A Bitcoin alapítvány csődbe ment, a PayPal integrálja a BTC-t és így tovább | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin alapítvány csődbe ment, a PayPal integrálja a BTC-t és így tovább

A Bitcoin alapítvány csődbe ment, a PayPal integrálja a BTC-t és így tovább

Üdvözöljük a 99Bitcoins legújabb heti felhajt a legfontosabb hír megjelent az egész múlt héten.

Bitcoin Igot.com indít fizetési feldolgozó szolgáltató 40 országban

Az ausztrál bitcoin Igot.com van egy új cryptocurrency fizetési feldolgozó szolgáltató, amely elérhető lesz a világ 40 országában, mint ettől a kedden (7.). Igot Kereskedői megoldás lehetővé teszi a két elektronikus kiskereskedők és fizikai üzletek elterjedt az egész világon, hogy elfogadja Bitcoin az áruk és szolgáltatások, a kifizető az ár fix 0,5 százalék.

A növekvő alapított cég 2013-ban, és székhelye Adelaide (South Australia), reméli, hogy közvetlenül versenyeznek óriások, mint BitPay, Coinbase és GoCoin. Igot óta fejleszti szolgáltatások az elmúlt két évben a piaci átutalási szem előtt tartva, de a Bitcoin platform készen áll, hogy adja meg a fizetési feldolgozó vállalkozás.

Teljes cikk 99Bitcoins

Bitcoin alternatív LEOCoin kapcsolódó feltételezett piramis rendszer

A legújabb Bitcoin alternatív megszerzése média figyelmét, LEOCoin eddig trombitálni a több mint 130.000 kereskedők, hogy állítólag aláírt elfogadni a fizetést. Ez az állítás, a szalagcímek szemével, azt sugallja, hogy LEOCoin gyorsan összegyűjtése érdeklődés a nemzetközi közösség. Azonban képviselői a projektben több mint egy hete volt hajlandó támogatást nyújtani ezeket a nyilatkozatokat.

Kérései ellenére, LEOCoin nem egy listát a kereskedő partnerek vagy fehér papírra részletező specifikációinak „forradalmi” cryptocurrency. A csend az ügyben vesz egy új fény, amikor vizsgálja a történelem projekt alapító Dan Anderson és Atif Kamran.

Forrás: Coindesk

Massachusetts rendőrség kénytelen fizetni 500 $ Bitcoin váltságdíjat hackerek

A Massachusetts rendőrség kénytelen volt fizetni a 500 $ Bitcoin váltságdíjat hackerek, akik titkosított létfontosságú bejegyzések a számítógép hálózaton.

Tewksbury rendőrség támadták bűnözők, akik fertőzött a hálózat egy formája az internetes malware megelőző decemberben pénzt követelve visszafejteni a fájlokat. A program neve CryptoLocker fertőz egy e-mailt, majd összekeveri az adatokat a számítógépre. Ez okozta a rendőrség rendszerek, hogy le a négy és öt napig, Tewksbury kisbíró.

Forrás: Daily Mail

Tagja Igazgatóság mondja Bitcoin Alapítvány „gyakorlatilag csődbe”

A Bitcoin Alapítvány „gyakorlatilag csődbe ment.” A vád nemrég közzétett Reddit Olivier Janssens, megválasztották az alapítvány igazgatótanácsának a múlt hónapban.

A hozzászólás közzétett Bitcoin al-Reddit kezdődik a „megjegyzés a sajtó”, ami így szól: „A Bitcoin Alapítvány nem jelent Bitcoin semmilyen módon. Történelmileg bérelt néhány Bitcoin fejlesztők, lobbisták és konferenciát szervezett.”

Teljes cikk 99Bitcoins

Bitcoin cég Coinapult visszaállítja szolgáltatások alábbi bütyök

Bitcoin tároló szolgáltató és a fizetési processzor Coinapult újra online követően hack kapcsolatos kimaradás a múlt hónapban. Egy sor biztonsági fejlesztések, Coinapult felhasználók most már befizetésre és a „lock” és az „unlock” a Bitcoin fiat valuták vagy eszközök. Ők korábban megadott bejelentkezési hozzáférését március 21 és kivonás újra engedélyezve öt nappal később.

