A Bitcoin szolgáltatás a HashingSpace-nél megnyitja az adatközpontot Washingtonban | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin szolgáltatás a HashingSpace-nél megnyitja az adatközpontot Washingtonban

A Bitcoin szolgáltatás a HashingSpace-nél megnyitja az adatközpontot Washingtonban

A jól ismert Bitcoin ASIC bányászat és a fogadó cég HashingSpace Corporation azt tervezi, hogy egy új adatközpont Washingtonban. A szerkezet lesz a neve Fortress One Data Center.

A cég, amely ATM és Bitcoin bányászat szerverek kínálnak nagykereskedelmi szolgáltatások, segíteni akar a világ elfogadja Bitcoin és a blockchain. A vár egyik adatközpont nem HashingSpace első szerkezete az ilyen, és ez valószínűleg nem az utolsó is.

A közelgő adatközpont várhatóan modern, fejlett funkciókat. Ez fog felépülni Ross & Baruzzini, az egyik legjobb építészeti vállalat az Egyesült Államokban hat évtizedes tapasztalattal. A cég úgy néz ki mint a tökéletes illeszkedést a projekt, mivel az épület egy adatközpont olyan innovatív és tapasztalt szakemberek.

Szerint HashingSpace vezérigazgatója, Timothy Roberts, Ross & Baruzzini azért választottuk, mert tudja, hogyan biztosítja a kortárs építészeti szolgáltatások. Ez segít a cég megvalósítsa létrehozásának célja egy hatékony adatközpont, amely felülmúlja minden más hasonló szerkezet a világon. A cég arra törekszik, hogy építsenek egy megbízható adatközpont magasan fejlett technologythat még soha nem jött létre semmilyen más Bitcoin és blockchain cég.

Ross & Baruzzini kezdett dolgozni Timothy Roberts a '90 -es évek végén és a szerint a bányászati ​​comoany vezérigazgató, ezek több mint kész arra, hogy kezeljék ezt az új kihívást. A cég tisztában van a nagy változások érintő technológiai és tudják, hogyan lehet biztosítani a maximális hatékonyság és környezetbarát megoldásokat.

A vár egyik Data Center egyike a mérföldkövek a vállalat ambiciózus üzleti tervet. A cég, amely egy weboldal, ahol a felhasználók regisztrálhatnak, és indítsa el a bányászat, célja, hogy a világ legnagyobb Bitcoin megoldásokat. Az ügyfeleknek nem kell változtatni a napi menetrend, a bányászati ​​folyamat által ellenőrzött szakemberek.

HashingSpace is dolgozik egy jól ismert ügyvéd a Bitcoin világában, Marco SANTORI

Hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szolgáltatások nem sért törvényt. SANTORI az elnöke a Bitcoin Alapítvány Szabályozási Ügyek Bizottsága és dolgozott bányászati ​​vállalatok, fizetés feldolgozók és Bitcoin cseréket. Szerint Timothy Roberts, hash szükséges hely a legjobb Bitcoin-értő ügyvéd, hogy megvédjék ügyfeleik.

Ahhoz, hogy egy virtuális sétát Fortress One Data Center, kattintson ide.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin csalók kénytelenek voltak letelepedni az FTC-vel

Post ICO

Bitcoin növekszik, ahogy Grexit fél a mounttól

Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

5 A bitcoin növekedését gátló tényezők

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

A Bitcoin a kockázati tőke leggyorsabban növekvő ágazata

Post ICO

A belga Parti Libertarien tagdíjat a Bitcoin fizetheti

Post ICO

A BaFin 2011-es nyilatkozata néhány iránymutatást ad az európai Bitcoin-vállalatok számára

Post ICO

Bitcoin utazáshoz: A mennyben készült mérkőzés

Post ICO

A belga pénzügyminiszter nem előre jelzi a nemzeti bank és a Bitcoin közötti problémákat

Post ICO

Az ausztrál illusztrátor elindítja a Idiot Guide-t a Bitcoin-hoz, egy e-könyv kezdőknek

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója