A Bitcoin bányászati gyártó, a HashFast leáll, és a fennmaradó eszközöket árverésre bocsátja | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin bányászati gyártó, a HashFast leáll, és a fennmaradó eszközöket árverésre bocsátja

A Bitcoin bányászati gyártó, a HashFast leáll, és a fennmaradó eszközöket árverésre bocsátja

A hír nem éppen meglepő, de ezen a héten egy szövetségi bíró fordult a lehetőségét valóra. USA csőd bíró Dennis Montali jóváhagyta az árverésen szinte valamennyi eszközét továbbra tartozó Hashfast, a Bitcoin bányászati ​​berendezések gyártó, amely tartozik több mint 40 $ millionto hitelezők székhelye az Egyesült Államokban, Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon, Indiában és Kanadában. 

HashFast most hagyjuk, hogy eladja több ezer zsetonnal, a bányászat táblák és egyéb berendezések is a cég birtokában annak érdekében, hogy visszafizeti a pénzt tartozott. Továbbá, a pályázók képesek lesznek vásárolni „állítások és okai ellen Simon Barber, társalapítója és technológiai igazgatója az adósok, ideértve az elsőbbségi, csalárd átadása, valamint megsértése bizalmi kötelezettséggel követelések”, ArsTechnica jelentéseket.

Azonban úgy tűnik, a bíróság documentsdon't megmondani, hogy mi történjen a cég cryptocurrency gazdaságokban.

HashFast aukciós várhatóan lezajlik 10:00 (csendes-óceáni idő) december 4-én, a 17. Emeleten a négy Embarcadero Center, San Francisco belvárosában. Ennek ellenére a cég websiteis még mindig él, és bejelenti az értékesítés a HashFast Arany Nonce, a BTC bányászat chip.

HashFast már csak újabb sikertelen Bitcoin törekvés hasonlító esetek Butterfly Labs vagy CoinTerra. A San Francisco-i székhelyű indítási sújtották egyre több peres és egyéb követelések, bár a vezérigazgató, Eduardo de Castro kijelentette vissza májusban, hogy HashFast „nem csalók.”

Nem vagyunk csalók. Mi olyan szegény, mint egyházi egerek.

Eduardo de Castro, máj 2014

De nem sokkal azután, ez a kijelentés, hogy a vállalat csapott aninvoluntary felszámolási eljárást kezdeményezett, ami az indítási fájlba a 11. Fejezet csőd védelmet az Egyesült Államokban. Most, a végén, ha közel a HashFast: több tucat elégedetlen ügyfelek, és csak „öt Bitcoin” saját számlára szerint a hitelezők ügyvéd Ray Gallo, nincs sok, hogy a cég tehet, hogy kapcsolja be a helyzetet.

„Azt hiszem, a cég ki pénzt, így azt hiszem, a végső alkalmazottak lemondott. Igen, valaki tudná vásárolni szembeni követelések Barber. Nem tudom, azok bármilyen érték, ha”, Ray Gallo mondta ArsTechnica, hozzátéve, hogy ő lenne meglepve, ha a hitelezők tudja, hogy semmit a cég.

Gallo emlékeztet minket, hogy bár a bíróság reszelék ből szeptember 2014 azt mutatják, hogy már több mint HashFast $ 7 millió eszközök, „csak” több mint $ 14 millió a források és a $ 124,000 készpénzben, a cég most köszönheti $ 40 millió a hitelezők. A probléma az, hogy az indítás nem sikerült lefoglalni a dollár értéke a BTC-visszatérítés tartozott.

„Augusztus 2013 vásárlók kellett fizetniük a Bitcoin. A tartozások elkönyvelni augusztus 2013 dollár értéke a Bitcoin valójában az ügyfelek fizetik meg. De a szerződés előírja a Bitcoin-visszatérítés, és hogy a visszaigénylési jog felhalmozódott január 1-jén, 2014., amikor a Bitcoin voltak értékű $ 770 minden - sokkal több, mint voltak augusztusban. HashFast vette az árfolyamkockázatot, és nem fedezeti azt. Akkor nem tudtak fizetni a visszatérítés”.

Kép forrása: Hashfast

Kapcsolódó hírek


Post ICO

5 oka annak, hogy a pénz internete összezúzza a központosított finanszírozást

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: A Bitcoiners exkluzív hozzáférést kap az értékesítés előtti jegyekhez

Post ICO

Bitcoin alternatívája Bytecoin ünnepli az első blokkot, új funkciókat hirdet

Post ICO

Android-alapú Bitcoin pénztárcákon a felhasználóknak meg kell tenniük a lépéseket a biztonsági rések elkerülése érdekében

Post ICO

Az első Bitcoin ATM-ek az észak-amerikai talajon, hogy Seattle-ben és Austinban érkezzenek

Post ICO

Egy másik Bitcoin webhely harapja a port

Post ICO

5 módja a Bitcoin alacsony árának kihasználására

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

A Thaiföldi Bank úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin illegális: a kereskedelem most felfüggesztésre kerül az országban