A forró pénztárca támadás, ami történt március 17-én, elvesztését eredményezte, 150 BTC (körülbelül $ 42.900). Coinapult jelentette be, hogy megállítsák az összes műveletet a Twitteren keresztül ugyanazon a napon.

Forrás: Coindesk

Egyesült Királyság első szabályozott digitális pénzváltás csővezeték

Pénzügyi házőrző vannak beszélgetés a világ egyik legnagyobb digitális devizapiacokon a létrehozásának lehetőségét a bitcoin-Britanniában.

Coinbase jött létre 2012-ben, hogy egy platformot használók üzletet az új pénznem. Ez elindított egy szabályozott bitcoin az USA-ban több mint $ 100 millió háttértámogatás a bankok és a New York-i tőzsdén.

Forrás: RT

Volt Nike CIO Anthony Watson csatlakozni Bitcoin startup BitReserve

Nike Inc. Arról számolt be, hogy ez a korábbi CIO Anthony Watson csatlakozik Bitreserve elnök-vezérigazgatója. Kiderült, hogy Watson volt elégedetlen a Portland területen. Ő tapasztalt „kulturális sokk”, míg él a Portland és a munka Beavertonban ahol Nike alapul.

Amikor Watson elhagyta Nike, rájött, hogy csak akkor lesz boldog él nagyvárosokban, mint New York, Los Angeles, vagy Londonban. Most, él Los Angelesben, de állandóan utazásra, főleg a San Francisco és London. A cég irodái San Francisco, London, Portugália, Sanghajban és Charleston, South Carolina.

Forrás: CoinSpeaker.com

Bitcoin Buttercoin, hogy állítsa le a hiánya miatt a finanszírozás

Az Egyesült Államok-alapú cryptocurrency indítási Buttercoin bejelentette, hogy leáll, a péntek, április 10. A bitcoin által támogatott Y kombinátor és a Google Ventures lezárja az online platform hiánya miatt a finanszírozás.

Egy üzenet a társaság honlapján jelenleg így szól: „Buttercoin fogják kikapcsolni a szolgáltatást április 10-én 23:00 Pacific. Figyeljen oda, hogy a Bitcoin egy másik, és távolítsa el a dollár egyenlegét. Minden jót kívánunk!"

Teljes cikk 99Bitcoins

Coinbase bejelenti Bitcoin hackathon, $ 70,000 nyeremény

Coinbase bejelentette részleteit a második hackathon verseny, beleértve a $ 70.000 Bitcoin díjakat és egy all-star zsűri.

A cég, amely kínál számos fejlesztőeszköz, azt mondja, hogy arra törekszik, hogy az alkalmazásokat fogja találni az új felhasználási eseteit Bitcoin, és ez „jobban megközelíthető.” Nyeremények a $ 10,000 (1. Hely), $ 500 (5. Hely) a Bitcoin idején a díjakat szállítjuk.

Forrás: Coindesk

Wall Street befektetési vállalkozások nem tudnak ellenállni Bitcoin

Wall Street kereskedelmi cégek óvatos sokat, de nem tudják tartani a szemüket Bitcoin. Nagy kereskedelmi és befektetési házak nem akarja kihagyni a lehetséges profit lehetőségeket Bitcoin továbbra is növekszik.

Több nagy saját kereskedelmi cégek merítés lábuk Bitcoin, köszönhetően a profit lehetőséget tud nyújtani, és azt a képességét, hogy racionalizálja ügylet szerint egy cikket a The Wall Street Journal. A növekvő érdeklődés a Wall Street kereskedelmi és a befektetési vállalkozások arra szolgál, hogy felhívja a Bitcoin profil a befektetői közösség és a gazdaság egésze.

Forrás: CryptoCoinsNews.com

Rand Paul először elnökjelölt, hogy elfogadja Bitcoin adományokat

Rand Paul a történelemben. A libertariánus republikánus jelölt, aki fut, 2016-ban, az elfogadó Bitcoin adományokat, hogy finanszírozza az elnökválasztási kampány. Bár Paul, egy amerikai szenátor Kentucky, nem ez az első Egyesült Államok politikus, hogy elfogadja cryptocurrency, ő az első elnökjelölt, hogy nyissa ki az ajtót, hogy a Bitcoin.

A döntés tűnhet úttörő, de valójában sorába illeszkedik Rand Paul véleménye arról, hogy a kormány megközelíteni pénzt. Szerint a Kentucky szenátor, az amerikai kormány shouldadopt a „kezekkel” megközelítés szabályozására az ország pénzét.

Teljes cikk 99Bitcoins

SendGrid véve megsértését arra használták, hogy megtámadják Coinbase

Hackerek célzott SendGrid, tömeges e-mail szolgáltatás által használt 180.000 vállalatok, így Uber, Pinterest, Spotify és a Foursquare, hogy beszivárog Coinbase, az egyik legnépszerűbb Bitcoin csere.

SendGrid megerősítette, hogy egyik Bitcoin kapcsolatos ügyfelek veszélybe került szerdán. Nem lenne megnevezni az ügyfél, de Coinbase megerősítette egy e-mailt csütörtökön, hogy hackerek feltörték a SendGrid venni, bár azt mondta, nem Bitcoin loptak.

Forrás: NYTimes.com

Bitcoin átverés figyelmeztetés - BTC-MULTIPLIER.COM

Mindenki tudja, hogy a Bitcoin Ponzi rendszerek burjánzó az interneten. Néha ők nehezebb észrevenni, mint mások. Néha jönnek formájában egész valuta, amelynek egyetlen célja, hogy kilépjen egy nagy részét az értékes pénzérmék, máskor ők még cserék.

De a legtöbb időt ők csak Ponzi rendszerek, könnyen felismerhető, hogy ők teszik felháborító ígér, homályosak, hogyan valójában, hogy a nyereséget kívánnak visszatérni, és valahogy mindig sikerül rossz nyelvtan.

Forrás: CryptoCoinsNews.com

Coinsetter bővíti szolgáltatásai megszerzését követően a kanadai bitcoin CAVIRTEX

New York-i székhelyű bitcoin Coinsetter bejelentette, hogy felvásárolta a kanadai Virtual Exchange alapított 2011-ben, és leginkább ismert CAVIRTEX. Coinsetter döntése kezdetét jelzi egy új bővítési projekt a globális BTC devizapiacot.

Az amerikai platform, az akvizíció „jelenti az egyik legnagyobb M & A [fúziók és felvásárlások] foglalkozik kerül sor a bimbózó digitális valuta helyet.”

Teljes cikk 99Bitcoins

Vezérigazgató-Amerika legnagyobb bank aggódnak a Szilícium-völgy és a Bitcoin lopás dolgát

A férfi, aki fut, az Egyesült Államok legnagyobb bankja nem tudja megállítani aggódni tech induló. Az ő éves levél részvényesek ezen a héten, a JP Morgan vezérigazgatója, Jamie Dimon figyelmeztette a befektetőket, és azok a bankszektorban, hogy „Szilícium-völgy jön.”

„Több száz induló sok agy és a pénz dolgozik különböző alternatívák a hagyományos banki” Dimon írta a levelet. „Az is olvastam a legtöbb a hitelezési, ahol a cégek hitelezési magánszemélyek és kisvállalkozások nagyon gyorsan és - ezek a szervezetek úgy vélik - hatékonyabban használja Big adatok javítása hitel jegyzési.”

Forrás: Mashable

Bitcoin kereskedelmi küzd, hogy vegyenek részt „merülés”

Bitcoin kereskedelmi tartja ár felett csökkenő Fib sor. Hanyatlás úgy tűnik, küszöbön, de mindig késik. Csökkenő ár felé mozdul $ 230 ismételten felhúzva, mint azt a gyertyát kanóc lóg a mélység fölött. Az oldalirányú korrekciós szerkezet eléri a kritikus 200-időszak mozgó átlag, csak fölé. Ez egy tipikus helyzetben, ahol a különböző ár kezdene szerződést, mielőtt végül becsapta le csökken. Mégis, ezek a csupasz gyertya kanóc jelenti van egy küzdelem folyik vevők és eladók között van közel a mélypont.

