Bitcoin Hírek összefoglalása 60 másodperc alatt 2018. január 15 | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Hírek összefoglalása 60 másodperc alatt 2018. január 15

Bitcoin Hírek összefoglalása 60 másodperc alatt 2018. január 15

Itt van, mi történt ezen a héten Bitcoin 60 másodperc

A második héten a 2018 látta, hogy egy mogorva trend játszanak ki crypto piacokon. Bitcoin ára csökkent a $ 17,000 dolláros szintet az alacsony körül $ 12,800. Ez dip kísérte pár negatív híreket, amely később kiderült, hogy megalapozatlan. Bakugrás a bearish trend Ethereum, amelyek lezárják a hét felett $ 1,000.

KFC Kanada elfogadó Bitcoin! Egy korlátozott ideig lehet kapni a „Bitcoin Bucket” durván 20 kanadai dollár függően az aktuális árfolyam.

Hétfőn a 8., Bitcoin csökkent több mint $ 2,000. Egyéb cryptocurrencies is zuhant, különösen Ripple (ticker kód XRP). Ripple ár flash zuhant több mint 20%, kiváltó kisebb pánik. Később kiderült, hogy ez a lépés, melyet elsősorban az CoinMarketCap a delistingof több koreai Ripple piacokon. CoinMarketCap egy népszerű hely ellenőrzése céljából a kripto árak és a piaci sapkák, jelenleg rangsorolva, mint a 162ndmost népszerű oldalon online.

Pletykák keringtek a héten, hogy Dél-Korea betiltanák az összes kereskedelem crypto. Mivel Korea ma már nagy százalékban Bitcoin kereskedés volumene, ez a történet okozott komoly aggodalomra ad okot. Alapja azonban a történet kiszivárgott, hogy nem más, mint egy misquoteof egy kormánytisztviselő. A valóságban, Dél-Korea tovább szabályozó kripto kereskedelemben, de nincs kijelölt szándékú betiltani.

Egy jó hír a héten volt a bejelentését VPN szolgáltatás, TorGuard, hogy akkor kezdődik elfogadó Lightning Network kifizetéseket. Bár a Lightning Hálózat kód még nem teljesen megbízható, TorGuard azt mondta, hogy megtéríti az ügyfelek számára semmilyen összeget, amely letér. Ez a hír különösen üdvözlendő, mivel Bitcoin díjakat folyamatosan magas során a héten.Bitcoin kitörés: a cryptocurrency meghaladja a 300 dollárt, és minden időkre magasra bukkanCsak két hét után meghaladta a 200 $ gát, Bitcoin most ünnepli egy új mérföldkő. És ez több, mint csak „óriási” vagy „nagy”: ez valóban hatalmas. Az ár a legismertebb digitális érme csak túllépett $ 300this csütörtökön (7).

Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin értéke nőtt 20-foldin az elmúlt évben szerint csak RT, megtörve egy új rekordot, ahogy írom ezt a mondatot, a magas ár körül $ 324 mt Gox. A csere tette a címlapra ezen a héten, BtcChina mutat kisebb érték ¥ 1852, ami több mint $ 301. Azonban a kereslet növekvő Kínában, a jövőben úgy néz ki, még fényesebb.

Az árak jelentős lökést történik egy nap megjelenése után az új verzió az illegális piacon Selyemúton. A 2,0 kábítószer bazár indult egy új rendszergazda azonos moniker által használt Ross Ulbricht, az előző Dread Pirate Roberts, akit egy hónappal ezelőtt.

A jó hír is jött egy nappal azután, hogy kialakult egy pejoratív cikket illetően cryptocurrency, írta Joe Weisenthaland közzé Business Insider, hogy egyre vírus között a közösség. A cím a véleményt darab „Bitcoin egy vicc”, és magában hordozza mondatok, mint „Félreértés ne essék, a Bitcoin nem a valuta a jövőben. Ez nincs belső értéke” vagy „Bitcoin többnyire csak egy spekulatív jármű”.


Bitcoin talán finanszírozhatja a terroristákat, és az ár elérné a 2000 dollárt?A kormányok és mások már régóta fáradt Bitcoin potenciális terrorcselekmények finanszírozására és egyéb tiltott tevékenységek. A cyrptocurrency nehéz követni, és kezelniük az egész világon csak néhány kattintás a gombra. Úgy látszik, egy ISIS kapcsolódó blog nemrég írt fel utasító felhasználók, hogyan kell használni a Bitcoin, hogy finanszírozza a szervezet működését egy program neve „Dark Pénztárca”, ami nagyon nehéz nyomon követni Bitcoin tranzakciók. Mivel eddig még senki sem igazolta a személyazonosságát a blogger vagy ha ISIS valóban használ Bitcoin.


A bitcoin árai mindössze négy nap alatt 37,5% -ra esnekMiután egy pár hétig megy viszonylag állandó, értéke Bitcoin csökkent mintegy 37,5 százaléka mindössze négy nap között december 4 és vasárnap (8). Szerint a platform Bitcoincharts.com, az ár ment $ 1,200 és $ 750 mt Gox és egyéb cseréket, mint BtcChina és Bitstamp követte a trendet.

Miután az összes lelkesedést mutatja Bitcoiners a világ, amikor a két hadosztály bejelentette szedtek virtuális valuta, mint a fizetési módot, mind a vállalatok eltávolítjuk a hivatkozásokat Bitcoin kifizetések azok websiteson pénteken (6), Coindesk jelentések. Azonban nincs magyarázó tájékoztatást, ha a döntés született, mert bármilyen hivatalos irányelv vagy ha a cégek csak fél a következményeit egy baleset.

Bár a reakció a kripto-közösség, hogy a kínai nyilatkozatot fogadta vegyes érzelmekkel, ez határozottan befolyásolja a Bitcoin értékét. Az elmúlt szerdán (4), az ár folyamatosan csökken, csak mutatja az első jelei a fellendülés során vasárnap (8), ha az ár ment egy kicsit több mint $ 700 közel $ 750, a regisztrált Bitcoincharts.com.

A fő cserék kezdett regisztráció hullám értékesítési csütörtökön (5) és az ár folyamatosan megy lefelé. Coindesk rámutat arra, hogy majdnem 52.000 BTC-es papírok voltak Mt. GOX 24 órán belül, között december 5 és 6.

Ez alatt az elmúlt héten, a kínai technológiai cég Suning Tesco azt mondta, hogy tervezik bevezetni Bitcoin szolgáltatások, mint a „tároló biztosítás, Bitcoin tranzakciók és egyéb biztosítási termékek”. A céget is figyelembe véve elfogadja Bitcoin kifizetések bányászati ​​berendezések és egyéb hardver termékek. Nos, ezek a tervek érintheti az események az elmúlt napokban.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

Az amerikai pénzverde 38. igazgatója, a Raleigh-i Keynote-hoz

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

Ausztrália úgy tekinti, hogy a Bitcoint pénznemként szabályozza

Post ICO

11 Szállodák és hostelek, amelyek elfogadják a Bitcoint

Post ICO

A Bitcoin alapítvány havi 150.000 dollárt költött, és kevesebb, mint egy éve 4,6 millió dollárt vesztett

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

A Bitcoin ATM Genesis1 Queensland területén terül el

Post ICO

A méhek testvérei: a fiatal kriptográfiai vállalkozók folyamatosan virágoznak és már bontották az első Bitcoint

Post ICO

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

Post ICO

A Bitcoin platform Cex.io bejelentette, hogy a felhőbányászat miatt szünetel az alacsony nyereség miatt