A BitScan vezérigazgatója: 2014-ben látjuk a nagyobb Bitcoin örökbefogadásának évét a vállalkozások között | Hungarian.lamareschale.org

A BitScan vezérigazgatója: 2014-ben látjuk a nagyobb Bitcoin örökbefogadásának évét a vállalkozások között

A BitScan vezérigazgatója: 2014-ben látjuk a nagyobb Bitcoin örökbefogadásának évét a vállalkozások között

BitScan nemrég elindított egy Bitcoin üzleti könyvtár több mint 5700 Bitcoin kapcsolatos businessescovering több mint 130 országban, jelenleg úgy a világ legnagyobb kategorizált és leképezett könyvtár a maga nemében. A projekt növelte köszönhetően Bitpay segítségével, BitScan partnere ebben a projektben.

Azonban BitScan nemcsak ismert ez a könyvtár, hanem lehetőséget kínál a vételi és eladási termékek révén minősített piactér, hála a partnerség a világ legnagyobb Bitcoin fizetési processzor.

99Bitcoins beszélgetett Rob Wilson, BitScan vezérigazgatója

az új könyvtár és a jövőben cryptocurrency.

Mit tud ez az üzlet ajánlatot, amely különbözik attól, amit jelenleg, a cryptocurrency ökoszisztéma?

BitScan épített legnagyobb leképezett és kategorizált üzleti könyvtár a világon; ez kétszer akkora a legközelebbi versenyt [Coinmap]. Ez jelenleg elérhető honlapunkon keresztül, az iOS és a widget, hogy bárki feltöltheti a saját honlapján.

Jelenleg kódoló Android változata a app, és újra dolgozik a back-end architektúra, hogy az adatbázisunkban hozzáférhetővé harmadik fél fejlesztők keresztül nyugodt API. Ezt a magot a termék által támogatott és az online piacon, és e-zine BitBuzz, ami szintén elérhető a mobil eszközök és amelyhez nagy reményeket halad előre.

Milyen volt az ötlet megszületett?

Mint sok ötletet, mi született a szükségességét, hogy megoldja a problémát. Egyszerűen nem lehet könnyen találni, ahol tölteni a Bitcoin. A hagyományos keresőmotorok küzd ezzel a munkát, mert nincs optimalizálva foglalkozni csereeszköz, mint a keresett kifejezést.

Azonban minél több megvizsgáltuk a kérdést egyértelműbb megértettük közötti különbség Bitcoin nyilvánvaló fellebbezést mint értékőrző, mint tükröződik a szárnyaló ára, és a tényleges használatnak, mint azt a kereskedelmi csere. Meggyőződésünk, széles körű elfogadását követeli, hogy ez a delta szűkíthető. 

Mik BitScan fő céljai?

BitScan született és alakult azzal a céllal, hogy előmozdítsa a kereskedelem Bitcoin primarly és alt-valuta általában. Célunk, hogy ezt azáltal, hogy a Bitcoin fogyasztók láthatóságát virágzó Bitcoin üzleti szféra, a vállalkozások olyan eszközzel elérni a célpiac és mind a világosság és eszközöket, amelyek elősegítik a kereskedelem.

Úgy véljük, ez a legjobb módja a megosztott erőfeszítés, amely azt javasoljuk, nagylelkű kapcsolt csomagok, és a nyílt beszerzési adataink, ahol csak lehetséges, a pénztárca szolgáltatók, például beépíteni saját termékeiket.

Hol BitScan lásd Bitcoin potenciális és a lehetséges növekedés?

Érdekes, hogy a jelenlegi lökéshullámok nem eredt érdekli, mi BitScan csinál több száz új vállalkozások regisztrálni minden héten. Továbbá a crowdfund hogy nemrégiben elindított [at StartJOIN.com], hogy alap Android kódolás, láttam több mint 25 százaléka a cél benyúlt az első 12 órában.

A közeljövőben, míg izgatottak vagyunk, hogy mi a további alkalmazások esik projektek, mint Ethereum látjuk 2014. Év nagyobb Bitcoin elfogadása a vállalkozások körében. Akár tetszik, akár nem Bitcoin szüksége van a nagyobb lobbi ereje, hogy biztosítsa a szabályozási környezet megérdemli, és ez várhatóan a jövőben is iteratív folyamat, mivel egyre több vállalat jön a párt. Mint mindig, a vállalkozás vezet az út.

Hagyományos finanszírozás - ami alatt azt értem befektetési alapok, bankok és alapok - jóval több jelentős szabályozási és infrastrukturális kihívások és ennek eredményeként, az anyatej-de tény, hogy a Bitcoin Achilles gyógyítani maradványait a felület között, és fiat valuta. Ez nagy szüksége van az enyhítő hatása intézményi skála piacbefolyásolás / likviditási szolgáltatásokat annak érdekében, hogy a rendezett ár flow is fenntartható. Míg a volatilitást volt jellemző az egészséges piacok időtlen idők 50 százaléka ármozgások senki vagy ötlete a szórakozás és mialatt egy jellemző Bitcoin elfogadása növekedés fog szenvedni.

Miután ezt mondta, semmi sem erősebb, mint egy ötlet, amelynek eljött az ideje, és a veleszületett előnyeit decentralizált digitális pénz megy, hogy rendkívül nehéz sikeresen elnyomja, különösen, ha szemlélni a nem fenntartható dagadt fiat pénz, amelyet jelenleg megfertőzni a globális gazdaság. Hogy nem fog megállni érdekek megpróbálja, bár...

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin nem biztonságos - a bankok és a kormányok által elmondott hazugság (itt van a miért)

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

A Bitcoin cég Coinsilium elindítja az Egyesült Királyság első blockchain IPO-ját

Post ICO

Bitcoin, mint valuta a Bitcoin mint technológia ellen

Post ICO

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Post ICO

Az Apple társalapítója, Steve Wozniak csatlakozik az ATM céghez, melyet a blokkcsík inspirál

Post ICO

A BitLicense célja, hogy megöli a Bitcoin innovációját

Post ICO

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange

Post ICO

Bitcoin Kanadában: miért szeretik a helyi kereskedőket a cryptocurrency

Post ICO

A Bit4coin 2014-re új híreket jelentett be több mint 1000 BTC ajándékkártya értékesítése után

Post ICO

A Bitmain bemutatja az AntMiner S4 & S5 DDoS mérséklését

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára