Bitcoin Kanadában: miért szeretik a helyi kereskedőket a cryptocurrency | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Kanadában: miért szeretik a helyi kereskedőket a cryptocurrency

Bitcoin Kanadában: miért szeretik a helyi kereskedőket a cryptocurrency

Miután hallott a lehetséges létrehozására Bitcoin nagykövetség Montrealand arról a tényről, hogy Kanada az ország legnagyobb Bitcoin szoftver downloadsat 2013 elejére, most itt az ideje, hogy ellenőrizze a cryptocurrency üzleti élet az országban. Társaságok a nagyvárosokban, mint Vancouver kezdett nézni Bitcoin innovatív és hasznos fizetési Systema darabig ezelőtt, és úgy néz ki, ez a szerelmi történet még hosszú út áll előttünk.

A Bitcoin trend sodorta az országot, mint egy hullám, ami a helyi vállalkozásokat válik igazán szenvedélyes digitális valuta. „Bitcoin valóban született a banki mentőcsomagok. Ez a jövőben a pénz, nincs kétség”, mondja Michael Bliss, társ-alapítója a Bitcoin Co-op, a helyi hálózat iránt érdeklődő emberek számára foglalkozó Bitcoin.

Mint bárhol máshol, a kanadai kereskedők fogadnak cryptocurrency, mert könnyen, olcsón (alacsony díjak) és gyors. Ezért Global News volt Vancouver beszél több entrepreneursthat úgy döntött, hogy használja a Bitcoin. Ellenőrizze, hogy mit kellett mondani:

1. Sweet Tooth Café

Ez a már a Bitcoin egy éve. A tulajdonos, Ganji Malerba, azt mondja, bár ő tudja, kicsit arról, hogyan is működik a Bitcoin, ő értékeli az ötletet alacsonyabb tranzakciós díjak. „Én dühös időpontjában pénzügyi intézmények. Nem tudjuk megúszni fizetése nélkül díját, és mindannyian rabszolgák nekik”, mondja.

2. Blenz Kávé

A tulajdonos a franchise Blenz Coffee Vancouver, Wayne Taylor, rávilágít arra a tényre, hogy a Bitcoin biztonságos, támaszkodva a titkosítás és a nyilvános adatok. „A legtöbb bűnözők összpontosítanak veszélyezteti a személyes bankszámláját. Ez történik minden nap. A biztonság kérdése mindenben. Az emberek, akik össze a Bitcoin szélsőséges biztonsági”, Taylor magyarázza.

Ez a vállalkozó, az alacsony tranzakciós díjak és a viszonylag alacsony a csalás lehetősége van a legjobb tulajdonságait cryptocurrency, valamint az a tény, hogy az érme nem köti le egy adott kormány. „Ez lehetővé teszi, hogy az emberek egy kicsit több szabadságot kell csinálni, mit kell csinálni”, mondja Taylor, hozzátéve, hogy „az embereknek meg kell kezdeni egyre szabadságát vissza, és azt hiszem, a Bitcoin egyik módja, hogy”.

3. Bitcoiniacs - A Bitcoin Store

Mitchell Demeter társalapítója Vancouver első fizikai bitcoin, nyilván szereti Bitcoin. Elmondása szerint „van egy csomó következményeit úgy globálisan, hogy mi tetszik, így segítjük a gazdaság fejlesztése a helyi és hol megy”. Abban Bitcoiniacs emberek nem csak változtatni készpénzt Bitcoin, és fordítva, hanem kap minden kérdésükre választ.

„Ez egy nagyon bonyolult rendszer. Van egy csomó hozzá. Beletelik néhány alkalommal az emberek hallani, és az emberek mindig van egy csomó kérdést”, állítja Demeter.

4. India Kapu

Ez az indiai étterem, tulajdonában Gurmeet Gupta, már elfogadja a Bitcoin május óta. „Számomra ez kísérletezik egy új piacon. Mi egy turisztikai területen, így megkapjuk $ egy csomó, és ez is csak egy valuta. De nem vagyunk óvatosak is, mert nem tudjuk, hogy milyen hosszú ez pénzneme lesz körül”, mondja a vállalkozó, aki aggódik legjobban a volatilitás,

„Mint egy étterem, van nap mint nap költségeket. [A fiók] úgy állítjuk be, hogy átalakítja vissza kanadai dollár, és bemegy a bankszámlánkra. Nem tartjuk Bitcoin” Gupta hozzá.

5. Központi Bistro

Ellentétben Gurmeet Gupta, Központi Bistro tulajdonosa Doug Taylor azt mondja, nincs rohanás, hogy megszabaduljon a Bitcoin kap az ő ügyfelei: „Elmegyek, hogy tartsa, mint egy befektetés most, és mi történik az érték”. Azonban ő nem sok ügyfelek fizetni Bitcoin. „Ez egy viszonylag kis tranzakciót. Meg tudja alakítani, hogy a készpénz elég könnyen... Ha ez eljutott arra a pontra, ahol a 50 százaléka a jövedelem származott Bitcoin, talán egy kicsit óvatos”, tette hozzá.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Adam B. Levine: nehéz betartani, amikor a szabályok bármikor megváltozhatnak

Post ICO

4 legnépszerűbb hozzászólás a BitcoinTalk-on

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

A Montreal bankja figyelmezteti a Cointrader-et a Bitcoin-ellenes fellépésről - nincs hatása eddig más vállalatokra

Post ICO

A kezdő útmutató a Monero-nak (Vásárlás, kereskedelem, bányászat)

Post ICO

Az ausztrálok szeretik a Bitcoin Bill Payot

Post ICO

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban

Post ICO

1200 kereskedő készen áll az idei Bitcoin Black Friday-nek a legnagyobbra

Post ICO

A Bitcoin közösség elidegeníti a Mt. Gox hibás mulasztás miatt: 10 reakciók listája

Post ICO

5 oka annak, hogy a pénz internete összezúzza a központosított finanszírozást

Post ICO

A Bank of China nem ismerheti el a Bitcoint legitim pénzügyi eszközként a közeljövőben

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását