A Bitcoin Állásbörze Los Angeles-ben, az Egyesült Államok leginkább Bitcoin-barát városa | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin Állásbörze Los Angeles-ben, az Egyesült Államok leginkább Bitcoin-barát városa

A Bitcoin Állásbörze Los Angeles-ben, az Egyesült Államok leginkább Bitcoin-barát városa

Los Angeles felkészülnek arra, hogy a fogadó dél-kaliforniai első Bitcoin Állásbörzén. Az esemény kerül megrendezésre a Santa Monica Cross Campus szombaton (4.), 12:00-05:00, elősegítve számos cryptocurrency kapcsolatos munkalehetőségek.

Álláskeresők lesz képes csatlakozni számos jól ismert vállalatok, mint a BitWage, FreshPay ?? Gem ?? ExpressCoin és Blockchain.info, többek között. Minden munkáltatók jelen a vásáron lesz megpróbálta felfedezni új kripto-tehetség, így ha úgy gondolja, lehet, hogy egy jó illeszkedés a helyes döntés, hogy látogassa meg a rendezvény, a Colorado Avenue.

A valós számok támogatásával meghatározó szereplői a Bitcoin ökoszisztéma. Például, Tony Gallippi, BitPay alapítója és jelenlegi ügyvezető elnöke, folyamatosan Viszont a formátum, hogy új tehetségeket.

„Az [előző] Bitcoin Állásbörze óriási siker volt számunkra. Találkoztunk, és interjút sok álláskeresők, és már többször bérlő, beleértve a főellenőr, Tim Byun. Mi is bérelt Braydon Fuller mi UX csapat és Hamish Eisler az Engineering Services csoport. Mi biztosan látni a állásbörzékben egy nagy forrás a legtehetségesebb a jövőben”, Gallippi mondta, miután egy korábbi állásbörzén által szervezett ugyanazon cégcsoport.

Az állásbörze kerül elő az „egy csapat lelkes hívei cryptocurrency, szakértők, és elkötelezett stratégák”. Ezek elsősorban tagjai a Plug and Play Tech Center? vagy szakemberek jelenleg a Gem és Coinality. A csapat mögött az esetben, arra számít, hogy vonzzák a több száz résztvevő, különösen annak a ténynek köszönhető, hogy a Bitcoin gazdasága virágzik Dél-Kaliforniában.

Valójában szerint CoinMap.org - az online interaktív térkép, amely megmutatja a helyét a Bitcoin-baráti társaságok és a kereskedők az egész világon -, Los Angeles most a leginkább Bitcoin-barát város az Egyesült Államokban.

Kiemelt kép forrása: BitcoinJobFair.comBitcoin ÁllásbörzeSzombaton, június 28-án a Bitcoin Állásbörze lesz zajlik a Bitcoin Center NYC New York City.

Az esemény üdvözölték, mint az első Bitcoin állásbörze zajlik a keleti parton. Az esemény kerül zajlanak 12:00 ig 17:00 és egy egyedülálló lehetőség az álláskeresők csatlakozni vezető vállalat a kripto-árfolyam és kripto-részvény tér és megismerhetik karrierlehetőségek egyik technológiai vezető ökoszisztémákat.

Ha már keres egy teljes munkaidős állást, hogy fizet a Bitcoin úgy tűnik, ez egy kiváló lehetőség.

Bitcoin Center NYC a város egyetlen tégla-és habarcs intézmény elkötelezett a további elfogadása Bitcoin. Található 40 Broad Street, 100 méterre a NYSE, a központ oktatja Bitcoin rajongók és a nyilvánosság számára az érdemi digitális valuta révén szabad Bitcoin 101 és más osztályok. Bitcoin Center NYC is támogatja Bitcoin révén stratégiai partnerségek és interfész útján média, míg egyúttal az inkubátorba életképes Bitcoin kapcsolatos technológiai vállalkozásokat.

Ha érdekli a tanulás többet az esemény vagy regisztrálsz feje fölött http://bitcoinjobfair.com/


Az első bitcoin, a Litecoin és a Dogecoin ATM-k hamarosan elérhetők MexikóbanTijuana, Mexikó, lesz az első hely a világon, hogy a fogadó egy pár speciális ATM-ek: nem csak ez a gép adja, és vásárol Bitcoin, hanem vásárol Litecoinand Dogecoin.

A készülékek üzembe helyezik az BITCenter (Business, Innovation and Technology) és hamarosan elérhető lesz a nyilvánosság számára. Mindkét ATM - egy elfogadó mexikói peso, a másik elfogadása dollár - fogja kezelni az indítási Bitcoin 42.

A vállalat úgy döntött, hogy a projekt kidolgozásához hogy a legutóbbi figyelmeztetés megjelent a helyi kormányzat és a pénzügyi hatóságok. Szerint a Bank of Mexico, a cégek és vállalkozások az ország területén működő nem kell elismerni Bitcoin fizetési módként. Nem nagy hír itt.

Bitcoin 42 fő célja, hogy segítse az embereket a bankszámlával az alacsony jövedelmű csoportok megoldást találni azok egyes problémák IHaveBitcoins.com jelentések. Különben is, a cég is azt akarja, hogy kripto-adományokat non-profit szervezetek könnyebben és ellenőrizhető. Most, 10 százaléka a nyereség az ATM művelet lesz donatedto néhány ilyen szervezet.

Mexikóban csak egy csoport tagja, a dél-amerikai országban, hogy már megnyitva az utat Bitcoin a kontinensen. Nem is olyan régen a mobil pénztárca Pademobile elindított egy új hasznos funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy töltik BTC 7-Eleven üzletek és Ghandi könyvesboltokban szerte Mexikóban.

Kiemelt kép Wikimedia

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin utazáshoz: A mennyben készült mérkőzés

Post ICO

Bitcoin alapítvány a SIBOS és a BAFT Global Council Fórumban

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

Bitcoin csere Kraken új díjstruktúrát hirdet

Post ICO

A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik

Post ICO

Bitcoin csere Buttercoin leáll a finanszírozás hiánya miatt

Post ICO

1-800-Virágok, akik elfogadják a Bitcoint

Post ICO

10 kevés ismert funkció rejtett Blockchain.info

Post ICO

Andersen egy másik javaslatot tesz a blokkméret növelésére

Post ICO

A BFL bitcoinokat bírósági vezérlésű pénztárcába kell vinni és eladni

Post ICO

A hatóságok leállítják a Silk Road 2.0 és más weboldalakat - letartóztatnak három embert az Egyesült Államokban és Írországban

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez