A Bitcoin a kockázati tőke leggyorsabban növekvő ágazata | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin a kockázati tőke leggyorsabban növekvő ágazata

A Bitcoin a kockázati tőke leggyorsabban növekvő ágazata

Találd ki, amely a leggyorsabban növekvő területe indítási támogatás? Igazából, ha elolvasta a címet, akkor már tudja, hogy ez a Bitcoin.

Finanszírozása Bitcoin kapcsolatos induló felrobbant egy éves 151% 2012 óta

Segítve cryptocurrency hogy él ki más forró befektetési ágazatokban, mint photosharing (145%), a fizikai tárolás (149%), és űrutazás (141%). Igen, tényleges külső űrutazás.

Bitcoin már így elég magának nevet az elmúlt években, egyre népszerűbb téma között vezető kormányzati tisztviselők és vezetők a FINTECH iparban. Még jobb, ha úgy tűnik, hogy egy csomó ember, hogy pénzüket, ahol a szája van, és a gyors növekedés a befektetési kell hatására egyre több szolgáltatást és Bitcoin kapcsolatos termékeket.

Mielőtt túl izgatott, azonban fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin rohamos növekedést részben a viszonylag kis mérete miatt a jelenlegi Bitcoin beruházásokat. A világ egyik legismertebb digitális érme még mindig csak vonzza 0,18% -a az összes finanszírozás, mivel vendéglátó -az vezető tekintettel a finanszírozás - vonzza 6,71%. A második hely tartozik a szállítás, amely vonzza a 6,16%.

Természetesen a vendéglátó iparban uralja Airbnb és a szállítás uralja Uber és Lyft, azt nem meglepő, hogy a két szektor vonzza annyira finanszírozást. Ezek a mega-vállalatok nagyon valószínű, szívja magába a legtöbb támogatás, így nehéz megítélni, hogy mennyi a pénz csorgott az újabb és kevésbé megalapozott induló.

Ez a múlt júniusban, összesen Bitcoin a beruházások szintje 2015-re valóban felülmúlta beruházások az összes 2014, tehát 2015-ben vonul be a nagy éve. Amikor amszterdami székhelyű BitFury számolt be $ 20 millió forduló finanszírozás, akkor hozta a Bitcoin beruházás összesen $ 357 millió, ami meghaladta a teljes $ 350 millió befektetett összes 2014-ben.

Akkor miért van az Bitcoin szektorban növekszik olyan gyorsan? Cryptocurrency kínál egyfajta „új határ”, egy feltérképezetlen terület, amely még nem túlzsúfolt, és bemutatja rengeteg lehetőséget rettenthetetlen vállalkozó. Beállításától bányászati ​​tevékenység az épület új szolgáltatások, mint a mobiltárca vagy az online cserék, vannak tonna lehetőségek a Bitcoin szektorban.

Továbbá, amikor a kockázati tőke számos kritika ívelt át Bitcoin valóban lesz ereje, legalábbis annak tekintetében, hogy a befektetési lehetőségeket. Például Bitcoin tekinthető „nagy kockázatú” befektetési néhány, de a kockázati tőkések „nagy kockázatú” azt jelenti, van egy potenciális magas jutalmak. Bitcoin is tekinthető forradalmi technológia, és potenciális veszélyt jelent a hagyományos banki szolgáltatások. A kockázati tőkések, forradalmi technológiák lehet egy kicsit hazárdjáték, de ha ez a játékra kifizetődik, a jutalom is hatalmas.

Talán a legizgalmasabb az egészben az, hogy a Bitcoin nem is tudom, hol az ipar tart, legalábbis nem teljesen. Egyelőre úgy néz ki, a növekedés minden, de biztos, de mi innovációk és áttörések kerül kialakításra Bitcoin marad nehéz megjósolni. És a kockázati tőkések és vállalkozók azt jelenti, hogy a Bitcoin tér egy izgalmas hely. A digitális pénz ipar továbbra is fejlődni nyaktörő sebességgel, és ez azt jelenti, hogy lesz néhány vesztesek, hanem egy csomó nyertesek.

Piacok végül meg, aki nyer és ki veszít, de a vállalkozók, befektetők, és Bitcoin általában a felhasználók növelhetik esélyeiket sikerével a figyelmet fordított a fejlődő tendenciák és körülmények között.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin Afganisztánban: két vállalkozó teszik az első kriptográfiai tranzakciót az országban

Post ICO

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

Az app, amely ellopja Bitcoinjait, a Paypal elnökei átvesznek Bitcoint és így tovább

Post ICO

Az új Bitcoin alkalmazásnak köszönhetően az Android készülékek a Zeroblock hajó fedélzetén vannak

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A Bitcoin alapítvány havi 150.000 dollárt költött, és kevesebb, mint egy éve 4,6 millió dollárt vesztett

Post ICO

A Bitcoin Core verziója 0.11.0 lett kiadva

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

A méhek testvérei: a fiatal kriptográfiai vállalkozók folyamatosan virágoznak és már bontották az első Bitcoint

Post ICO

Adam Draper a Cryptolina-hoz hozzáadva