A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

Finnország központi bank úgy véli Bitcoin egy árucikk. A hír volt, kiderült a hatóság, miután a digitális érme nem felelt meg a meghatározásokat valuta és az elektronikus fizetési forma. Azonban, Skandináviában nem az egyetlen régió szabályozási újdonságok, mint Olaszország és Izrael a közelmúltban beszélt (vagy nem) körülbelül cryptocurrency.

Bitcoin ment keresztül meglehetősen pozitív fázis, a nagy vállalkozások nyitó karja digitális kifizetések és a javulás egyes nemzetek vélekedik a virtuális érme. Franciaország, amely kimondta, gyümölcsöző hearinglast héten, és Kína, a központi bank bejelentette, hogy nem elnyomására vagy tiltó Bitcoin, két szép példái. És most itt az ideje, hogy Finnország a dolgokat, különösen ha figyelembe vesszük, hogy az ország ad otthont az aktív népesség és a Bitcoin egyik első ATMsin Európában.

Tulajdonképpen minden tizedik finnek felveszi a érdekeltek a Bitcoin, egy felmérés szerint támogatja a tőzsdeügynök Nordnet AB. A férfiak bemutatni a magasabb kamat, 17,2 százalék, szemben mindössze 4,6 százalékát a nők.

A finn pénzügyi hatóság azt állítja, hogy „ebben a szakaszban [Bitcoin] ez több hasonló áru”. Az információ nyilvánosságra Paeivi Heikkinen vezetője, felügyelet a Bank of Finland, Helsinki, a Bloomberg.

„Figyelembe véve a meghatározása hivatalos pénznem meghatározott jog, ez nem az. Ez szintén nem a fizetési eszköz, mert a törvény előírja, hogy a fizetési eszköz kell egy kibocsátó felelős működése”, fejtette ki.

Mégis, ez azt jelenti, a finnek is legálisan használható bitcoinokat a kifizetést, de a tőkenyereség szerzett beruházások adóznak, valamint a bányászott BTC. Veszteségek nem vonható le, ha ennek értelmében egy sor iránymutatást közzé az adóhatóság. „Finnek köthet megállapodásokat, ami azt jelenti árfolyamok akarnak használni. Senki felügyeli vagy szabályozza azt, senki garantálja azt, és annak értéke ingadozik óriási. Ez a saját felelősségére”, Heikkinen hozzá.

Így Finnország nyomdokain északi szomszédja. Norvégia szintén declaredBitcoin nem minősül a valuta az országban, de a adóköteles eszköz. Dánia és Svédország láthatóan még mindig vár az európai irányelvek, amelyek segítségével mindkét ország hatóságai, míg a helyi kereskedők folyton elfogadó cryptocurrency kifizetések és létrehozó Bitcoin ATM.

Olaszország kész szabályozni?

Azonban délebbre a helyzet nagyon eltérő lehet. Egy olasz parlamenti képviselő hívott Sergio Boccadutri nemrég használt Twitterto be egy módosítást javasolt törvény, amely meghatározza a Bitcoin, rúgás-off folyamat felismerni és szabályozza a cryptocurrency.

A módosítás tartalmaz egy kiegészítést a költségvetési javaslatot című Destination Olaszországban. Ez jobbá igyekezne felkutatni Bitcoin tranzakciók meghaladó € 1,000 előírásával azonosítása a feladó, Coindesk számol, ami meggátolná a tranzakciók megfelel az ország pénzmosás-ellenes törvényeket.

Boccadutri akarja az új intézkedés kell törvénybe iktatni a következő hat hónapban a Bank of Italy, ami nagyban segítheti a Bitcoin meg magát, mint sokkal több, mint egy digitális érme az országban. Mégis, a módosítást fogadta hideg pillantását legtöbb tagja Olaszország Bitcoin közösség.

Izrael „kivárás”

És akkor ott van Izrael esetében. Míg a legtöbb országban próbál tenni valamit kapcsolatos Bitcoin jogi státusza, Izrael úgy döntött, hogy várni, hogy mi a világ többi része nem, ellentmondó jelentések Septemberthat beszélt adók feletti kereskedelmi nyereség.

A Bank of Israel és az ország Értékpapír Hatóság már néma a kérdést, szinte figyelmen kívül hagyva a pontosítást kér által küldött vállalkozók és befektetők számára.

„Izraeli bankok, amelyek részt vesz valamilyen Bitcoin tranzakciók szeretnék egyértelmű útmutatást szabályozók a kérdésben. De források közel a kérdés mondjuk eszmecseréje képviselői a Bank of Israel, Izrael Értékpapír Hatóság és az érintett egységek az igazságügyi és a pénzügyi minisztériumok végződött döntés nem dolgoz ki Bitcoin-specifikus szabályok”, írja a Haaretz.

Mivel az ország nem rendelkezik jogszabály, amelyek hozzájárulhatnak a Bitcoin és egyéb digitális valuta, a kapcsolódó tranzakciók és kifizetések továbbra is törvényes, vagy egyszerűen nem szabályozott.

Képek Wikimedia

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Bitcoin alapítvány Comment on New York Pénzügyi Szolgáltatások BitLicense Delay

Post ICO

Bitcoin alkalmazások

Post ICO

Bank of England dicséri a Bitcoint, és feltárja a digitális pénznem kibocsátására irányuló vizsgálatot

Post ICO

Adam Draper a Cryptolina-hoz hozzáadva

Post ICO

Íme az első Bitcoin baba

Post ICO

Bitcoin Blackmail Letters

Post ICO

Az aktivisták új Bitcoin-modellt akarnak létrehozni, amely biztosítja az anonimitást és elkerüli a szabályozást

Post ICO

Bitcoin elfogadása: Top 5 fejlődő ország

Post ICO

BankBlacklist.com: felmondja azokat a bankokat, amelyek a Bitcoin ellen küzdenek

Post ICO

Az amerikai vállalkozó törekszik a Blockchain-völgy növelésére Tesla segítségével

Post ICO

Az ASICMiner USB Block Erupter mindössze 40 perc alatt elárult a BTCGuild-ban

Post ICO

Az új Bitcoin alkalmazásnak köszönhetően az Android készülékek a Zeroblock hajó fedélzetén vannak