A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik

A Bitcoin alapítvány válaszolt Manchin levelére: Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, máshol virágzik

A Bitcoin Alapítvány úgy döntött, hogy írjon egy levelet intézett az Egyesült Államok szenátora Joe Manchin

Aki a közelmúltban azt mondta Bitcoin kell tiltani az országban. Az ellentmondásos nyilatkozatot része volt egy másik levelet, ez által küldött szenátor az államkincstárba, Federal Reserve és több pénzügyi szabályozási ügynökségek és erjesztett számos reakciót különböző Bitcoin szurkolók, mint a korábbi képviselő Ron Paul.

„Arra kérem a szabályozók, hogy működjenek együtt, gyorsan cselekedni, és megtiltja a veszélyes valuta sértő keményen dolgozó amerikaiak”, Manchin írta. Szembesülve a szenátor kérésére a Bitcoin Alapítvány úgy döntött, ideje egy megfelelő választ.

A levél által aláírt - Patrick Murck, tagja az alapítvány jogtanácsosa - tette közzé a szervezet blog, és előtte egy rövid megnyitó. „Egyetértünk kongresszus tagjai és az Egyesült Államok szövetségi ügynökségek azt vallotta, hogy az USA-ban elő kell segítenie az előnyeit Bitcoin míg kockázatok mérséklése”, az alapítvány állítja.

„Nem hisszük, hogy ez a megfelelő időben az amerikai gazdaság történetében elfordulni újítások, melyek javítását munkahelyek kép és a gazdaság. Ha a Bitcoin nem virágzik az Egyesült Államokban, hogy virágozni fog máshol, és az Egyesült Államokban fog átengedni vezetés országokba, ahol a több előrelátó megközelítést az innováció és a gazdasági fejlődés”, Murck írta.

A jogtanácsos képviselő hozzáteszi, hogy „van egy csomó, hogy megtudjuk, Bitcoin, hogyan működik, és milyen hatásai az amerikai társadalom lesz. Nincs szükség félni Bitcoin vagy túlreagálni a challengesthat kísérő hatalmas potenciális előnyei "mielőtt meghívja Manchin - aki szintén tagja a szenátus banki, lakásügyi és városfejlesztési miniszter - az oktatási ülésén.

A szenátor levele feldühítette néhány tagja a cryptocurrency közösség. A csoport Bitcoiners mostantól igényes Manchin lemondását egy online petíciót. A dokumentum követeli a politikus „azonnali lemondását szenátus banki bizottsága, az eljáró rendkívül instabil és zavaró módon, ami veszélyes a gazdaság”.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

A Toolkit a Bitcoin nyereség maximalizálására

Post ICO

5 csodálatos Bitcoin történetek, amelyeket a Redditors oszt meg

Post ICO

A Bitcoin saját háborúból szembesülhet a kihalással

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

Bitcoin 2014 Egyezmény kiemeli

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A Bitcoin lehet az online kalózkodás halálának oka, állítja az Isohunt alapítója

Post ICO

A Bitcoin-felhasználók a söpredék vagy az álmodozók?

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

Az új Bitcoin alkalmazásnak köszönhetően az Android készülékek a Zeroblock hajó fedélzetén vannak

Post ICO

5 Bitcoin bővítmény, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéről