Bitcoin: a kisvállalkozások szeretnek, a nagyvállalatok nem | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin: a kisvállalkozások szeretnek, a nagyvállalatok nem

Bitcoin: a kisvállalkozások szeretnek, a nagyvállalatok nem

Egy hónappal ezelőtt, beszélgettünk a tapasztalat egy San Francisco újságíró, aki úgy döntött, hogy él egy hétig csak a Bitcoin. Született vásárolni élelmiszer cryptocurrency, Kashmir Hill mindenhová nézett helyek, hogy elfogadta a digitális érme, amíg meg nem találja a legközelebbi vevő Best Friend Wholesale & Mercantile Inc.

Abban az időben, a létesítmény éppen elkezdődött elfogadja Bitcoin, főleg, hogy kímélje a hitelkártya-használati díjak, de a kísérlet nem megy olyan jól. Annak ellenére, hogy a társtulajdonos Adam Sah, egy 42 éves egykori szoftvermérnök, azt mutatja matricákat figyelmeztető „Bitcoin Elfogadott Itt” a három üzletet a San Francisco.

Azonban, ha már csak kevés fogyasztó hetente fizet az élelmiszert a Bitcoin, sok minden változott csak egy hónap. Most legalább egy cryptocurrency felhasználó megvásárolja az élelmiszer-és egyéb elemek digitális érme minden dayat minden boltban.

De ez a kis üzleti siker nem teszi a nagy cégek féltékeny, mert még mindig vonakodnak mintegy Bitcoin. Vegyük például az atlantai székhelyű kiskereskedelmi lánc Home Depot: „míg mi mindig ellenőrizze az összes fizetési lehetőség van arra, ez egyszerűen nem a mi radar képernyőjén ebben az időben”, mondja a cég szóvivője, Paula Drake.

Tom Litchford megerősíti a szempontból. Az alelnök kiskereskedelmi technológia a National Retail Federation, a kereskedelmi csoport, amely összegyűjti a sok nagy láncok, mondja Bitcoin nem jött össze a vita bármelyik tárgyalásokon az iparági vezetők. „Hol van a motiváció a fogyasztó számára? Miért nem használható a hitelkártya, ahol kapok [légitársaság] mérföld?”, Kérdezi a képviselő.

Lehet, hogy az általános vélemény, ha beszélünk a nagy cégek, de ez nem az, amit a kisvállalkozások gondolja, az biztos. Úgy kezdik vágni a köldökzsinórt a hitelkártya-társaságok, amelyek fel díjakat legfeljebb 3%, és látta, hogy a Bitcoin, mint egy igazi alternatíva. Van szüksége többé bizonyíték? Az atlantai székhelyű cég BitPay Inc., amely feldolgozza cryptocurrency kifizetések, a közelmúltban bejelentette, hogy aláírta több mint 8000 kereskedő világszerte, mert kezdett operatingin május 2011. És ezek mind a kis cégek!

Via online.wsj.com

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít

Post ICO

A Bitcoin alapítvány első társultja Dél-Ázsiában Bangladesből származik

Post ICO

Minden Bitcoin és Litecoins elment: a lengyel Bitcoin csere Bidextreme.pl feltört

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

A Bitcoin platform CoinJar biztosítja az első nagy befektetést Ausztráliában

Post ICO

Az Apple társalapítója, Steve Wozniak csatlakozik az ATM céghez, melyet a blokkcsík inspirál

Post ICO

A Bitcoin elfogadása a MovieTickets.com számára nyújtott előny

Post ICO

A fizikai Bitcoin pénztárca biometrikus hitelesítéssel? A CryptoLabs 2015-ben indul el

Post ICO

A bitcoin-felismerés lassan felgyorsul a gőzzel szemben a visszaesések ellenére

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Post ICO

Az Australian National Dictionary Center 2013-ban választja a Bitcoint

Post ICO

Bitcoin csalók kénytelenek voltak letelepedni az FTC-vel