Bitcoin növekszik, ahogy Grexit fél a mounttól | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin növekszik, ahogy Grexit fél a mounttól

Bitcoin növekszik, ahogy Grexit fél a mounttól

Kezdete óta a hónap Bitcoin már emelkedett a $ 223 dollárt több mint $ 250 dollárt, tetőzött a $ 257. Ez jelzi az egyik legjobb fut az elmúlt memória és úgy tűnik, hogy ösztönözte a növekvő aggodalmak a görög kilépés, vagy a „Grexit”, mint ez néha.

Görögország központi bank arra figyelmeztetett, Görögország, hogy a szó szoros értelmében ki kell dobni mind a Eurozoneand az Európai Unió, ha az nem éri el megállapodást a hitelezőivel gyorsan. Ez az első alkalom, a központi bank kiadta egy ilyen szörnyű kilátások, kiemelve a növekvő helyzet súlyosságát.

Görög csak két hét van hátra, hogy növelje 1,6 milliárd euro, hogy egy IMF-fizetés. Ahogy a most, a görög kormány nem rendelkezik a készpénz és igyekszik növelni újabb hiteleket, cserébe engedményeket és reformokat.

Tárgyalások, azonban nem megy jól, így farwith mind a görög kormány és a hitelezői hajlandók megmozdulni a legfontosabb kérdésekben.

Görögország azt állította, hogy az állami nyugdíj összege, amelyek egy óriási 16 százaléka az ország GDP-je, nem a tárgyalóasztalnál. Görögország hitelezői azonban már ragaszkodott ahhoz, hogy Görögország esetében csökkenteni helyek legalább 1 százaléka a GDP-nek. A hitelezők azonosították a korai nyugdíjazás, mint az egyéni helyek, mint a cél.

A hitelezők is szeretnének növelni Görögország ÁFA, különösen a villamos, de más tárgyak adóemelések is vizsgálják. A görög kormány azt mondta, hogy nem fog adót vetnek ki a villamos energia vagy gyógyszereket.

Idővel gyorsan fogy, és mindkét oldalán megmaradt olyan távol egymástól szempontjából a várakozásokat, fennáll a veszélye egy görög kilépés az euróövezet és potenciálisan még Európai Unió egyre inkább napról-napra.

Bár van még idő kell megállapodásra jutni, hacsak az áttörés megtörtént, Görögország találja magát nemteljesítő hiteleinek kamatai.

Ha igen, a pénzügyi piacok is elütötte egy hullám az instabilitás. Európai piacokon valószínűleg viselik a nehezét a terhet, azonban amiatt, hogy az egyre terei a globális pénzügyi piacok, egyetlen ország sem lesz biztonságban.

Az Egyesült Királyság nyilvánosan bejelentette, hogy már készül a „Grexit”, bár a legtöbb más központi bankok többi anya. Akárhogy is, a befektetők már egyre inkább óvatos a pénzügyi instabilitás, és a globális piacokon már elütötte némi turbulencia.

Lehet bitcoin jelennek meg, mint a végső „menedéket” valuta?

A 2008-as pénzügyi válság az amerikai dollár lett menedéket valuta, a befektetők a világ minden tájáról húzza a pénzt a készletek, áruk és devizák parkolni a vagyonukat az amerikai dollár. Az amerikai dollár már régóta az de facto menedéket valuta miatt a mérete és viszonylagos stabilitását az amerikai gazdaság.

Most Bitcoin merülhetnek alternatív menedéket valuta, amint az a digitális valuta közelmúltbeli emelkedése. Mivel a Bitcoin nem kötődik az adott ország vagy áru, nem lesz kitéve az olyan gazdasági hiányosságok bármely adott ország, vagy egy visszaesés a piaci árak egy árucikk.

Mivel hiányzik a központi hatóság azt is jelenti, hogy a Bitcoin nem lehet rosszul kezelt központi bank által, és nem lesz annyira hajlamos az „emberi hiba”.

A valuta független és el nem kötelezett státuszát is, hogy ez egy nagy menedéket valuta. Add, hogy a valuta szabályozza a tágabb közösség, és egy peer-to-peer árfolyam és bitcoin néz ki, még vonzóbbá.

Ezek a tényezők segíthet megmagyarázni, miért Bitcoin élvezett ilyen drámai emelkedését az elmúlt hetekben, könnyen felülmúlja a nagy tőzsdei indexek és a nyereség a legtöbb áru.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin Core verziója 0.11.0 lett kiadva

Post ICO

A Bitcoin az amerikai szervezetek 60% -ában a jövőbeli stratégiák közé tartozik

Post ICO

A Bitcoin Állásbörze Los Angeles-ben, az Egyesült Államok leginkább Bitcoin-barát városa

Post ICO

$ 3.454 billió jó ok arra, hogy vásárolni Bitcoint

Post ICO

A Bitcoin most egy lehetőség a Flattr mikrohullámú szolgáltatásban

Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

Bitcoin csere Kraken átlépi a kanadai határt

Post ICO

Bitcoin bányászat - áttekintés

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

A Bitcoin Investment Trust az első nyilvánosan forgalomba hozott titkosítási pénztárgá válik

Post ICO

Az Erik Voorhees Bitcoin vállalkozót, amelyet az Értékpapír- és Tőzsdebizottság terhel

Post ICO

A Bitcoin két új fő támogatót nyer: az Euro Pacific-t Peter Schiff és Julian Assange