Nem használható kesereg nem egyértelmű. Ehelyett nézzük meg, hogy míg csökkenés tervezett csökkenése célok elkerülhetetlennek tűnik, van is a lehetőséget egy medve csapda a chart.

Forrás: CryptoCoinsNews.com

PayPal most lehetővé teszi, hogy a kereskedők, hogy elfogadja Bitcoin

PayPal most lehetővé teszi az összes kereskedők, hogy elfogadja Bitcoin. A jó hír az volt, hogy „megosztott” keresztül a bejelentés a közelmúltban nyújtott be a Securities and Exchange Commission.

A dokumentum megállapítja, hogy a kereskedő a PayPal is „integrálni Braintree kezdeni elfogadó fizetés hitel- vagy betéti kártyák, PayPal, Venmo, digitális valuták, mint a Bitcoin, vagy más fizetési megoldások egyetlen integrációt”.

Teljes cikk 99Bitcoins

Hogyan Bitrated azt akarja, hogy a bizalmat vissza Bitcoin

Decentralizált pénz, a Bitcoin már mind bírálták, és ünnepelte annak hiánya a szabályozási felügyelet. Ellentétben a hitelkártyák - vagy más hagyományos fizetési módok - Bitcoin tranzakciók végső tervezési, szinte kizárt a fogyasztók csalás.

Ez, amellett, hogy a félig anonimitás által biztosított digitális valuta, vezetett néhány kérdésre, hogy hogyan résztvevők egy Bitcoin tranzakciós lehet bízni. Egy Bitcoin startup, Bitrated, azt hiszi, hogy lehet, hogy a választ.

Forrás: Coindesk

Xapo hozza Bitcoin az eSports keresztül új partnerségek

Amióta Bitcoin szerzett több mainstream figyelmet, világossá vált, hogy bizonyos embercsoportok voltak természetesen vonzott az ötlet mögött a digitális valuta. Az egyik ilyen csoport volt játékosok, hiszen tudták, hogy az erős GPU dolgozni bányászati ​​Bitcoin az első napokban. És mint láttuk az elmúlt évben, így, videojáték és Bitcoin még mindig úgy tűnik, hogy kéz a kézben.

A legtöbb ember még mindig úgy néz versenyképes játék, mint egy piaci rést. Oly módon, hogy igazuk van, hiszen sokkal több alkalmi játékosok, mint a játékosok számát veszik játékok komolyabban.

Forrás: Inside Bitcoin

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin utazáshoz: A mennyben készült mérkőzés

Post ICO

A Bitcoin evangélista Jason King 3,237 mérföldet indít a kriptokalenciában

Post ICO

A 260 légitársaság most már elfogadja a Bitcoint az új Bitnet partnerségnek köszönhetően

Post ICO

A Bitcoin Black Friday 2014 az összes rekordot törli: a Gyft, a NewEgg a legjobb eladási nap

Post ICO

Az app, amely ellopja Bitcoinjait, a Paypal elnökei átvesznek Bitcoint és így tovább

Post ICO

A Bitcoin fizetésként való elfogadása? Mondd igen, de ugyanakkor vigyázz

Post ICO

A Bitcoin és Irán még mindig erős: Poolfa az új perzsa weboldal, amely a cryptocurrency-nak szentelt

Post ICO

Avalon bejelentette, hogy a következő hónapban 800 000 Bitcoin bányászati ASIC-t szállít

Post ICO

Bitcoin cserék: Coinbase bővül az Egyesült Királyságba, Svédország jóváhagyja az első BTC Exchange Traded jegyzetet

Post ICO

Ismerje meg a Cryptor Trust által elindított új, blokk-láncra összpontosító befektetési társaság BCI-t

Post ICO

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban

Post ICO

A Bitcoin technológiát támogató banki óriások