A BitWall összegyűjti a Bitcoin mikropénzeket a digitális tartalmakra és csökkenti a díjakat | Hungarian.lamareschale.org

A BitWall összegyűjti a Bitcoin mikropénzeket a digitális tartalmakra és csökkenti a díjakat

A BitWall összegyűjti a Bitcoin mikropénzeket a digitális tartalmakra és csökkenti a díjakat

Van egy új Bitcoin indít ebben a hónapban: BitWallwill teszi a felhasználók számára, hogy eladja a kis értékű digitális tartalmakat mindenki kedvenc cryptocurrency. A San Francisco-i székhelyű cég azt tervezi, hogy összevonja a mikro-kifizetések csökkentése érdekében a súlya a díjak a vásárlók.

Nagyon kis tranzakciók (általában úgy micro, amikor az érték körülbelül $ 1) már egy csomós jellemzője az online e-kereskedelem területén, különösen, ha beszélünk a digitális tartalom bevételszerzési, mint alkalmazások vagy mobil játékokat. Fizet egy $ 0,99 játékok az App Store bankkártyával, például az eredmények viszonylag nagy díjat a mikro-érték, ami elég frusztráló, hogy az ügyfél számára. A mai ügyletek könnyebb fizetni nagyobb összeget, mint a kis értékek, így a vállalatok már olyan rendszereket, mint előfizetéses szolgáltatások összevonása kisebb paymentsonto egy nyugtát.

„Már évek óta, az emberek már hív a mikro-kifizetések, hogy katalizálja a digitális tartalom bevételszerzési. Megpróbáljuk használni micro-payment át Bitcoin, hogy a megjelenítők bevételt szerezni a digitális tartalom, sem a cucc volt szabad kezdeni vagy mögé paywall”, mondja Alex Meliones, vezető kreatív és marketing munkatársként BitWall. A platform csapat is áll a bátyja, Nic Meliones, aki korábban is részt vesz a New Graduate Development Program Visa és a mérnök Chad Sahlhoff aki kezeli a termékek fejlesztését.

Bitcoin már hátba egy kisebb díjat, mint a hitelkártyák - körülbelül 0,0005 BTC, amely egyenértékű öt cent amerikai dollárt a jelenlegi árfolyam -, de BitWall azt akarja, hogy ez az ügylet még kedvezőbb a felhasználók összesítésével több mikro Bitcoin fizetési. „Bár sok fizetési folyamatok nagyon jól működik, ott is fájdalmat pont az emberek, ha egy jobb fizetési technológiát is kinyit egy csomó érték”, Alex Meliones hozzá.

Mielőtt a hivatalos elindítása a szolgáltatás, BitWall elkészült egy három hónapos kurzus az üzleti gyorsító kiemelés VC és volt a győztes a 2013-as Bitcoin Hackathon. A csapat azt tervezi, hogy dolgozni augusztus végén, a kezelés kifizetések ZeroBlock.Nic Meliones, BitWall vezérigazgatója, magyarázza, hogy „indít velük egy jó ötlet, mert a nagy részét a fogyasztók érdekel Bitcoin és valószínűleg Bitcoin tölteni. Összességében a Bitcoin legénység csak egy erős hajlam, hogy a mikro-kifizetések, illetve az adományok Bitcoin”.

Azonban mielőtt kezdi meg működését, BitWall még egy döntés: hogy meg kell tenniük százalékában az ügylet vagy díjat a havi előfizetési díj a szolgáltatás igénybevételéhez. Különben is, az első 1000 tranzakció lesz ingyen.

A platform hivatalosan bejelenti az indító míg egy nagy cég a Bitcoin ökoszisztéma is összeomlik a világ kis fizetések. Lássuk, hogyan BitWall foglalkozik Coinbase új szolgáltatása: mikro-tranzakciók nulla díjakat (kivéve az blockchain), és azonnali visszaigazolást.

Via paymentssource.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

5 Figyelemre méltó Bitcoin videók, amelyeket figyelni kell

Post ICO

A görög összeomlásnak köszönhetően a bitcoin egyre inkább csak közelgő

Post ICO

Bitfinex Az AlphaPoint használatával

Post ICO

A Bitcoin közösség elidegeníti a Mt. Gox hibás mulasztás miatt: 10 reakciók listája

Post ICO

A bitcoinok nem tudják megvenni a boldogságot, de biztosan kapnak egy juharszalonna gyertyát

Post ICO

Bitcoin és a pénz jövője: októberben kriptográfiai konferenciát tartanak októberben

Post ICO

A Bitcoin választási lehetőséget kínál a fogyasztóknak, és ez megfélemlíti őket

Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

Bitcoin marketing az induló vállalkozások számára - 9 gyakorlati lépés

Post ICO

Az Avalon 200 millió dolláros befektetést és 20 nm-es technológiát kaphat a bányászati piac vezetőjeként

Post ICO

Bitcoin hitelek a Fiat hitelek ellen

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl