Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

A benyújtott észrevételek ma a Bitcoin Foundationhighlights az igény a hozzáférést a „kiterjedt kutatás és elemzés”, hogy a New York-i Department of Financial Services által (NYDFS) hivatkozott, amikor bevezeti a „BitLicense” javaslatot. Az Alapítvány célja, hogy megjegyzést tanulni a logika a NYDFS megalapozására a technológia-specifikus szabályozási javaslat, amely dolcsi konszenzusa állami és szövetségi szabályozók, hogy integrálja a Bitcoin, mint egy új pénzügyi technológiát meglévő szabályozási programokat.

Augusztus 5-én, 2014-ben, a Bitcoin Foundation benyújtott előzetes megjegyzést kérő „másolat a kockázatkezelési és a költség-haszon elemzés (vagy más szisztematikus értékelést), amely része a»kiterjedt kutatás és elemzés«említett nyilatkozatot igények és előnyök a javasolt szabályozás.”Ugyanezen a napon, NYDFS ígért szállítási az anyag által termelt éve tartó vizsgálatot 20 napon belül. De szeptember 9-én, 2014-ben, a NYDFS késedelemből kutatási decemberig, már jócskán a véleményezési időszak határideje október 20, 2014.

Bitcoin egy internet protokoll, amelynek lényege a decentralizáció, de az Alapítvány megjegyzés azt feltételezi, hogy jól formált és -implemented szabályozás nőhet a Bitcoin ökoszisztéma, termelő előnyöket New York fogyasztók, piacok, a gazdaság, és a munkahelyeket. A NYDFS nem fejtette ki, hogy milyen a „BitLicense” javaslat egy új, technológia-specifikus szabályozás, valójában környezetének javítása Bitcoin vagy a New York-i fogyasztókat.

Jim Harper, a globális politika ügyvédje a Bitcoin Foundation írja: „Az áldozat néhány decentralizáció előmozdítja más előnyöket a Bitcoin ökoszisztéma meg kell felelnie a magas bizonyítási terhet. Senki sem akar egy olyan szabályozás, amely feláldozza Bitcoin előnyei, ha ezzel termel ismeretlen vagy pusztán spekulatív előnyöket New York fogyasztókat a New York-i pénzügyi szolgáltatások piacán.”

Ezzel szemben a NYDFS, különböző amerikai kormányzati és jogi személyek dolgoztak integrálni Bitcoin a jelenlegi szabályozás. Az amerikai pénzügyminisztérium pénzügyi bűncselekmények Hálózat (FinCEN), az amerikai Internal Revenue Service, az amerikai Szövetségi Választási Bizottság, a Texas Department of Banking és Kansas Hivatal az Állami Bank biztos összes megtett szerényebb megközelítést, amely összehangolja más szervezetekkel és integrálja Bitcoin a meglévő törvények és rendeletek vonatkoznak. Ez a megközelítés útját egyengeti a biztonságos és normális környezetben, hogy a Bitcoin vállalkozások fejlődéséhez megbízható fogyasztói szolgáltatásokat.

A „BitLicense” javaslat tartalmaz néhány buktatók. Harper rámutat, „A nyelv, a»BitLicense«javaslat vonatkozna nem pénzügyi felhasználása Bitcoin nyilvános főkönyvi, beleértve a kommunikációs és kifejező célokra. Ez összeütközésbe az amerikai alkotmányos elleni védelem szabályozása beszéd „. A»BitLicense«javaslat előírja, indokolatlan pénzügyi felügyelet, amely sértheti a negyedik módosítás.

„A szabályozási rendszer, amely jelentősen a lépést a többiekkel, nagyon valószínű, hogy hozzon létre a hatékonyság, a nemzeti és a globális piacokon, ami elnyomja a verseny, megakadályozhatja a fogyasztóknak nyújtott előnyöket, és meghiúsítja fogyasztók” arra a következtetésre jutott Harper. „New York egy nagyon különleges állapot, de azt javasoljuk, hogy csatlakozzon a nemzeti és globális közösség szabályozó szervek vannak, amelyek módszeres, iteratív megközelítés Bitcoin üzleti szabályozás.”

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bill-splitting eszköz BillPin már működik a Bitcoin és a sörrel

Post ICO

10 darab bitcoin mítoszok

Post ICO

15 helyszín az összes kriptikus kérdésedhez

Post ICO

Barclays teszteli a bitcoin technológiát

Post ICO

A LifeLock Lemon pénztárca beszerzése megszünteti a Bitcoin támogatás minden elvárását

Post ICO

Az Erik Voorhees Bitcoin vállalkozót, amelyet az Értékpapír- és Tőzsdebizottság terhel

Post ICO

20 Bitcoin szakértőt kell követnie a Twitteren

Post ICO

Az ausztrál adóhivatal (végül) kiadja a Bitcoin irányelveit

Post ICO

Bitcoin csere Az Igot.com 40 országban fizetési feldolgozást indít

Post ICO

70 webhely, amelyek ingyenes bitcoinokat adnak - tényleg dolgoznak?

Post ICO

Bankok, készülj fel! A blokkcsík hamarosan megdönti a világot

Post ICO

Az Apple társalapítója, Steve Wozniak csatlakozik az ATM céghez, melyet a blokkcsík inspirál