A Bitcoin nem valószínű, hogy túl nagy mennyiségű csapást eredményez Costa Ricában - | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin nem valószínű, hogy túl nagy mennyiségű csapást eredményez Costa Ricában -

A Bitcoin nem valószínű, hogy túl nagy mennyiségű csapást eredményez Costa Ricában -

A weboldal Costa Rica Csillagok tett hírek darabot Bitcoin, ábrázolja, hogy az ország látja a cryptocurrencyand, amit a jövőben is tartsa a virtuális gazdaság az adott területen. És ez nem nagy keres...

A cikk szerint, Bitcoin „nem valószínű, hogy túl sok a csobbanás Costa Rica”. Az érme lenne „valószínűleg sokak számára vonzóak Ticos, akik nem bíznak a saját Központi Bank azon képességét, hogy egyensúlyt az érték a nemzeti valuta az inflációtól és a nyomás a többi valuta, mint az Egyesült Államok dollár”, de ez nem az egyetlen követelmény.

Emberek Costa Rica élvezni a technológia és szeretném, hogy egy alternatív, de mi forog kockán a „rossz hírnevét” a cryptocurrency. Emellett az összes jogi problémákat, hogy a Bitcoin kapcsolatos cserék és vállalatok előtt álló, az Egyesült Államokban, a Costa Rica Csillagok hírt mondja, hogy „a számítógép-felhasználók Costa Rica lehetne segít gátlástalan Bitcoin bányászok meggazdagodni saját költségén anélkül, hogy tudatában azt".

„A legújabb jelentések szerint számítógépes biztonsági szakértők felfedték a nemzetközi terjedését malware célja, hogy lehetővé tegye egy zombi Bitcoin bányászat hálózat használja fel a forrásokat fertőzött számítógépeken. (...) Az ilyen híradás csak hozzájárulnak a félelem között Ticos használata felé Bitcoin ”tette hozzá a hír darab.

Azonban előfordulhat, hogy a fény az alagút végén, köszönhetően néhány látnokok, mint David Alfaro: a szoftver mérnök például azt állítja, hogy ő hajlandó fejleszteni Bitcoin megoldások Costa Rica.

Az emberek, mint ő tartsa nyomva cryptocurrency be az országba, és néhány változtatást nyilvánvaló: „Bitcoin felhasználás lassan növekszik” a Costa Rica. A platform LocalBitcoins.com mutat némi rendszeres cryptocurrency található felhasználók Costa Rica, akik készek megszerzésére vagy eladására deviza interneten.A Bitcoin nem az a megoldás, hogy elrejtse a PRISM-etMost, hogy nézd meg a számokat, úgy tűnik, hogy a korábbi kinyilatkoztatások az internet felügyeleti program PRISM által kifejlesztett és irányított az USA kormány volt felelős a Bitcoin értékét előző süllyedő. Beszélünk a leleplezése információkat tett Edward Snowden, az egykori NSA ügynök, ami történt június 9-én, és láthatóan készült az ár a Bitcoin lemenni.

Az érték visszanyert azóta, de a javulás minimális volt. Azonban a téves felfogás, hogy a Bitcoin egy jó módja annak, hogy a PRISM-mentes transactionscan tolni a felhasználók eladni több, mint máskor, mert félnek attól, hogy az amerikai kormány esetleg nyomon azok cryptocurrency mozgását.

Alapvetően nem akarják, hogy a cél. Amit Elfelejti, hogy a Bitcoin soha nem volt valóban anonim kezdeni withand ez nem olyan rossz, legalábbis néhány számunkra. Ez ad digitális érme néhány szükséges hitelességét.

A vezető kutatója a Bitcoin Foundation magyarázni. „Bitcoin tranzakciós magánélet nagyon bonyolult. Ha biztos akar lenni abban, hogy a tranzakciók lesznek saját, akkor valószínűleg kell felvenni a kriptográfiai PhD, hogy elemezze a rendszer”, mondta Gavin Andresen korábban.

Technikailag ez is nyomon lehet követni minden egyes megkötött ügylet a felhasználó által, ameddig tudod, ő Bitcoin-címet, és ez tényleg nem olyan nehéz. Ez azért lehetséges, mert minden tranzakció rögzítésre nyilvánosan a hálózaton, hogy megmenti az összes adatot. Tehát a névtelenség teória helyet.

Visszatérve a PRISM inkvizíció és súlyozásával mind azt mondtuk korábban, teljesen világos, miért Bitcoin lenne a cél a ügynökségek, mint az NSA.

Amit azonban a hatóságoknak kell megjegyezni, hogy nem minden Bitcoin felhasználó használ cryptocurrency drogvásárlásra vagy fegyver, vagy tervezi, egy terrortámadás (hogy jobban megértsük ezt a programot, kattintson ide). Ez a fajta vizsgálat és az adatok elemzése, hogy mi PRISM óta végzett 2007-ben, lehet pozitív vagy negatív: ez attól függ, mindegyik szempontjából. Mi a tiéd?

Via wired.co.uk


A Bitcoin most fizetési lehetőség egy Vermont pizzériábanHa él az észak-amerikai állam Vermont és te vágy egy jó régimódi pizza, Folino azon a megfelelő hely, hogy menjen. Ők is elfogadja Bitcoin néhány nappal agoand már regisztrált az első cryptocurrency vásárlások.

Emellett kapnak egy finom fatüzelésű pizza valódi olasz alapanyagokból, akkor is kap 20 százalék offwhen a számla kifizetése a tartalom az online pénztárca.

Az étterem található Shelburne, közvetlenül a Route 7, és ez az a fajta hely, ahol csak meg kell fizetni a pizza, mert akkor hozza a saját sör (vagy bor, almabor és a kedvéért). A pizzéria Bitcoin kifizetéseket kezelt platformon keresztül Coinbase.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

A Bitcoin-barát platformon a Gyft 5 millió dolláros beruházást kap, és új kriptográfiai segítségnyújtásra bővül

Post ICO

A Bitcoin Black Friday 2014 az összes rekordot törli: a Gyft, a NewEgg a legjobb eladási nap

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

20 őrült Bitcoin bányatengely

Post ICO

A brit Bitcoin felhasználók majdnem fele a cryptocurrency szabályozásban hisznek

Post ICO

Az Avalon 200 millió dolláros befektetést és 20 nm-es technológiát kaphat a bányászati piac vezetőjeként

Post ICO

Bitcoin 2015 ár - A Bitcoin értékének előrejelzése a tömeg bölcsességén keresztül

Post ICO

Bitcoin utazáshoz: A mennyben készült mérkőzés

Post ICO

Az Amerikai Vöröskereszt már Bitcoyn keresztül fogadta a bitcoint

Post ICO

A Bitcoin fejlesztője, Gavin Andresen azt gyanítja, hogy a legtöbb felhőbányászati művelet Ponzi-rendszer

Post ICO

A Bitcoin-barát alkalmazottakat a BitPay új API-jának köszönhetően a cryptocurrency segítségével fizetik

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt