A BitPOS és a Nemzetközi Anti-Slapping Alapítvány csapata az afrikai állatok megmentésére szolgál | Hungarian.lamareschale.org

A BitPOS és a Nemzetközi Anti-Slapping Alapítvány csapata az afrikai állatok megmentésére szolgál

A BitPOS és a Nemzetközi Anti-Slapping Alapítvány csapata az afrikai állatok megmentésére szolgál

Az illegális vadászat még mindig az egyik a megpróbáltatásokat, amelyek befolyásolják Afrika és állatvilág naponta. „De mit kell tennie a Bitcoin?”, Akkor lehet kérni. Nos, mindent. Legalább mivel a múlt héten, amikor az ausztrál cég BitPOS összeállt a Nemzetközi Anti orvvadászat Foundation (IAPF), hogy elfogadja cryptocurrency adományokat, amelyeket használni fognak, hogy mentse Afrika állatokat. 

A partnerség született, amikor Jason Williams, alapítója BitPOS - Ausztrália első Bitcoin kereskedő szolgáltató - felfedezett IAFP Reddit és kapcsolatba Ian Mackenzie-Ross, az alapítvány ügyvezető igazgatója. Együtt most megígérem, hogy használni Bitcoin adományokat, hogy segítsen a vonat Afrika elleni orvvadászat csapatok.

„Rátaláltam a IAPF internetes böngészés közben vöröses. Léptem Ian kérve, ha volt valamilyen módon BitPOS segíthet, és mielőtt tudtam, mi volt eszközöket biztosít a Bitcoin adományokat. A Bitcoin közösség ismert a nagylelkűség és a IAPF csinál nagy munka, ez egy természetes illeszkedés”, Jason Williams azt mondta egy sajtóközleményben.

Bitcoin globális fizetőeszköz létrehozásával adományokat a IAPF weboldal lehetővé tesszük, a nemzetközi közösség, hogy vegyenek részt megőrzésében Afrika vadon élő állatok.

És a másik oldalon, hogy nem tart sokáig, hogy meggyőzze a IAFP hogy átfogja a digitális pénz. Felbuzdulva a támogatást a Bitcoin közösség, az alapítvány gyorsan úgy döntött, hogy dolgozni BitPOS ebben az innovatív projektben.

„Az IAPF örömmel, hogy egy új és költséghatékony eszköze a beszerzés alapok”, mondja Ian Mackenzie-Ross, hozzátéve, hogy „a lépés, hogy elfogadja Bitcoin adományokat nagyon is összhangban IAPF megközelítését elfogadása új és rendkívül hatékony technológiák a első sorban a vadon élő állatok védelme”.

„Az ötlet, hogy mi lehet megcsapolni adományok a világ minden tájáról keresztül egy gyűjtőhelyre ideális, ez nem is lehetne egyszerűbb”, Ross magyarázta.

Minden adományt tett a IAPF fogja finanszírozni anti orvvadászat képzés és műveletek, valamint a technológiai és informatikai rendszereket kell használni a területeken, ahol az alapítvány működik. Ahhoz, hogy egy adomány megy a IAPF websiteand kattintson a „Donate most” gombra, majd a Bitcoin link.

Képek IAPF weboldalára

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A BitPay bemutatja új Bitcoin kereskedői könyvtárát

Post ICO

A Bank of Canada legfrissebb jelentése szerint a Bitcoin kockázatot jelent az általános pénzügyi stabilitásra

Post ICO

Bitcoinokat használtak a Silk Road-ban, hogy drogokat vásároljanak a segített öngyilkosságokért

Post ICO

A méhek testvérei: a fiatal kriptográfiai vállalkozók folyamatosan virágoznak és már bontották az első Bitcoint

Post ICO

A Bitcoiners összetörik iPhone-jukat, miután az Apple azt mondja, hogy nem a Blockchain alkalmazásához

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

Bitcoin cserék: Coinbase bővül az Egyesült Királyságba, Svédország jóváhagyja az első BTC Exchange Traded jegyzetet

Post ICO

A Bitcoin Startup célja, hogy segítséget nyújtson a muszlimok számára kölcsönök felvételéhez

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

A Bitcoin ticker már elérhető a Bloomberg terminálon, de csak az alkalmazottak számára

Post ICO

Bitfinex Az AlphaPoint használatával

Post ICO

Bitcoinvention Ázsia törölve -BitPay szponzorálja az észak-amerikai kriptográfiai konferenciát