block26 közel félmillió dollárt fektet be a Bitcoin mobiltárca Airbitzbe | Hungarian.lamareschale.org

A Block26 közel félmillió dollárt fektet be a Bitcoin mobiltárca Airbitzbe

A Block26 közel félmillió dollárt fektet be a Bitcoin mobiltárca Airbitzbe

Egy másik nap elment, és a másik nagy beruházás Bitcoin technológia tette. Block26, a vezető blockchain kockázati cég bejelentette, hogy fog beadni $ 450,000 dollárt Airbitz, decentralizált és nyílt forráskódú Bitcoin pénztárca, amely potenciálisan néhány olyan legégetőbb kérdés a Bitcoin térben.

Airbitz azt állítja, hogy képes lesz megoldani sok a biztonság, a magánélet és a használhatóság kérdések rejlő jelenlegi generációja Bitcoin pénztárca. A vállalat azt állítja, hogy a „vas öltözött” biztonsági megakadályozza minden olyan, harmadik fél elérje alapok, sőt Airbitz magát, és hogy a tárca maga is nevetségesen könnyű használni. Az alapoktól kezdve, úgy tűnik, az egyszerű használat volt a fő hangsúly.

Airbitz elérhető lesz az Apple iOS és a Google Android operációs rendszere

A tárca láthatóan titkosítani az összes továbbított adatokat automatikusan, és automatikusan biztonsági másolatot a felhasználói adatokat. Használata révén a decentralizált szerver rendszer, Airbitz pénztárca lesz közel immunis a szerver összeomlik. Még ha a cég szerverek le, Airbitz egyszerűen váltani más szerverek, így biztosítva a folyamatos szolgáltatást.

Természetesen, mint a termék, amely még mindig fejlesztés alatt áll, nem tudjuk ellenőrizni az információt. Mi azonban tudjuk, hogy Airbitz nyerte a 2015 Inside Bitcoin NYC startup verseny, és hogy a vállalat kapta az egyik AlwaysOn OnFinance 50 Companies to Watch 2015-ben a múlttal, mint, hogy egy biztosan ne hozzon semmilyen dicsekvésünk illetően cég könnyedén.

Összesen Airbitz keres emelni $ 1,2 millió dollár ezen a nyáron, és tekintettel arra, hogy ez már bezárva egy beruházás közel fél millió dollárt, úgy véljük, a cég jó úton rá a készpénz van szüksége.

Block26 megjegyzi, hogy a tárca maga is kínál a megjelenését és hangulatát a szakmai banki szolgáltatás, és feleségül is az előnyeit és hatáskörét blockchain technológia. Block26 egy befektető nem csak a Bitcoin a technológia, de pontosabban blockchain technológia, amely számos vállalat és az elemzők most azt állítják, megváltoztathatná a világot.

Airbitz kerül vezet egy csapat tapasztalt szakemberek tapasztalattal dolgozik a számítási cégek, startup, és más szervezetek. Ez a tapasztalat és ipari ismeretek fizeti ki, és Airbitz vállalat érdemes megnézni.

Azáltal, hogy a pénztárca könnyebben hozzáférhető, megbízható és jól ismert az ügyfeleknek, Airbitz segíthet meghajtó elfogadását. A technológiák javítása, és a biztonsági válik garantált, Bitcoin fog kinézni egyre vonzóbb befektetési és pénznem választás széles fogyasztói. És persze, ahogy egyre több ember kezdi el használni a Bitcoin, fogunk hallani egyre több beruházás az ágazatban, ami vezet további fejlesztéseket. Most úgy néz ki, mint a Bitcoin lehet állítva, hogy élvezze az erős növekedési időszak és a beruházásokat.

Ugyanakkor, a folyamatos beruházások és érdeklődés blockchain technológia is, amit az emberek meg kell tartani a szemét. A kiütés a cégek, befektetők, és vezető elemzők már idézi Bitcoin blockchain technológia, mint a jövő technológiája. Kitalálni alkalmazások blockchain technológia kívül Bitcoin egyre nagyobb hangsúly sok vállalat és az elemzők, és idézhetik elő néhány jelentős újítást a nem is olyan távoli jövőben.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Fogja meg a digitális érméit az új online kaszinóban, a Bitoomba-ban

Post ICO

Bitstamp megerősíti a befizetési cím kiadását

Post ICO

A BitGive 503 (c) (3) állapotot kap az IRS-től

Post ICO

A Bitcoin ára meghaladja a 200 dollárt, és a legmagasabb csúcsot regisztrálja a tavalyi áprilisi buborék óta

Post ICO

A Bitcoin pénznem kódot kap: az XBT a kriptográfiai piac legitimációját adja

Post ICO

A BitWall összegyűjti a Bitcoin mikropénzeket a digitális tartalmakra és csökkenti a díjakat

Post ICO

A BTER hideg pénztárcájával ellopott BTC-ből 770 bounty-t jelentett be a kínai tőzsde

Post ICO

BitcoinTalk kiszolgáló kompromisszumos

Post ICO

A Bitcoin alapítvány első társultja Dél-Ázsiában Bangladesből származik

Post ICO

Az új Bitcoin alkalmazásnak köszönhetően az Android készülékek a Zeroblock hajó fedélzetén vannak

Post ICO

Bitcoin-barát értékesítési rendszer A BitPOS Ausztráliában egy titkos projekt pletykái közepette indult

Post ICO

Új Bitcoin Ponzi rendszer? Az Exchange MyCoin 387 millió dollárral együtt eltűnik